С плодово-оризов ден- без токсини и обем

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
ofika

Re: С плодово-оризов ден- без токсини и обем

Мнение от ofika »

ЗДРАВЕЙТЕ УСМИВКИ И СЛЪНЧИЦА! И аз реших да плодувам днес. Признавам, че покрай тичането след внука и другите ангажименти в голямото ми семейство, нямах време даже да изчета написаното, но се стараех да правя поне 1 ПОД седмично и детокса всеки месец. УСПЕХ НА ВСИЧКИ! Знам, че ще постигнете целите, които си поставяте. Желая ви постоянство и търпение. :954 :954 :954
Накрая имам молба, ако някой знае нещо за лекуване на молуски(тип брадавици),пишете ми на лични. Внучето има проблем, а докторите настояват за кюртиране.Друг начин според тях няма.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Утре ще ми е ПОД, тази вечер ще ям печено филе от пенгасиус :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
олеся

Мнение от олеся »

Аз днес направих ПОД вместо вчера, защото пътувах по работа. Това ми е втори ПОД за седмицата :954
Днес съм много стриктна - ориз (черен), 2,5 л.вода, малко ягоди и 1 ябълка. А сега бързам да отивам в леглото, че ми е студено и гладно :1028
tita

Мнение от tita »

Вчерашен успешен ПОД :954 , с който си задържам постигнатите -2 кг от детоксите. Ако така се движат нещата, след около 5 месеца ще съм в желаните килограми и ще съм супер доволна от постигнатите резултати. Като се замисля хич не е толкова много време. :cool:

П.П. А детокса през май, е твърде вероятно ще се получи "гергьовден и детоксикация, като ром и интеграция" :lol: ... ама да видим, дали ще устискам на фрешове само, че и именничка имам тогава ... голямо предизвикателство ми се очертава.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

tita написа:Вчерашен успешен ПОД :954 , с който си задържам постигнатите -2 кг от детоксите. Ако така се движат нещата, след около 5 месеца ще съм в желаните килограми и ще съм супер доволна от постигнатите резултати. Като се замисля хич не е толкова много време. :cool:

П.П. А детокса през май, е твърде вероятно ще се получи "гергьовден и детоксикация, като ром и интеграция" :lol: ... ама да видим, дали ще устискам на фрешове само, че и именничка имам тогава ... голямо предизвикателство ми се очертава.
Хелоуууууууууууу, да не си помислите, че съм спряла да съществувам :1062 :1062 :1062 ! Никак даже, просто 2 седмици бях в плътна и плътска :lol: :lol: :lol: почивка. Като плътската беше подхранваща, естествено! :plezya se :plezya se

Но днес съм си на ПОД-а с водА, защото нещата...... ще ми се да ги вкарам пак под контрол, че не си спазих целта, на РД да бъда 68 кг. Бих казала, че съм около 3 кг по-далече даже. :mrgreen: :mrgreen: Та, ето ме днес - имам 1 литър сок от портокали и моФков; половин кило ягоди; 2 банана; ориз и вода........ все до довечера ще устискам живота в мен! :1062 :1062

Тита......., ти се движиш много добре - думи нямам!! Много ти се радвам, да знаеш! А пък като прочетох за майския детокс.... щом включва и Гергьовден, когато имам рожденичка :lol: :lol: , то вече ми е ясна картинката - ще се прави преди това или след това..... Така или иначе съм категорична, че събота и неделя детокси не правя! :1053 :1053 Като му дойде времето, ще мислим. Дали не е време да запускаме новата тема за детокса?

Успех на всички, с които днес сме заедно - сигурна съм, че има и още мацки! :923 Поздрав с една песничка на Мадона, в чийто клип Мадона е меко казно в добра форма :1062 :

[youtube]tYkwziTrv5o[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery, днес съм с теб. Ама като те чета - много ти пълна софрата. :plezya se
Аз съм скромна ......на килце киви съм днес, айде..... кило и малко. :lol:
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
tita

Мнение от tita »

Благодаря за милите думи, Чери! Обаче без вашето присъствие тук, бързо ще ми секне ентусизЪма. :lol: Страшен мотивиращ елемент сте! :326
Щото и аз като всички искам бързи резултати, примерно за месец да съм поне 5 кг на долу, без да гладувам и да съм в блестящо здраве на всичко отгоре. :954 Ама то на едно място няма хем здравословно отслабване, хем хипер кратък период от време.

Иначе и аз като теб, когато съм на ПОД, зареждам с доста и различни плодове. Обаче ориза го сварявам на супа с лук, морков, копър и джоджен.

Успешен ПОД на всички ... с вас съм момичета!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:cchery, днес съм с теб. Ама като те чета - много ти пълна софрата. :plezya se
Аз съм скромна ......на килце киви съм днес, айде..... кило и малко. :lol:
Права си, Чева, че съм заредила доста неща, ама..... страх лозе пази. Никога досега не се е случвало да ги изям. Ето днес примерно съм изяла 2 банана и около 300 ягоди. Оризът го ям в момента. :954 :954 Някакси се лъжем с моята психика - знам, че имам какво да ям, пък дали ще го изям..... е друга тема. Както писах вече, не стигам до това да имуам всьо. :1062 :1062 :1062

Титка......... ми българки сме си все пак. Как да не искаш за 2 седмици да си в супер :1062 :1062 :1062 форма зя лятото?!?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа:
Cheva написа:Някакси се лъжем с моята психика - знам, че имам какво да ям, пък дали ще го изям..... е друга тема.
Добра стратегия. :)
При мен няма да сработи, затова си приготвям точното количество,
за са се вместя в него. :1062
На работа съм до 20:00ч. и ми е лесно. :plezya se
Икушенията са далеч от мен. Ще си изям предвиденото киви и
другото - топла водичка. :mrgreen:

Днес изпитах ефекта на това да си в добра телесна форма. :1204 Вълшебно е.
Разхождам едно роклЕ и ми е леко. :227 Ще се покажа тези дни. :222
Така че не се разсейвайте, а действайте. Лятото чука на вратата. :949
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Oтново съм аз. :1062

Искам да споделя едно много вдъхновяващо и мотивиращо електронно книжле на д-р Фред Биши,
сваля се безплатно от тук. :954

"Преодолейте своето пристрастяване към храната.
Насладете се на пътешествието към своето здраве.
12 стъпки към изцелението, здравето и дълголетието"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ето меееееее след успешен ПОД вчера! :954 :954 :954 Поради обективни обстоятелства, а имено отвратно главоболие, хапнах зелена салата в 10 часа вечерта...... а я ядох тогава, защото към 21 часа пих течен аналгин за нетърпимото главоболие. Т.к. вече си знам урока за прием на лекарства на гладен стомах, просто се насилих да хапна зелената салата след един час и стопирах позивите за гадене! Но останалото беше - около 500 ягоди, 2 банана и оризчето! Мисля перфектно като за мен. Междудругото кантарев отчете 1.600 кг назад :plezya se :plezya se , така че..... наистина съм се справила. Не мога да си обясня само главоболието очистителен процес ли беше или?!? :!: :?:

Та това е! Ще се включвам пак другата седмица, след 1-и май ще си избера 1 ден!

Чева, обожавам самардалата. Видях статията в ! Имам питане - аз я ползвам като готов продукт на фирма Биосет, където тя е суха и с добавена много сол. Как точно я приготовляваш ти, за да я ползваш? Ще ти бъда благодарна за инфото! :923 И ще те чакаме с фотографиите от вчера с роклето! :) И няма да си спестя една искрена похвала за блога ти - страхотно местенце, което се развива и пълни с информация, а не на последно място е много приятно на външен вид! Браво, Чева! :326 :326

Заключено