Тичането и аеробните занимания на открито :)

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Тичането и аеробните занимания на открито :)

Мнение от cchery »

Ver написа:Много е надъхващо Нели :)
Много ме изкефи русия мъж :524
А трасето е №1. Няма как да ти стане скучно, ей по такива места обичам да тичам :) само по положителните денивилации ме няма, изправи ли ми се пътеката и само се правя, че тичам :1062
Тъкмо това си мислех и аз - че по нагорнище буксувам буквално. Въпрос на подготовка е! А иначе е супер да виждаш силата, здравето, живота в лицата и телата на тези хора. Не знам за вас, но на мен ми направи много силно впечатление изстрелването им при началото на това ..... състезание. Толкова много енергия демонстрираха ....... Наистина е прекрасно да усещаш, че притежаваш силата! :) :)

Аз тичах вчера и днес...... За утре, като се събудя и ще видя. Иначе миналата седмица излязох едва...... веднъж :oops: :oops: .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

:1062 :1062 :1062 :1062 :1062
да се похваля и аз ...отдавна не съм влизала тук ,но пък от две седмици започнах да тичам в парка...намерих си една съмишленичка и да ви кажа по лесно е като сме две....на кантаръ не се отразява още потенето ми по алеите ,но се надявам и това да се случи скоро...
олеся

Мнение от олеся »

Днес започнах с тичането - издържах 20 мин. Изключително съм доволна - 7 мес. след секцио и зимно лентяйство (изключвам ски седмицата) мисля че е мнооооооого добре. Постепенно ще кача до 30 минутки през ден след като виждам, че състоянието ми го позволява.
:1099
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

олеся написа:Днес започнах с тичането - издържах 20 мин. Изключително съм доволна - 7 мес. след секцио и зимно лентяйство (изключвам ски седмицата) мисля че е мнооооооого добре. Постепенно ще кача до 30 минутки през ден след като виждам, че състоянието ми го позволява.
:1099
Браво, Оли! :923 :923 :923 Наистина завидна форма предвид операцията и зимното нищоправене. :326 :326 :326
pepidzheneva написа::1062 :1062 :1062 :1062 :1062
да се похваля и аз ...отдавна не съм влизала тук ,но пък от две седмици започнах да тичам в парка...намерих си една съмишленичка и да ви кажа по лесно е като сме две....на кантаръ не се отразява още потенето ми по алеите ,но се надявам и това да се случи скоро...
Пепи, абе не съм те питала, ти в София ли живееш?!? Да не се окаже, че сме и комшийки в Младост, защото...... от 2 семици виждам в парка 2 нови момичета да тичат?!? :1062 :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Черитка,не ,не съм в София...а тези двете момичета които виждаш добре са се насочили с тичането :1062 :1062
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Вчера карах колело повечко :935 и някои части от тялото ми се нуждаят от специално обгрижване и масажи :1062 Иначе и аз или ходя да бягам или да карам колело ако се държа добре и на масата :622 веднага ми се отразява на кантара
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Вчера карах колело повечко :935 и някои части от тялото ми се нуждаят от специално обгрижване и масажи :1062 Иначе и аз или ходя да бягам или да карам колело ако се държа добре и на масата :622 веднага ми се отразява на кантара
Цвети, значи ти си аха до момента, в който можеш да си съставиш дневен режим на живота! Трябва да успееш! Ти си пример за трите ти сладурковци иии ще го направиш, сигурна съм! :923 :923

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:
cvety_rz написа:Вчера карах колело повечко :935 и някои части от тялото ми се нуждаят от специално обгрижване и масажи :1062 Иначе и аз или ходя да бягам или да карам колело ако се държа добре и на масата :622 веднага ми се отразява на кантара
Цвети, значи ти си аха до момента, в който можеш да си съставиш дневен режим на живота! Трябва да успееш! Ти си пример за трите ти сладурковци иии ще го направиш, сигурна съм! :923 :923
Чери, точно това ми дава сили да продължавам, защото не винаги ми се прави.Понямързява си ме :oops: Признавам си го, но не се оставям.Карам колелото, че тия дни имах пак малко проблеми с коляното, но определено съм с по добър тонус и баирите не ме плашат вече :222 Въртя си педалите и т'ва е :mrgreen:
Вер, опитах се да прочета пътеписчето , но ми иска регистрация
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
elly

Мнение от elly »

Здравейте момичета!
Преди време някоя от вас беше пуснала линк на саит за спортни стоки или по-точно,трябва ми неопренов клин (за отслабване разбира се) :523
Ще съм ви задължена,ако ми помогнете в търсенето :427
Благодаря предварително! :329
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

elly написа:Здравейте момичета!
Преди време някоя от вас беше пуснала линк на саит за спортни стоки или по-точно,трябва ми неопренов клин (за отслабване разбира се) :523
Ще съм ви задължена,ако ми помогнете в търсенето :427
Благодаря предварително! :329
Здравей Ели,
Мисля, че Боби беше дала линк към сайта на Самоздрав. Тя беше доволна:
http://www.samozdrav-bg.com/fitnes_slimming.phtml
После да се похвалиш :222
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Публикувай отговор