Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mironi

Re: Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Мнение от mironi »

Благодаря за милото и радушно приемане! Наистина е много приятно така! И е важно за мен - във връзка с това изпитание на волята и духа!
А е много хубаво като прочета, че всички правили детокс се чувстват добре! Зареждам се още повече с положителна енергия и хубави и високи очаквания!
Milenita Bonita

Мнение от Milenita Bonita »

Смехурко написа:Благодаря :940 Работя в магазин за касови апарати. Ще ги програмирам, фискализирам и регистрирам в НАП. Ще работя само с шефа. Много съм доволна и страшно много ми харесва мястото, обстановката и дейността.
Мен честно казано тази новина ме зарадва супер много,особено когато в момента съм без работа и много ми се работи вече нещо,което ми харесва,а не главната причина да е ''пари да падат''!

:954 Смехурко,много успех в новото начинание ти желая!Дано попаднеш на страхотни колеги,които да те оценят и се зареждаш супер позитивно всеки път,когато отидеш на работа! :940

На мен вчера захранването ми беше трудно да си призная.Нещо бях изгладняла.Между салатите на обяд и вечерта,хапнах малко печени лешници(нямам сурови) и пих повечко вода и чай,че гладът беше голям!
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Благодаря ви за топлите думи, Чери и Миленита!
Миленита, пожелавам ти докато четеш моят пост да получиш чаканото обаждане за интервю, което да спечелиш и да е най-прекрасната ти и удовлетворяваща работа! На мен много ми помогна (според мен) книгата на Луиз Хей - Излекувай живота си. Промених си мисленето сякаш.

И по темата. Днес захраних така Сутрин - две малки праскови, обяд една голяма круша, следобяд 1 краставица, вечеря - голяма салата два малки домата, една малка краставица, една малка чушка, няколко маслини (май ми дойде повечко количеството).
djiq

Мнение от djiq »

:fan и аз отчитам -4кг. този път и направо летя от щастие :fan

Отдавна тъпча на едно място и да на обиколки не съм онова разплуто, което бях, но на кг. не бях мърдала от месеци-от детокса свалях около 2 и после си ги връщах.
Дано това да е добър знак и да вървя надолу от сега нататък.
Правих детокса само два дни, а вчера се включи и мъжът ми, а той има доста за сваляне.
Днес захранихме с диня и овесени ядки за закуска, задушени зеленчуци и салата от цвекло за обяд и шопска за вечеря. Даже се разходихме около 5 км.

Имам си книгата на Док., купих си преди месец по време на нашето малко пътешествие и сега смятам да правя някаква комбинация между 90-дневната и неговите препоръки и ще видим какво ще стане.

лека и спокойна нощ на всички... :1057
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Добро утро момичета! Искам да се похваля с успешен детокс и не толкова успешно захранване. Снощи прегреших и сега стомаха ми е подут. Днес мисля да го изкарам на плодове за да си поправя грешката. Иначе свалих около 3 килограма и по 0.5см бедра, 2 талия и 1 ханш :)
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утро и от мен!
Вчера, въпреки физическото натоварване/колопохода/ минах долу горе добре.1ч. преди обяд-3 малки кайсийки, на обяд-салата айсберг с моркови,за вечеря салата домати и извара със зелени подправки и чесън.Но не можах да се сдържа и хапнах 5 залъка хляб гтахам.А следобяда изядох шепа пуканки :328
Но като се прибрах към 20.30ч. такъв глад ме гонеше, че хапнах 2-3 парчета диня,че да мирясам.Добрата новина е, че този път нямах болки в корема ,като при захранването от първия детокс, но той си ме отболя по време :221
Днес вече глада е неудържим :328 Още с отварянето на очите изядох 3 кайсийки.Дай Боже да не омацам положението до довечера :427
Хубав, усмихнат и успешен ден на всички :922
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Поздравления на всички за успешния детокс.Да отчета и аз този път без прегрешения, но само с -2кг.Захраних се добре и сега се чуствам супер. :954 :954 Въпреки че ан-сола ми подеиства чак вчера , :1062 Свалените кила не са много, но визуално има значение .Последните детокси нещо съм в застой, свалям по 2кг. и до следващия съм си ги върнала. Е поне не превишавам и отгоре. Дано започнат да вървят надолу,че започвам да се нервя. :126 :126 Лек и усмихнат ден ви желая. :1145
galkata

Мнение от galkata »

Мърмори, благодаря за коментара към въпроса ми :923

Такаааа, не съм писала последните два дни, защото нямах нет. Изкарах детокса без прегрешения (като изключа сладоледа, който изядох на 14-ти ). Горе - долу съм доволна, въпреки, че не мога да кажа с точност колко съм свалила, защото не съм се мерила, но се чувствам по - лека :) Сега ще направя една олекотена форма на плодолечението поне до моренцето, което ще е от 12-ти август. За следващия детокс не мога да кажа от сега дали ще го правя, защото 3-дневното пречистване ще съвпадне с почивката и имайки предвид, че ще сме олинклузив ще ми е трудно да устоя на изкушенията, но до тогава има цял месец.
Успех със задържането на свалените килограми.
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Много се радвам на всички, браво на успешно детоксикиралите :D
Аз съм Ок, продължава гаденето при мен, но не ми пречи да тичам сутрин и да си живея живота по нормален начин, така че... :524
Черитка, решила си да направиш два една - браво! Айде още малко и три с мен :222
Смехурко, честита работа! Да ти е кеф да я работиш, да работиш с приятни и забавни хора и да печелиш добре! Мерси за вкусната почерпка!
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
точка

Мнение от точка »

Здравейте, момичета ;)
Нямам много време да сядам на комп, не успях и сега да ви прочета, но реших да се включа, да знаете,че не съм напуснала редиците. :) Вече гордо съм под 100кг. което е... невероятно! :) Не съм се теглила и мерика точно до дни, днес се притеглих случайно и видях,че чертичката вече не се разхожда над 100-те ;)) С детоска този път се провалих,но мисля да наблегна на разтоварващите дни, нещо не се чувствах готова за детокс и не бях никак настроена, но ще си спретна личен, макар и с по-малка отливна лунна вълна :1062 АМи това е от мен,успех, отново нямам време да ви дочета и донапиша всичко, но летя надолу със скоростта на светлината и много се кефя :oops: :1099 :1141
маца73

Мнение от маца73 »

ПРИВЕТ!
Ама много ви се радвам на зашеметяващите резултати!!! 4 кила минус си е много мотивиращо!!! Браво на всички успешно детоксикирали в това число и аз самата. Този път бях повече от образцова. Сега продължавам на 90 дневната. И тук като и при зелевата супа ми идва удобно това, че се вкарвам в определена рамка на консумация и това ме кара да се замислям какво ям. Иначе ям каквото видя......................... :oops: :???:
Иначе лятото си върви с пълна пара. Бяхме на Индже Войвода 3 дни. Прибрахме се накачени от кърлежи. Те такова чудо не бях виждала до сега. Добре, че мъжа ми има опит в тези неща иначе аз нямаше да ги видя..................!!! Толкова бяха ситнички... На Васето му намерихме сигурно над 10 броя ...................... :eek: Голямо пощене падна! Сега всичко е наред.
В края на седмицата смятам да забегна при баща ми за седмица и така ще се изтърколи и този месец.
Благородно завиждам на Смехурко за новата работа!!! ЧЕСТИТО ОТ СЪРЦЕ! Аз си мечтая за същото. Доста време се задържах в къщи и вече много искам да ми се случи нещо ново в тази посока.............. Дано да ми се усмихне късмета и да ми се отвори и на мен такава хубава и удовлетворяваща възможност!!!
Желая ви много усмихнат и отслабващ ден!
Заключено