В женския ни месец - детокс за здраве :)

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
олеся

Re: В женския ни месец - детокс за здраве :)

Мнение от олеся »

Като видях, че пълнолунието приключва днес към 12ч. реших до обяд да съм само на течности. Приготвих чайчето. После грейпфрут на сок. За обяд ще си запека тиква и ще си я хапна с малко мед.
За вечеря ще сваря картофи. В кварталното магазинче има един сорт с много тънка кора (френски ги наричат) - много са вкусни без никакви добавки.
А какво мислите за постни зелеви сарми? Притеснява ме зелето - нали е кисело и солено? А имам пълен гювеч със сармички ...
deina0071

Мнение от deina0071 »

grigorovi Браво за постигнатия резултат :326 Много се радвам за теб :923 При мен резултата е -2кг.Качвайки се днес на кантара гледам +1 и си викам какво става :?: И после гледам ми дошъл МЦ и ми се изясни :1139 Днес или утре ще си спретна едно ПОДче -много добре ми деиства в случая,защото не задържам течности :221 Хайде усмихнат петък ви желая и да преборим последиците от 8 март :1062
tita

Мнение от tita »

Момичета ... свалила съм 3.100 кг. Ако всичкото това е шлака и токсини, просто резултата е страхотен. Супер ми е кеф, че издържах и трите дни детокс ( е, снощи хапнах малко салата и варени картофи), но е факт, че се чувствам като никога до сега. Следващия месец съм пак с вас. Сега ще захранвам според написаното от Док в книгата, дано задържа кг на това ниво. :954

От мен за Д-р Михайлов и книгата му, издадена с изключителната ваша помощ :940 :940 :940 огромни благодарности!

:923
jasmin

Мнение от jasmin »

Здравейте и от мен! Честит празник на патерица момичета, бъдете все така позитивни, усмихнати и добри :940
Вчера бях много заета и изпуснах всичко :oops: въпреки огромното ми желание, за което съжалявам.
Ноооо хубавият момент е че продължавам с детокса, снощи прегреших само с малко салата и домашна ракийка :423 но днес съм отново на линия. Останаха ми само 1,5 кг до заветните 60 :222 Затова съм решила да продължа още мъничко на чай и плодове, да използвам това че съм озаптила зверския си апетит. Дано да се получи.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

grigorovi написа:Здравейте, момичета! Днес точно в 15,15 бях с вас и много добре ми дойде тази позитивна бомба! Благодаря ви!
Днес съм на 4,5л. вода, 2кивита, 2ябълки, 2портокала и един грейпфрут. Не знам дали не ми дойде много, но се чувствам страхотно-това е важното.
Дребно дупе, много добре ми дойдоха и фрешчетата вчера и букета отднес. Чудесна си!
Черитка, браво момиче! Шапка ти свалям! Има да те гоня по резултати.....
Калина днес захранва, но забравих да я премеря. Милото е кожа и кокали... Гаден грип да се маха. И за пореден път ще го кажа- Чисто тяло-болести беж! Детоксикацията прави чудеса не само с нашите организми- децата също много добре се повлияват. За пореден път се убждавам!
Иска ,мога ли да те помоля да се разпишеш и в темата за детските детокси- имаш опита,имаш вероятно своите хитринки да мотивираш Калинчето, моля те, сподели!
Поздравления за страхотните резултати!
Браво мацки, супер сте!
За протокола- аз съм -0,500кг. Другия път, надявам се повече.
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Здравейте момичета и от мен,видях прекрасните ви резултати и ви поздравявам....сега е многго важно как ще захраним за да задържим до колкото е възможно сваленото.....аз мисля да си забъркам овесени ядки с вода за обяд а за вечеря ще си сваря броколи и моркови на пара...
що се отнася за моя резултат - на минус 3 кг съм...което е голямо постижение за мен,т.к вчера си хапнах малко сурови ядки и мислех че кантарев ще е недоволен,но се указа обратното :1062
аз лично ще захранвам три дни
успех мецанки
:329 :923
tita

Мнение от tita »

Помагайте, мами. Моля! Давайте съвети ... не за мен, а за снаха ми. Тя също прави 3 дневен детокс за първи път сега, с мен. Има да сваля доста кг, към 30-тина. Подарих й книгата на Д-р Михайлов, уж я чете, но е решила да продължава с детокса и да го прави 6 дни, за да свали повече кг. Според четеното от мен, не е добра идея. Препоръчах й зелевата супа (пратих й диетата, която Док беше писъл във форума на бТВ). Може ли да продължи направо с нея или трябва да захранва преди това?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехаааааааа, какви хубави резултати има тук?!? :954 :954 :954 :954 Ей, момичета много ви се радвам! Исе..... верно още 3 детокса и ще си пред мен даже..... най-малкото, защото аз още ще съм там, на 69-70 :1062 :1062 :1062 .

Тита, това, което се кани да прави снаха ти вече не е детокс, а гладуване и то не по правилата дори на лечебното гладуване. Ако е решила да провежда такова, нека да прочете нещо от Лидия Ковачева, Хърбърт Шелтън и т.н. Освен това, няма да свали повече от 1 кило. ИДЕЯТА НА ДЕТОКСИКАЦИЯТА Е ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯТ ТОКСИНИТЕ И ШЛАКИТЕ! А не килограмите! Има огромна разлика! Опитай се върху това да акцентираш!

Можеш да й пуснеш линк към ето този наш подфорум - Хранителни режими и диети. Смея да твърдя, че тук наистина са събрани достатъчно здравословни диети, а и част от тях са на самия доктор Михайлов!

Отделно от това, от понеделник 12 март, част от тукашната банда се преняся в темата за Житния режим по Дънов - метни и тази идейка, може да й хареса също. Режимът не е труден и най-важното има удивително въздействие върху психиката и най-вече отношението към яденето!

Това на прима виста!

Днес качих нещо интересно за МЕТАБОЛИЗМА.

И още нещо, ако се чудите как да похапвате за закуска здравословно - Класация на най-качествените "улични" закуски :1062 :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

Благодаря, Чери! Пращам й линка и написаното от теб. :)

Пък кой знае, може и да реши да се регистрира и тя тук.
Peteto

Мнение от Peteto »

grigorovi написа: Дребно дупе, много добре ми дойдоха и фрешчетата вчера и букета отднес. Чудесна си!
Ееее, много се радвам... както се казва работим за да правим другите щастливи :923 :923 :923
Винаги ме е правил щастлив факра, ако мога с моята работа да накарам поне един човек да се усмихне :954
Peteto

Мнение от Peteto »

олеся написа: Падащите плодчета на форума в първия момент ми се сториха един обилен сандвич ( :1062 )
Супер са, и букетчетата също! Поздравления!!! :954
Оли, радвам се че са ти харесали и че си успяла да устоиш на "сандвича" :221
Заключено