Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mam4eto31

Re: Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Мнение от mam4eto31 »

Добър вечер :D пак ме е подгонило безсънието...

Галката и аз имах този проблем, но съм убедена, че е от динята, от цвеклото се оцветява по същия начин, така че добре се огледай :roll:
Зори - не направих детокса на децата, заради утрешния РД, писах ти на скп, но явно не е стигнало до теб, исках да ги захрана по правилата, а няма как да им забраня да опитат от лакомствата, така че следващия път, освен ако при деца не може да се направи извън периода на пълнолуние ???? Ще чакам съвет :1044
Иначе и този ден приключи навън и на салата от краставица, близо 4 литра вода, 3 чая, 3 кафета и подут корем :lol: Толкова вода никога не съм изпивала :fan
Утре за закуска диня, на обяд картофки и вечерта на партито смятам зелева салатка! А шопска може ли, че неовкусена май е по-добра?????
Айде, лека!!! Отивам да се пробвам да заспя :923
pepa_ilkova

Мнение от pepa_ilkova »

Добро утро, детокс момичета!
Искам да се похваля с първият и успешен детокс. Днес ще се захранвам.

Много съм щастлитва, много лесно мина 3 дни, без никакви прегрешения. Ходихме дори и на басейн, но и там успях да се "опазя" от "вредните храни".
Само снощи малко ми беше пригладняло, но хапнах диня и се оправи положението.
Издържах благодарение на моята малка дъщеря-Дени, която през цялото време ми напомняше, че нищо не трябва да ям. Тя е само на 5 години, но се справи много добре като диетолог.
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Здравейте!
Пепа Иликова, браво! Блазе ти за лекия детокс! И на мен ми минава по принцип леко, но с този летен вирус, докато го смачкам се измъчих. Не се дадох, до край си спазих всичко. Само 2кг назад съм, но пак е нещо.
Мамче, много се радвам, че си решила са правиш детокс на децата. На Кали й действа страхотно също.
Геликас, дръж се. Важно е захранването. Лека полека, не се нахвърлайте. Аз днес ще съм на кайсийки, овесени ядки и за вечеря варени картофчета с розмарин.
Дроид, Браво на теб!
Успешно захранване на всички, момичета и успешно запазване на килограмите!
От мен целувки, преборих гадния грип за един ден, само малко главата ми се мотае, иначе съм пушка!
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Здравейте! Поздравления за всички, които направиха успешен детокс!
И аз успях. Първия ден бях на диня, втория диня, пъпеш и диня, третия диня, крушки и диня. По-хубавото е, че третият ден всъщност ми беше първия работен ден от 8години. И искам да почерпя за това
[img]http://kulinar.gbg.bg/uploads/recipe/r3586.jpg[/img][img]http://www.picvalley.net/u/102/25351_766.JPG[/img][img]http://www.skylinecakes.com/uploads/th448/file1309.jpg[/img][img]http://www.hobyto.com/data/image/HapkaP ... L-023-.jpg[/img]
Успешно захранване на всички!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утро и от мен! :954 Поздравления за всички, които се справиха, поздравления и за тези, които малко "прегрешиха", важното е, че бяха в играта :326 Много съм благодарна на Мърмори за напътствията и на всички вас за подкрепата! :224
Успешно да се справим всички и от сега нататък :524
И аз да се отчета.Няма да крия, че съм разочарована от кг.,но винаги съм мислела,че по-важни са обиколките.А и съм убедана, че съм направила голямо добро на тялото си
кг.: -1
о.талия: -2
о.ханш: -1
о. бедра: -2

Дали да не си купя електронен кантар, че този май си показва каквото си иска :221
Хайде от мен хубав ден.......аз поемам за Балкана :224
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте, момичета!
Похвалвам се с успешен първи детокс. Много съм доволна от себе си. Д-р Михайлов, Зори и всички момичета, без вас нямаше да се справя. :826 Просто цена си нямате! :923 Благодаря ви още веднъж.
Свалила съм 2,5 кг. Мерки не мерих. Забравих. :1044
Видимо обаче съм се "спушила", с което спечелих и дъщерята за следващия детокс. Аз се надявям и така да съм спушила и токсините вътре.
Днес карам по план. Сутринта 2 кайсии и кафе. Забравих да си хапна овесените ядки, но ще стане следобед. Вече обядвах градинарска супичка.
mam4eto31 , pepa_ilkova, grigorovi, поздравления.
Смехурко, да е хаирлия новата работа!
droidd, поздравления и приятно изкарване.
Приятни почивни дни! :923
Последно промяна от gelikas на 16 Юли 2011, 14:46, променено общо 1 път.
mironi

Мнение от mironi »

Аз съм доволна горе-долу от себе си! Започнах в четвъртък и всичко си беше както трябва. Но се оказа, че в неделя заминаваме на почивка. И за това - вчера до обяд изядох 2 нектарини, на обяд - зелева салата с моркови, следобяд още 2 нектарини, вечерта салата от домати и краставици и 3 сърмички, имах гости снощи и естествено на масата имаше големи изкушения. Престъплението ми е няколко фъстъка, но......
Днес до момента нищо, освен едно кафе и много вода. Пъпеша се охлажда в хладилника. А довечера ще хапна салата и нещо леко - ще видя какво.
Утре пътуваме и няма да имам възможност да си направя супа или да варя ориз, та за това ще се захранвам днес, а за утре ще си взема повечко плодове, а пък вечерта не знам какво ще правя. Ще му мисля. Със сигурност скоро няма да сложа месо в устата си. И съм започнала да спазвам правилата на разделното хранене!
По-важното е, че всичко беше много леко. Чувствам се идеално. Настроението е на ниво! А как хубаво се наспах само...... Ефекта в килограмите е 1.5. Но той не ме засяга много - сега съм 55. Важното е да излизат токсините и организма да си почине и да събира сили за борбата с разни болести.
Ще чакам с нетърпение следващия детокс, когато се надявам, че няма да ми се объркат плановете по този начин. Но каквото - такова. Все пак направих нещо, надявам се полезно. По-добре беше - отколкото да се тъпча с кво ли не..... А сладко не съм яла не помня от кога - браво на мен!!!
Радвам се на вашите успехи! Поздравления!!!
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет момичета :))
Виждам има доста нови попълнения, което е страхотно. Поздравявам всички нови момичета, които са решили да направят нещо хубаво за себе си :923
Аз отдавна не съм влизала, но пък не съм пропускала детокса. Този път, както и предния ги правих по 2 дена и бях на череши.
Освен детокса, реших да направя и още една очистителна процедура, с която да затвърдя хубавият ефект от детокса, а именно това е клизмата. ПРавих я 2 дена поред и днес се чувствам чудесно.
Малко със захранването е по-трудно, ама гледам много да не прегрешавам.
Биби, страхотни рецепти си пуснала, особено тази за нотелата, задължително ще си го направя :)) Аз също съм фен на суроводските десертчета и вкъщи си правя разни бонбонки. Много вкусни, пък и полезни.
Мими, честита ти работа, много се зарадвах като видях, че желанията са ти се сбъднали. Какво работиш и къде?
Защо никой не се е вписал в табличката????Хайде на отчетче :954
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейтеееееее :1141
-4-4-4-4-4етирииииииииииииии
Хора, направо не мога да повярваммммм! Да знаете, вчера изпих почти 4 литра вода, онзи ден 3 и СИ ОКАЗВА ВЛИЯНИЕ!!!!! ПИЙТЕ МНОГО!!!!!! На седмото небе съм, дано поне два успея да задържа, предишните детокси свалях до максимум 2, накрая 1 и малко, а сега 44444444444444444444 и трудно задържах после, дано сега успея!
Миналата седмица доста бях отекла, та сигурно е загуба на течности, но и така да, важното е че се борим и лека по -лека успяваме, а съм и в МЦ още !
Днес закусих диня, мислех да си сваря картоф но се забавихме от разходката и хапнах 3 лъжици от ориза на децата и дано не съм сгафила, с малко краставица и домат :1044
Очаквам отговор за шопска или зеле за вечеря :?: понеже зелето не е приятно неовкусено, а сигурно ще ме помислят и за луда :1062

Смехурко, честита работа, пожелавам ти да се чувстваш страхотно на новото място и да си заобиколена от много готини колеги!!!

Айде, лек горещ следобед, аз отивам да шетам :923
И ПИЙТЕ ВОДА
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Благодаря :940 Работя в магазин за касови апарати. Ще ги програмирам, фискализирам и регистрирам в НАП. Ще работя само с шефа. Много съм доволна и страшно много ми харесва мястото, обстановката и дейността.

не мога да се отчета, защото нямам точен кантар.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ето ме и мене, кайсиеви бандитки..... [img]http://chudesa.net/wp-content/uploads/2 ... kaisii.jpg[/img]

Мислех да не пиша и да дам почивка на очите си, нооооо една доста по-умна от мене глава преди известно време е открила силата на притеглянето, както на земното, така и на магнитното и ред други. Вярно, не е формулирала Закона за всемирното форумно облъчване, но явно че е силно заразно :1062 :1062 :1062 . Та тук съм, за да ви кажа, че много се радвам на всички момичета, които се решиха на детокс този път. Ще се опитам да избегна думата "нови", защото отдавна не бях виждала хора да влизат така с "взлом" :lol: :lol: :lol: в един форум и да се впишат прекрасно там. Таааааааа, радвам се, че сте тук и че пишете, че ставаме все повече, защото самотата ражда.... депресирани самотници, а аз мразя и едното, и другото само и единствено защото през 34-е си години на белия свят успях да бъда и двете и ...... не го препоръчвам на никого! :plezya se :D . Отделно, че отчитам като част от успеха колективния дух, който присъства, колкото и соц да звучи такова изявление.

Та, Мони...... ти направо си се уляла този път с тези 4 кила :326 :326 :326 . Красота просто. А и колко щастие струи от редовете ти...... не е истина. Комплименти!!!

Мими, честито ти ново назначение - от сърце ти желая това да е твоята сбъдната мечта и да се чувстваш на място там!

Ели, и аз се записах в таблицата и вече не си сама там :lol: :lol: . Мен ако питаш мисля, че има няколко причина да липсват отчети там като една от тях е ....... прекалено многото въпроси. Мисля, че на хората им писна да попълват и затова имам нова идея за иначе доброто решение, което мисля е електронната таблица. Но ще ми е интересно да чуя и вашето мнение. :) :)

Иска, и аз съм само 2 кг назад, но така или иначе правих детокса 2 дена. Иначе с мерките съм по-добре от предни пъти, което не е за подценяване също.

С какво се захраних днес?!?! Ами до 2 часа бях само на вода и кафе, защото бяхме на детски РД и нямаше какво много да ям, но наваксах с 1 литър вода. А от 15,30 трябваше да гледаме "Колите 2" в Арена-та и решихме да обядваме в пицария "Виктория" там. От листа с безмесните ястия си избрах:

Ориз Хачимицу /500гр/ - ориз, лук, пресни чушки, гъби, моркови, стафиди, сушени кайсии, мед, парченца лимон и соеви кълнове

За вечеря ще ям картофки на фурна със сирене. И е повече от достатъчно - глад не изпитвам. Днес се опитва да ми дойде МЦ и все още се чувствам силно нервна, но като знам, че и от цикъла ще дръпна поне 1 кг задържани течности, гледам да не се задълбочавам на тази тема.

Ами това е от мен. :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено