Септември.Идва есен.Да я посрещнем с детокс и песен!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Септември.Идва есен.Да я посрещнем с детокс и песен!

Мнение от cchery »

Ql4e ZLAto написа:За ядките също незнам дали са позволени за захранване, аз понякога спасявам детокса с шепа сурови ядки :oops: /по почина на Черита :plezya se , да се оправдая, де.../
Аааааа Оли, не се притеснявай да ме цитираш що се отнася до щуротии :D :D :D , то си ми е патент :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Ама по принцип и аз така съм спасявала детокс и честно казано 20 г сурови ядки вършат онова що не може да свърши кило сок, тъй че.... :1056 :1140 . В смисъл много рядко ми се случва да посегна към суровите ядки, примерно предният детокс го направих, ама този не! То си зависи от моментното състояние, от фазата на месечния ми цикъл и така нататък. Иначе и на мен ми се е случвало да се потя като тебе, че и да притрепервам, но това са си временни неразположения, които отшумяват с повече течности. Виж вчера имах невероятен световъртеж, който премина отново с пиенето на много, много вода. Та така.

Иначе днес си се захранвам след 2 дена повече от стриктен детокс, направо си бях като зубърче :lol: :lol: . Нито едно прегрешение! А и мина страшно лесно и без каквито и да е било гладни кризи и т. н. Де всички детокси да ми бяха такива. :???: :???:

Стартирах от 73,7 кг, финиширам на 71,2 :1141 :1141 . Добре е работата този месец! Едно, че имам задържани килограми от предния детокс - кило и половина и второ, че вече имам надежда как могат да се получат нещата, т.е. :idea: с ПО дни + прием на Калкарея карбоника 9 СН!!! :idea: Дано наистина!

Сега си направих равносметка, то си е направо сметка :razz: на това колко дълго време се въртя в омагьосания кръг на едни и същи килограми. Свалям с детокса по 3 кг и до следващия съм си ги върнала, че и понякога съм трупнала повече! Ето вижте сами:
untitled.PNG
(13.13 KiB) Свалено 479 пъти
Значи от ноември миналата година до този август съм с едни и същи килограми!!!! А в същото време изглеждам доста отслабнала и с променено тяло. Вярно е че тичам и това много допринася за оформяне на тялото, но очевидно детоксът не е само свалени килограми, ами и мерки, здраве и подобрен външен вид! Сигурна съм почти на 100% че запазеното кило и половина от августовския детокс го дължа на ПО-дните, както и на калкареята. Ииииии ако не бях изкарала предната седмица при майка, където угояването :622 не ми се разминава, може би щях и повече да съм задържала! Но аз съм мноооооооооого доволна и на това. Даже се плаша, ако почна да свалям по повече и то за кратко време :-| :-| :razz: .

Това е засега от мене...... Радвам се много на добрите резултати на всички - дай боже да има повече такива и ще чакам с нетърпение похвалните ви постове! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

cchery, бегом тогава в темата за ПО - да видиш какво става там.... :1053
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа: Даже се плаша, ако почна да свалям по повече и то за кратко време :-| :-| :razz: .
След този огромен застой, мисля, че ти се полагат по едни -2 кг на месец. :425
Пък и ще бъде съвсем здравословно. :razz: :222
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

И аз да се отчета от двудневен детокс -1,5,доволна съм защото ми се сви малко коремчето и се надявам да го запазя така.
Ичаче днес ще захранвам,вчера нямах време и бях на няколко ябълки и праскови без ансол,така, че довечера ще хапна салатка
Този път съм амбицирана да си запазя килограма. :126 .
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Привет и от мен. Страхотни резултати :326 Пожелавам на всички да ги задържат.
Златце, до колкото знам от ниска кръвна захар можеш да заспиш, но не бях чувала за такива потрепервания и изпотявания. Да не е от преумора или пак някакъв вфект на пречистването?
Чериии, поздравления най-накрая разкара тези 75. Пожелавам ти най-късно до следващия детокс да видиш 6 -та. Представяш ли си? Сега си мисля нещо. ТИ нали беше на Дюкан и беше свалила всичко, после пак го беше качила и т.н. Сега си мисля, че тази 1 година вероятно тялото ти се е чудило точно на килограми трябва да се спре. НАли знаете за адаптацията. Като си свикне с едни килограми организма дълго време после му е трудно да се препрограмира. Ох не мога да го обесня днес по-добре. Дано разберете обърканите ми мисли. Но нашепо безсъние продължава - вече 7-ми ден.
Та Чери пак ще ме завърнеш към плодово-оризовите дни. Сега ще ходя да видя кога ще е следващия. Мисля че ако включиш и Цафамадара ще ги стопиш за нула време :lol: А що се отнася до обиколкоте аз съм живия свидетел, че са факт. Килограмите може да са били едни и същи, но определено изглеждаш по-вталена, по-тонизирана, по-добре като цяло. Искрено ти пожелавам това да е началото на края на борбата с килограмите.
Мацки аз днес пропунах да се претегля. Но се надявам след житото да запазя трайно 58 килограма. Вчера бях 59.5 и мисля че е постижимо. Пък ще видим времето ще покаже.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
danid
Философска система

Мнение от danid »

И аз на отчет - 3 кг този път. И аз като Чери се въртя в този кръг, но доста по-дълго време. Сега се надявам да не е така, но кой знае, ще посетя и аз другата тема
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

danid написа:И аз на отчет - 3 кг този път. И аз като Чери се въртя в този кръг, но доста по-дълго време. Сега се надявам да не е така, но кой знае, ще посетя и аз другата тема
Ооооооооо, Дани, ще се радваме и на твоята компания в ПО-темата :923 :923 .

Моето захранване върви по план. Към 12 часа хапнах 5 сливи и половин чепка грозде. А сега си направих овесени ядки+овесени трици+пшенични трици+сусамено и ленено семе! Всичко е наред, не чувствам глад, а се усещам ефирна и в добро настроение... :1141 :1141 .

Бобка, видя петицата, а?!?! :) :954 :) :954 :) :954 Да я задържиш ти пожелавам и да я намаляваш даже :lol: :lol: :lol: .

Сега багам, че още работа ми се отвори...
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Здравейте момичета аз днес продължавам да захранвам...за 2-ри ден ...вчерашния малко прекалих с брокколите ...та ми стана тежко...но има и ПО дни...и май сме направили добра дружинка за 16.09.....но това в другата темичка
cchery написа:Стартирах от 73,7 кг, финиширам на 71,2 :1141 :1141 . Добре е работата този месец! Едно, че имам задържани килограми от предния детокс - кило и половина и второ, че вече имам надежда как могат да се получат нещата, т.е. :idea: с ПО дни + прием на Калкарея карбоника 9 СН!!! :idea: Дано
Много добри резултати cchery браво на теб :326 :326 :326 ...
Ql4e ZLAto написа: Предполагам, това свързано с кръвната захар :?: Засега ще го приема за инцидентно явление, но ако другия месец или междувременно ми се случи.... Имал ли е някой такива изцепки?
аз имах изпотявания на миналия детокс ......но не бяха толкова силни в смисъл цялата не съм била в пот а просто след като пиех цитросовия сок ме избиваше пот,което си мисля и си го обяснявам с изхвърляна на токсините ....
това при теб си мисля ,че наистина ти е била паднала кръвната захар....
Cheva написа: droidd написа:Чева,
И от къде ги свали тези 2.5 кг. :523

:1137 Токсини, Дроидке и шлаки. :plezya se
Надявам се на мазнинки, всъщност.
Cheva браво на теб ...направо си супер ,ти си едно от момичетата, които много ме мотивира със своите резултати...радвам ти се много

Е скъпи мои детокстващи същества желая успех на тези които днес се захранват и ще се радвам да се виждаме и между двата детокса в другите темиички :923 :923 :923 :923
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ох ,като видя колко сте писали и се отчайвам ,че аз не успявам да се включа . Днес захраних на вечеря със салатка . Хапнах и от любимите ми пресни орехи))))Мина страхотно и беше лек детокс . Малко по различен )))) нали го направих пон.,и вторник. Доволна съм и се чувствам прекрасно. Кики направи детокса само в понеделник. Пак е нещоА килограмите - не съм се мерила,утре сутрин)) :329 И не съм разбралаза тези ПО дни , какви са ?
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Този детокс експериментирах и сега е времето да споделя. :954

Както знаете, вече почти съм достигнала желаното тегло
( е,...още минус 1-2-3 кг няма да откажа , но това е подробност :1062 ),
с редовни детокси и сериозно корегиране на начина ми на хранене. :954
Както и променено отношението към храната изобщо.
Убедих се, няма как да ям от всико, по много и да бъда слаба! :1044
Особено пък, ако "всичкото" е от готовите полуфабрикати, храни тип "бързо хранене",
всички онези храни "в пакетче", храни със съмнителен прозход и т.н....
Сега вече търся поддърща терапия, така да се каже :1062 ,
за да поддържам теглото и здравето си. :222
От известно време чета Лидия Ковачева и ми харесва, има логика и лекота.

Та .....този детокс го правих, с взаимки от нейната схема.
Нямам никакво намерение да се отказвам от компанията ви по пълнолуДие! :1069
Така че възнамерявам да си разтоварвам по това време, с вас. :329
Програмата не е коренно различна, само количеството плод за деня е
между 0,500 - 0,800 кг. и се яде цял, не на сок.
Така, с прием на цял плод, както казва Лидия ( а и сама се убедих),
червата не залиняват, в дните на прочистване, а са спомогнати да изхрълят отровите.
Също така, с прецизното дъвкане, се осъществява важен психо - физически акт,
челюстта работи и плодът не е окислен от метален нож.
Първият ден ми беше точно диуретичен + прилично ходене до 00 ,
което въобще не очаквах. :lol: Вторият ден беше същия.
Пак си пих към 2л течности.
С този стаж в детоксите и плодово-оризовите дни, глад не усетих. :221
Бях си настроена за прочистване и го осъществих за 3 дни.
Тя пише, че може да се вземе очистително, но за сега мисля да се въздържам.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

pepidzheneva написа:Cheva браво на теб ...направо си супер ,ти си едно от момичетата, които много ме мотивира със своите резултати...радвам ти се много
:329 :329 :329
Заключено