Октомври е наяве с детокс за здраве!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
droidd
Философска система

Re: Октомври е наяве с детокс за здраве!

Мнение от droidd »

VIKI1023 написа:ще хапна едно нискомаслено мляко,1 банан
Вики,май по-добре да оставиш млякото и банана за утре.Погледни в темичката за захранването за други идейки. :524

Ей хора, какво става с тези главоболия този месец ??? Да няма магнитни бури :1044
Аз съм добре, само някакви слаби наченки на главобол, но ще побързам да спретна от вчеращният си чай, докато не съм отървала положението, че като ви чета......... :328

Чери, дано ти се размине :524
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Здравейте!
Аз съм с вас от вчера. Съвсем изключих, че иде детокса. Отдавна не съм влизала.... Иначе всеки месец правя - тази година пропуснах само август.
Черитка, ако не помогне с вода в промишлени количества дрънни един аналгин и полежи половин час.
Целувам ви!!!
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Летежните ми чувства бързо се изпариха след като стъпих на една празна 10 л. туба от мин. вода(дъщеря ми я подложи на пътя) и резултата беше мигновено сливане на тялото ми със земята и дет се вика се получи еднородна смес :1062 В резултат на което не съм с главобол а с ръко и кракобол :1069 :1069 :1069 Гледам да се концентрирам върху смешната страна на нещата,защото мноооооого ме боли колянцето :328
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

Съчувствам ти Цвети. Тези домашни контузии са едновременно тъпи, смешни и сериозни понякога. Изстуди го. На първо време това може да помогне. Успех :524
Аааа, и честита годишнина :222 :623
Ver

Мнение от Ver »

cvety_rz написа: ... по слаба съм, по силна съм и още много други съм
Ей това изречение ме накефи :1062
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Хоп и аз при вас ,да ви проверя какви ги вършите и как върви детокса :222 Аз малко изоставам с чая но нещо ми втръсна малко ,та ще мина на топла вода.Виждам че много от момичетата се оплакват от главоболие,и при мен е така но мойто е от моя мързелив син .Много го мързи да чете и ме побърква (тези тинеиджери в днешно време са кошмар) :1024 Та ако не изкрейза сега просто няма да е друг път.О много се отплеснах и ще ходя май да правя чай от мента. :126 :126 :328 Дано от нерва да не захапя някой сладкиш :1069
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Здравейтееее! :940
Цял ден ви чета, да знаете... дано всичките ви неразположения са от изчистване на токсините и утре всички да сме свежарки :923 :923 :923
Аз този детокс съм много добре, като изключим студа, но това не е страшно. Нищо чудно и мен обаче да ме блъсне главата :1044
А сега да споделя за сагата с фрешовете от Промаркета ... Днес пратих мъжа ми да ми купи сока и като се върна, каза че е 2,99лв. :eek: Аз бях хвърлила бележката от вчера, но я изрових :1062 , просто помислих,че съм се объркала, че и вас подведох...Да, ама не - сока вчера ми е 4,19лв! Зачудих се защо така и следобед прескочих до магазина да разбера - амиии, да, било възможно да има разлика, защото ги намаляли, когато не им вървяли ... Егати! Че те така могат да си сменят цените когато и както им е удобно! Като им върви много нещо, значи ли че ще му увеличат цената, докато е вървежно?!?! Нещооо... :1044
Айде и аз оспамих :1024
Сега да се стягам, че идва най-трудното време между 18-22часа, сещате се нали? :222
Не останаааа :923
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Така , ето ме и мен. Главоболието не спри цяла нощ и днес цял ден . Ей сега ме отпусна .Аналгина не подейства . Пих количества чай от мента и маточина ,правих топлите бани на краката- нищо. Виене на свят гадене и страшно главоболие . Но сега съм добре . Много по добре . Направих си и една разходка днес от 1 час за да ми мине да се освежа . Обикалях Лозенец. ЕЕ не ми мина ,но сега е добре . Не съм прекратила детокса , издържах геройски и съм доволна . Хапнах само ябълки . Грозде не смея ,че е много сладко и някъде съм чела ,че е по добре да се избягва. ЕЕ утре захранване . С овесени ядки :D Успех на всички да задържим килограмите . Ама и да не ЗДРАВЕТО СИ Е НАЙ -ВАЖНО!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Еееееееее, тоя детокс ще го запомня като главоболния детокс! Не е истина как изневиделица се появи и при мене просто така...... а сутринта станах и тичах в парка! Толкова добре се чувствах! Към 2 часа ми стана така зле, че пих 1 нурофен..... почти ми се догади по едно време. И аз като Фюти бях със световъртеж, слабост в краката, очите ме боляха, то и затова си тръгнах по-рано от работа, че вече не можех да се дзверя в компа. Взех си един много горещ и много дълъг душ вкъщи и тъкмо се почувствах добре и пак се почна..... Но поне не боли така зверски. Колко вода съм изпила, сигурно и ВиК не могат ми хванат края с електронните си водомери......

Ама има и една хубава страна на всичко това - понеже ми се гадеше, хич даже не ми се ядеше. :mrgreen: :mrgreen: Та днес съм на 400 г пъпеш, 2 чеснара грозде ииииии вода и чай!

Кофтито е, че това е детоксът, през който чувствах най-малко глад - всъщност въобще не чувствах...... и ако не беше главоболието, щях да се чувствам като преродена. Ама не било писано... Но карай! Утре вече захранкааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа :221 :221 :221 :221 :221

Хайде, мацки, аха се свършиииииии! :1099 :1099 :1099
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Ql4e ZLAto написа: че идва най-трудното време между 18-22часа, сещате се нали? :222
Аз от нетърпение за захранване, тази вечер си сготвих вечерята за утре. :mrgreen:
Без майтап, по едно време много ми беше гладно на душата, на стомаха - не.

И така ......утре - захранване! :954

Успех и умната. :923
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Добър вечер :923
Свърши и третият ден, при мен нещата са ок! И аз не изпитвах глад този детокс, днес 4 ябълки и малко грозде, но отчитам твърде малко течности! Мен, въпреки мигрената, не ме боля главата, но ужасен световъртеж, болка в ставите, отпадналост и студ! Утре за закуска смятам ябълка, после овесени ядки и трици, за обяд елда с масълце, а за вечеря имам хартисал ориз с морков на фурна, а и малко салатка няма да откажа!!!
Иначе каката е още с температура и ужасно червено гърло, но се борим с хомеопатия и изварен компрес, така че дано се справим!
Лека нощ и утре умната
Заключено