Накрая имам молба, ако някой знае нещо за лекуване на молуски(тип брадавици),пишете ми на лични. Внучето има проблем, а докторите настояват за кюртиране.Друг начин според тях няма.
Хелоуууууууууууу, да не си помислите, че съм спряла да съществувамtita написа:Вчерашен успешен ПОД, с който си задържам постигнатите -2 кг от детоксите. Ако така се движат нещата, след около 5 месеца ще съм в желаните килограми и ще съм супер доволна от постигнатите резултати. Като се замисля хич не е толкова много време.
![]()
П.П. А детокса през май, е твърде вероятно ще се получи "гергьовден и детоксикация, като ром и интеграция" :lol: ... ама да видим, дали ще устискам на фрешове само, че и именничка имам тогава ... голямо предизвикателство ми се очертава.
Права си, Чева, че съм заредила доста неща, ама..... страх лозе пази. Никога досега не се е случвало да ги изям. Ето днес примерно съм изяла 2 банана и около 300 ягоди. Оризът го ям в момента.Cheva написа:cchery, днес съм с теб. Ама като те чета - много ти пълна софрата.![]()
Аз съм скромна ......на килце киви съм днес, айде..... кило и малко. :lol:
Добра стратегия.cchery написа:Cheva написа:Някакси се лъжем с моята психика - знам, че имам какво да ям, пък дали ще го изям..... е друга тема.