Седни в скута му с лице към него, целуни раменете му, след това започни да разкопчаваш дрехите му една по една. Избягай от онзи забавен сладур преди да е станало късно, защото намеренията му са несериозни.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм
Нажеженото до край либидо на половинката ти ще се разпали от гледката на твоя милост, облечена в горещи дрешки. Довери се на интуицията си и изживей авантюрата с новото сладурче.
Събуди го със спонтанна сутрешна демонстрация на оралните си умения. Очертават се доста перспективни срещи със срещуположния пол.
Моят резултат:
Непридирчивата мацка
Изобщо не ти пука дали си облечена за 3000 или за 30 лева, макар че е малко вероятно да облечеш нещо твърде скъпо. Обграждаш се с хора, с които имаш общи интереси, и това, което обличат или притежават, не те вълнува, ама хич. Това наистина е прекрасно, но се опитай да се интересуваш поне малко повече от мода, защото едва ли би искала тотално да се занемариш...
Гаджето ти е на фаза "Желанията ти са заповед за мен." Действай смело, че кой знае докога ще го държи. В един момент си сладка, в следващия палава, това подлудява мъжете.
Днес става точно една година, откакто пуснах тази тема
Очакват те поне няколко горещи срещи с продължение, така че бъди подготвена със сексапилно ново бельо и бразилска коламаска. Стой далече от колега, за да нямаш неприятности.
Ти си царицата на съблазънта - титла, която този месец оправдаваш напълно в очите на половинката си. Един мъж обещава, а не се обажда. Спокойно, просто е затънал в работа до уши.