Аааааа Оли, не се притеснявай да ме цитираш що се отнася до щуротииQl4e ZLAto написа:За ядките също незнам дали са позволени за захранване, аз понякога спасявам детокса с шепа сурови ядки/по почина на Черита
, да се оправдая, де.../

Иначе днес си се захранвам след 2 дена повече от стриктен детокс, направо си бях като зубърче :lol: :lol: . Нито едно прегрешение! А и мина страшно лесно и без каквито и да е било гладни кризи и т. н. Де всички детокси да ми бяха такива.

Стартирах от 73,7 кг, финиширам на 71,2

Сега си направих равносметка, то си е направо сметка

Значи от ноември миналата година до този август съм с едни и същи килограми!!!! А в същото време изглеждам доста отслабнала и с променено тяло. Вярно е че тичам и това много допринася за оформяне на тялото, но очевидно детоксът не е само свалени килограми, ами и мерки, здраве и подобрен външен вид! Сигурна съм почти на 100% че запазеното кило и половина от августовския детокс го дължа на ПО-дните, както и на калкареята. Ииииии ако не бях изкарала предната седмица при майка, където угояването

Това е засега от мене...... Радвам се много на добрите резултати на всички - дай боже да има повече такива и ще чакам с нетърпение похвалните ви постове!