Детоксикация в зряла възраст

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Детоксикация в зряла възраст

Мнение от cchery »

Зоя, добре дошла и от мене! Приеми на свой ред моите уважения към теб за решението да не се изостяваш независимо какво показава биологичния ни часовник! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Zoya

Мнение от Zoya »

Благодаря ви, мили момичета, за топлия прием във вашата слабееща и здравееща компания. Когато имам време с удоволствие и любопитство чета многобройните полезни и интересни материали в този сайт. Бъдете здрави! А здравите хора са усмихнати и позитивни.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ема, какво е "заешка" салата? :1044
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Хихи,може би моркови и зеле? :222
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мърмори написа:Хихи,може би моркови и зеле? :222
Да бе! (Как не се сетих сама?!) :oops:
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ema 57

Мнение от ema 57 »

Здравейте,не съм се вясвала отдавна, ама не защото не искам...нямам време и сили.Оперираха сестра ми...и бях "дежурна" в болницата...сутрин за инфо, след обяд на свиждане и голямо тичане падна....слава Богу вече я изписаха.
....да, "заешката салата" е ...зеле и моркови...
И сега да си кажа какви ги върша с детокса- вече втори ден съм на фрешче и всичко друго там.Знам, че е не навреме, но другата седмица на в четвъртък половинката ми е рожденик и се започва едно странно празнуване..в деня с мен, после с децата защото са на работа тогава /на смени са/, после посещение при бабата и дядото, защото те се движат трудно и у тях и т.н. и аз реших вместо да пропусна месеца да го направя сега.По добре по рано отколкото изобщо без, а ит понеделник ми е пика в работата и съвсем се забъркват нещата.
Та така..сега си пия сокчето и си работя кротко пред компютъра.
Радвам се,че има нови попълнения в групата, дано се множим.
Успех на всички и спорни дни :954 :524
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

ema 57 написа:И сега да си кажа какви ги върша с детокса- вече втори ден съм на фрешче и всичко друго там.Знам, че е не навреме,
Ема, успех с детокса :524 И явно за теб е точно навреме, предвид обстоятелствата :923
ofika

Мнение от ofika »

МИЛИ МОМИЧЕТА, ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ! МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ВИ ДНИ, НАДЕЖДАТА ДА НЕ ВИ ИЗОСТАВЯ, А ВЯРАТА ДА ВИ НОСИ НА КРИЛЕТЕ СИ.
ofika

Мнение от ofika »

:623 ЗА МНОГО ГОДИНИ МИЛИ ДЕТОКСИ-МАМИ, БАБИ И КАНДИДАТКИ ЗА ТЕЗИ ТИТЛИ! ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, В ДОБРО ФИНАНСОВО СЪСТОЯНИЕ И ВЕСЕЛО НАСТРОЕНИЕ ПРЕЗ ЦЯЛАТА 2012 и до века!!!
Аз малко се попростудих, хремясах и грипясах, така че се поразминах с празниците, нооооо отново съм на линия за януарския детокс. Сигурна съм, че с негова помощ ще довърша унищожаването на вирусите и отново ще кръстосвам улиците с внучето. Ние с него сме голям тандем, усмихнат най-вече. Този детокс ще ми бъде 22. Мисля да карам този път два дни(8 и 9), защото родът ми е пълен с Ивановци, които следва да бъдат посетени и уважени, особено чичо ми и вуйчо ми. Един полски поет казва: "Побързайте да обичате близките си, защото те бързо си отиват..." Весели януарски празници на всички!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

ofika написа:Мисля да карам този път два дни(8 и 9
Офика, как върви при теб ???
Мислех, че ще драснеш някой ред да се отчетеш :222 :923
ofika

Мнение от ofika »

Привет и droidd, благодаря за напомнянето! Навикът е наистина втора природа. Уж щях да карам два дни, но си започнах на 7, както се полага с ансолче и сокове. Компания ми прави малката дъщеря. Но докато аз се издъних на прощапулника на внука (хапнах си от питката), то тя ме засрами и удържа докрай. Аз свалих 1кг, но не го броя, защото продължавам да се въртя около 73-75. Единствено мерките ме крепят :524 (нося си поли отпреди 3-4 години) и доброто самочувствие след детокс.Целта ми си остава 6 - като първа цифра и 5-втора, но и това ще стане някой хубав ден.Слънчеви и радостни дни на всички! :329 :923
Публикувай отговор