Ели,силно се надявам скоро да се оправиш и да се радваш на детенце,знам колко е неприятно чакането,когато нещо го искаш толкова силно.
Истината е, че ви чувствам наистина много близки, но при мен все още я има бариерата да споделям твърде лични неща, т.к. все пак това е публично пространство.Толкова мие гот в този форум, с всички вас, че скоро няма да ви лиша от присъствието ми. Защото както казва Андерсен в една от великите си приказки:
"Не е достатъчно да си жив! – казваше си пеперудата. – Нужни са слънчева светлина, свобода и едно малко цвете!"
Тук има и светлина и свобода и .. цветенца.
тук ми "намирисва" на среща????VIKI1023 написа:прекалих с винцето
На теб може и да ти е смешно, но това е адски, адски мило, изречено от Анджи..... виж колко са необременени децата - не виждат символа, който значи за нас големия камъкellis_stoyanova написа:С Анджи имаме нещо като игра и си казваме колко се обичаме,тази вечер тя ме пита"Мамо,колко ме обичаш",аз отговарям "Колкото всичките звездички на небето",а тя ми вика"А аз те обичам колкото един голям,голям,голям,голям,голям,голям,голям,голямголяяяяяямм КАМЪК" и ми перва 24 каратова усмивка,а аз буквално изплюх водата,която в този момент пиех![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Егати ...... надявах се аз да грабна вниманието ти - с моята стройна снага, правилна стойка върху коня и невероятен аристократизъм....vihrogonche написа:Лилавата минзухарена поляна ми грабна душата, великолепна гледкаабе друго нещо си е Пролетта!