bobichan написа:Само че в обикновенна тенджера с двойно дъно и я захлюпих с капака. Мен нещо ме е страх от тези тенджери под налягане, та затова не разполагам с такова чудо.
Според мъжа ми, тенджерата под налягане е безсмислена в случая. Затова сега си го заредих в буркан с винт, завих го добре с кърпа и го сложих в найлонова торбичка. Утре ще видя как ще е.
bobichan написа:Вер, и аз нямам машина, но е една от статиите, които пуснах обясняват как да си направиш от пласмасови кутии, за да ти е по-лесно да ги изплакваш после без да ги чупиш.
Ох,
Боби, голям смях

. Ти като спомена машина, си помислих, че става въпрос за някой уред, защото аз се бях навила на един за 35 лв. Като прочетох статията щях да падна

Ще пробвам с твоята "машина", но какви семена да си заредя

Тепърва ще проучвам въпроса.
Сушито е супер, и аз го опитах. Правя нещо подобно, но само с "нашенски" продукти. Като направя ще снимам и ще покажа.
Това за йогата вярно ли е - че трябва напълно да спреш месото? Аз не съм чувала подобно нещо, най-вероятно го има при много строгите течения, които са до голяма степен философия. Ако човек стигне до там, че приеме напълно този начин на живот, то отказа от месото, както и от много други неща, ще си дойде съвсем естествено, без някой да го изисква от него - мое мнение, но тогава йогата става религия и начин на живот.
Хелпми, щом си решила 10 - давай, ще те подкрепяме. После и захранването ще е по-дълго -поне 5 дни. Пък колкото изкараш, не се тормози, важното е да ти е кеф. За тиквения медал не бери грижа, ще го имаш

, както и всички ние, но .... чак при захранването - някъде по средата му може тиква ...ммммммм....

Иначе, за светоусещането - очаквай още промени и то към все по-хубаво
Орехи цели има и в Кауфланд и са едри, с големи бели ядки. Аз предварително ги мия и подсушавам, после слагам черупките на един вестник да доизсъхнат, и ги прибирам в кутия. Слагам профилактично по малко в чайчетата на малката. Нали Док каза, че черупките са по-важни от ядките.
Дари, много се радвам, че си с нас
Житото, орехите и меда може заедно, може и отделно. Водата - за препоръчване пак димяща. Сутринта на гладно - водата от житото - може чиста, с мед, с лимон, както ви харесва. Ябълките най-добре да са като отделно хранене. Това го правя по препоръка на
Вер и съм много доволна

Аз лично след водата вземах орехите, към 10 ч ябълка. А житото си го делях за обяд и вечеря. Но май е по-добре и житото да е на 3 части. Абе въпрос на лични предпочитания.
И да знаете, че кафето не е позволено, нали Вер
Значи за утре:
Вер, Марико, Боби, Марчи, Валрус, Хелпми и Дари - сигурни.
Дани и Линди - евентуални 
Да видим кой още ще се включи. Може и от четвъртък или петък - само 1-2 дни, какво пречи. Не знам дали
Ася е видяла, че почваме, май беше почти навита.
Хайде, лека нощ и утре на отчет

[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]