Здравейте, бамбини! Оцелях!

Макар че нощес се наложи да взема втори нурофен, защото усещах, че болката в главата прерязва черепа ми по северния умерен меридиан :lol: :lol: :lol: и в скоро време щях да си държа едната половинка в ръцете.........

Хубавото след изпиването на нурофена нощес беше, че главоболието спря! Лошото..... очевидно ми падна яко кръвното и тази сутрин отренирвах пируети из вкъщи, водена само и единствено от световъртежа, с който се събудих...... Блях

. Е те такова чудо верно не помня! Хубаво, че имам тинктура от Гинко на Вербена-та, та пих сутринта и се повлияха танцувалните ми мераци, но има още какво да се желае. Дотук от събуждането си съм изпила около литър и половина вода

. А що студ обрах, не е истина.....
Пепи, на мене също бръчиците, които се появиха последните месеци хич, ама хич не ми харесват. Преди време питах в другия подфоурм какво мислят момичетата за ботокс и хиалуронова киселина - можеш да прочетеш. Реших, че ми е твърде рано за такива процедури и точно в този момент ми попадна инфото за
аргановото масло! Ти си минала през тази тема - видях

, но не знам дали си обърнала внимание, че освен за косопад, може да се ползва и
"За изглаждане на бръчките;" . Та аз вече няколко седмици си мажа зоната около очите (като напоследък включих и основата на миглите, за да се подхранват и те) както и мимическите бръчки около устните. Мисля, без да съм категорична, че има ефект. Мажа сутрин преди да изляза и вечер (ако не забравя).
Последното, което четох,че ги мори тези гадинки е кефира, който се произвежда с помощта на тибетската гъба. Все още не съм пускала тема за нея, но се надявам днес да ми остане време и за това!
Суити, и аз бях го намислила днес като трети ден, нооооо главата вчера ми разказа играта

. Та се захранвам. А и утре ще си пътуваме към Пловдив, което означава, че ще сме на софра поне 1 от двете вечери

и трябва да съм готова за нея.
Моят резултат - вторник: 72,8 кг! Днес - 70,9 кг.
Талия - вторник: 93 см! Днес - 91 см!
Ханш - вторник: 104 см! Днес - 103 см!
Бедра - вторник: 62 см! Днес - 61 см!
Глава - вторник: на мястото си! Днес - въртелива! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Отивам да се запиша в табличката! И ви чакам на отчетчеееееее.....