Октомври е наяве с детокс за здраве!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
pepidzheneva

Re: Октомври е наяве с детокс за здраве!

Мнение от pepidzheneva »

Еххх...не можах да ви изчета за два дни доста сте изписали....
Съжалявам за всеобщото( с маалки изключения) главоболие през този детокс...дано утре всички да сте добре и щастливи след тази добра работа която свършихме за пореден път. :222 :222 :222
Аз днес захранвах за втори ден,т.к започнах и по рано,кантара ме възнагради за упоритостта и постоянството през октомврийския ми детокс-показа минус 2,5 кг....което за мен си е постижение в сравнение с предишните ми детокси при ккоито свалях около 1,5 или 2...но имам пък друг проблем....нещо забелязвам бръчки по лицето си....аз си го обяснявам с бързото сваляне на кг,за 2 месеца -7 кг....Макар ,че знам че някои свалят и повече .... нее знам ,но това много ме тревожи....бръчките за всяка жена знаете какво значат..... :328 :328 :328
Утре ще се радвам да прочета вашите прекрасни резултати....
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Добро утро момичета! Аз днес правя 3 ден детокс. Аз бях започнала както трябва, но после нали имах един ден с нишадър и затова ще правя и днес. Нямам никакви очистителни реакции. Странно е предвид ансола. Голям студ ме гони. Ръцете са ми постоянно на кокал. Сега мисля да пийна ансола и да става каквото ще. От няколко се опитвам и да спортувам. Правя един комплекс за цялото тяло и още един за корем. Имам мускулна треска, но ще ми мине.
Ver

Мнение от Ver »

Sladka Debelanka написа:Добро утро момичета!.
Това се казва ранобудник :524
Сладка, ти май яко си разбутала организма си, като гледам часа на поста ;)
Аз днес бях събудена "брутално" от Спонджбоб в 8.00 :1062 С една дума оспах се :1028
И сега много б...а...в...н...о си пия кафето :954
Леко захранване на всички днес!
Последно промяна от Ver на 13 Окт 2011, 07:24, променено общо 1 път.
djiq

Мнение от djiq »

Добро утро!!! :954

Вече съм изпила, халба с топла вода, Вит.С, кафе, изядох една ябълка, и около 10 ще накисна овесени ядки+трици.
Успешен детокс за мен, дано и захранването да направя както трябва. През цялото време ме мъчеше ужасен глад, дали защото го правих само два дни :1044 имам чувството, че тридневния ми се отразява по добре.
Съчувствам на всички момичета с главоболие, през септември и мен ме боля адски главата и беше ужасно.

Чери, и аз се радвам да видя всички момичета тук :923
Sladka Debelanka написа:Нямам никакви очистителни реакции.
Сладка, на мен ансола почва да ми действа в деня на захранването, никога досега(правя детокс почти 2 години) не ми е действал в дните на детоксикация както пишат останалите. ДА знаеш, че не си сама :954

лек ден и успешно захранване :923
Ver

Мнение от Ver »

pepidzheneva написа:...но имам пък друг проблем....нещо забелязвам бръчки по лицето си....аз си го обяснявам с бързото сваляне на кг,за 2 месеца -7 кг....Макар ,че знам че някои свалят и повече .... нее знам ,но това много ме тревожи....бръчките за всяка жена знаете какво значат..... :328 :328 :328 ....
Пепи, съвсем нормално . Доста си свалила. :326 Все пак еластичността на кожата понамалява с годините. Гените тук имат огромно значение. Опитвай се да пиеш повечко течности, йогите пък препоръчват горещо обърнатите асани против бръчки:
[img]http://3.bp.blogspot.com/-EsoJTs_rLDw/T ... /sve6t.gif[/img]
но съм виждала и хора с бръчки занимаващи се години наред с йога :222
Така, че ако не се справиш с тях (бръчките), по добре си ги приеми, като част от теб. Аз мисля, че по-добре бръчици тук-таме, отколкото излишни килограми и болести! :524
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утро мецанки!!! :954 :923
Надявам се всички неразположения да са преминали при всички ! :524
Като изключа това, че се чувствам леко отпаднала и като изсушена стафида :221 -съм добре !!!
Наслаждавам се на сутрешното си кафе, без остатъчен привкус на ансол :1062
Отчета-после .
Имам едно въпросче:Кое налага детокса да е 3 дена , а не 1? :523 Преди не се теглих по време на детокс/а само в началото и края/, но при мен септември /3 дена/ и октомври / 2 дена/, реакцията от към сваляне на кг. е само 1-вия ден.Следващите от 100 до 300 гр.
Тъй като този месец ми остана английска сол, вчера си ексфолирах лицето с нея - невероятен ефект :524
Скоро смятам да я ползвам и при педикюра.Ето ви инфо по въпроса:
http://ecomedia.bg/be-eco/ecology-for-e ... ticle/4159" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hera.bg/s.php?n=1025" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ladyzone.bg/krasota/krasivi- ... a_sol.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pepidzheneva написа:но имам пък друг проблем....нещо забелязвам бръчки по лицето си....аз си го обяснявам с бързото сваляне на кг,за 2 месеца -7 кг....Макар ,че знам че някои свалят и повече .... нее знам ,но това много ме тревожи....бръчките за всяка жена знаете какво значат.....
Пепи,това се случи при мен още след 2-рия детокс.Както вече споменах, след детокс се чувствам "силно изсушена", въпреки големите количества течности, които поемам.Успях да елиминирам наченките на бръчките по лицето, като се мажех сутрин и вечер с домашен мехлем мас+невен.Лошото е, че мехлема свърши, но ще мина само на мас за сега.
Но тази сутрин забелязах едно увисване на задните ми части, което се надявам да елиминирам с гимнастика, но с увисването на двете предни - не зная как ще се справя :221 Ще се примиря.... :1044
Ver написа:но съм виждала и хора с бръчки занимаващи се години наред с йога
Това с бръчките е повече в главата.Одавна съм забелязала, че тези, които много го мислят и се притесняват и вземат всякакви скъпи мерки , са доста по- зле от такива като мен, дето не им пука и са закотвили съзнанието си на една възраст - 30 години :955

Чери, прочетох че липсата на магнезий в организма води до отоци под очите.

Успешно захранване и хубав ден на всички :329
Ver

Мнение от Ver »

Дидка, много полезно инфо за ансола. Мерси! С голямо удоволствие бих си топила всички части на тялото в него, вместо да го пия :1062
droidd написа:Имам едно въпросче:Кое налага детокса да е 3 дена , а не 1? :523 Преди не се теглих по време на детокс/а само в началото и края/, но при мен септември /3 дена/ и октомври / 2 дена/, реакцията от към сваляне на кг. е само 1-вия ден.Следващите от 100 до 300 гр.
3 - дневния детокс има по-голяма изчистваща сила. Спомням си изказване на Доктора по този повод, че тридневния детокс е балсам за черния дроб. Явно си трябва повече от 1 ден за да се задвижи цялостната пречистваща система на организма. Все пак черното ни дробче събира огромна част от токсините. А свалянето на кг е само приятен страничен ефект от пречистването :1062
Ако човек няма нужда от сваляне на кг или няма болежки, 3-дневни детокси се препоръчват 2 пъти годишно: на пролет и наесен, ако се спазват правилата за здравословно хранене.
Но, аз бих ги правила всеки път, когато почувствам нужда :)
Ето как ще се захраня. днес :)
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Ver написа:Ето как ще се захраня. днес....... За вечеря ми се върти нещо подобно ....или сурови чушки пълнени със следното: обезмаслена извара с чесънче (мааалко), маслинки и краставичка.
Верка,имам приятелка, дето 8г., е в Италия.Италианците никога не ядяли чушки за вечеря, защото според тях това е тежка храна.Дали е така???
Ver

Мнение от Ver »

Всъщтност, този пост с чушката е писан отдавна, имах предвид последния, там в дъното на страничката ;)
Но, това не променя въпроса ти, де :1062
Ми не знам :1044 Не мен чушката не ми е тежка, но е възможно да има и истина в думите им. Просто аз идея си нямам :)
Много систематични грешки правех в захранването аз: сол (макар и малко), млечни и намаляване на течностите. Като най-зле ми влиаят първите 2. Гледам да ги включа чак след 3-тия ден и по много малко.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Леле, колко сте ранобудни.Аз докато се разсъня и сте изписали темата :726
Много ми е студено.Сутринта след като изпратих децата(без най малката) пак се мушнах в завивките на топличко и :946 Закусих с малко сурови ядки от кайсии и овесени ядки.За обяд и вечеря ще съм на салати.Имам все още домате, краставици, чушки пресни от градината.Като се замисля и зеле и моркови и цвекло имам от градината....та се чудя от къде да я подхвана :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, бамбини! Оцелях! :1062 :1062 :1062 Макар че нощес се наложи да взема втори нурофен, защото усещах, че болката в главата прерязва черепа ми по северния умерен меридиан :lol: :lol: :lol: и в скоро време щях да си държа едната половинка в ръцете......... :221 Хубавото след изпиването на нурофена нощес беше, че главоболието спря! Лошото..... очевидно ми падна яко кръвното и тази сутрин отренирвах пируети из вкъщи, водена само и единствено от световъртежа, с който се събудих...... Блях :1052 :1052 . Е те такова чудо верно не помня! Хубаво, че имам тинктура от Гинко на Вербена-та, та пих сутринта и се повлияха танцувалните ми мераци, но има още какво да се желае. Дотук от събуждането си съм изпила около литър и половина вода :221 :221 :221 . А що студ обрах, не е истина..... :plezya se :plezya se :plezya se

Пепи, на мене също бръчиците, които се появиха последните месеци хич, ама хич не ми харесват. Преди време питах в другия подфоурм какво мислят момичетата за ботокс и хиалуронова киселина - можеш да прочетеш. Реших, че ми е твърде рано за такива процедури и точно в този момент ми попадна инфото за аргановото масло! Ти си минала през тази тема - видях ;) , но не знам дали си обърнала внимание, че освен за косопад, може да се ползва и "За изглаждане на бръчките;" . Та аз вече няколко седмици си мажа зоната около очите (като напоследък включих и основата на миглите, за да се подхранват и те) както и мимическите бръчки около устните. Мисля, без да съм категорична, че има ефект. Мажа сутрин преди да изляза и вечер (ако не забравя).

Последното, което четох,че ги мори тези гадинки е кефира, който се произвежда с помощта на тибетската гъба. Все още не съм пускала тема за нея, но се надявам днес да ми остане време и за това! :)

Суити, и аз бях го намислила днес като трети ден, нооооо главата вчера ми разказа играта :955 . Та се захранвам. А и утре ще си пътуваме към Пловдив, което означава, че ще сме на софра поне 1 от двете вечери :1062 :1062 и трябва да съм готова за нея.

Моят резултат - вторник: 72,8 кг! Днес - 70,9 кг.
Талия - вторник: 93 см! Днес - 91 см!
Ханш - вторник: 104 см! Днес - 103 см!
Бедра - вторник: 62 см! Днес - 61 см!

Глава - вторник: на мястото си! Днес - въртелива! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Отивам да се запиша в табличката! И ви чакам на отчетчеееееее..... :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено