Пролет, Лято, ЕСЕН, Зима - радваме се, че ни ИМА /спам-тема/

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Пролет, Лято, ЕСЕН, Зима - радваме се, че ни ИМА /спам-т

Мнение от Kleo »

Здравейте, милички.
Аз пък се върнах от Шумен.
Ето какво правих там!

П.П. Гласувах за Иво Иванов.

П.П. Харесах страничката на Боби и Руми.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Краси, честита ти рожденичка Вики! Да е жива, здрава и много щастлива! Весело празнуване на празника желая на цялото ви семейство! :923 :1211 :329
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Как сте, момичета? :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нели написа:Как сте, момичета? :954
Благодаря, Нели :923 Лично аз съм добре, но съм претрупана с много работа и така ще е близките няколко седмици, така като гледам. Иначе не се оплаквам. Живи сме, здрави сме :1216 Ти как си?
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Kleo написа:
Нели написа:Как сте, момичета? :954
Благодаря, Нели :923 Лично аз съм добре, но съм претрупана с много работа и така ще е близките няколко седмици, така като гледам. Иначе не се оплаквам. Живи сме, здрави сме :1216 Ти как си?
Добре... май. :954

Нямам търпение таткото да се изнесе.

Заета.

Купихме си нова фурна с децата, че старата се повреди и известно време готвихме само на котлоните, сега чакам да я доставят.
Купих си и шевна машина - нещо, което искам от години. Едно време, преди да се омъжа, си шиех дрехите, а по време на кризата през 90-те години бях ушила зимни якета за мен и за брат ми, а по-късно - и за съпруга ми (надявам се скоро - бившия ми съпруг). Разучавах я снощи.

Вчера отидох да поплувам в морето, че според прогнозите за времето скоро няма да става за къпане. Е, аз и сега бях единствения луд екземпляр на целия плаж, но все пак.

Време ми е да се заема с дисертацията си.

Такива някакви. :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
danid
Философска система

Мнение от danid »

Много добре звучиш, Нели, радвам се, че всичко започва да се подрежда. Понякога от това имаме нужда да бутнем нещо, за да направим място за нещо по-добро. Желая успех във всички начинания и не забравяй, че си умна, способна и желана жена.

Ние водихме малчо за пръв път на плуване и сега е много ентусиазиран. Баща му също...засега :221.

Каката се върна болна от екскурзия, за кой ли път. Аз се боря със сивото ежедневие.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Губя се, знам.... Обещавам да наваксам. Но сега не мога да се сдържа и да не ви покажа къде сме в момента с Бела :) . По-скоро тя, де :D . Аз я чакам, чета си 1 лекция по илюстратор и и мятам по едно око:

Изображение

Записах Бела на класически балет на моя глава... Просто съм много силно убедена вътрешно, ченяма съвременна художествена гимнастика без ексерсиз поне.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехей, добра вечер. :954 Как сте, хора?! Аз оцелявам ...... някак си. :1062 :1062 Струпа ми се една камара четене и учене. На всичкото отгоре съм и сериозна на народните танци. А и гледам да не изоставам с вечерните излизания с приятелки - поне по 1 на седмица и то..... се натрупва :mrgreen: :mrgreen: .

Отмятам и страшно много задачи, които влача от пролетта. Примерно миналия петък отидох най-сетне на дерматолог. Още през юни забелязах едни обезцветени петна по кожата на гърба ми - в горната част. На второто море през август се поувеличиха - като брой. Но нито ме болят, нито ме сърбят... и честно страх ме беше да ида и да ми кажат диагноза.

Все пак, при посещението при личния ми лекар през септември, за да направя здравните карти на децата, се престраших и заголих гръбче да ме види :lol: . И той рече - разноцветен лишей. Не че и сама не си бях сложила точно тази диагноза, ровейки из нета дали случайно нямам витилиго :221 :221 И аз като се успокоих, че е само някакъв си лишей, та за малко да ми изтече срока на направлението. Та отидох на дерма иииии да, имам си лишей на гърба :221 . Моряло се това нещо с хапчета и мазила, но аз още не съм ги почвала :423 :423 ...... Айде, на хаир да е, от другата седмица ще се захвана.

И така и така бях в болницата, реших, че ще се "самоубивам" докрай и минах през личния да му плача за болящата ме от февруари пета. И той вика - пък дай да я снимаме да видим какво ѝ е. Е............. НИЕНТЕ...... костна структура, сухожилия и там още какво беше - напълно запазен структура. Даже и 1 шип нямам на това ходило :955 ........ Ама от какво боли..... никой не може да каже. И като разбрах, че всичко ми е наред, че като се юрнах да трамбовам пеши из града.... и о, чудо, веч нищо не ме боли :1140 :1140 . Не, майтапя се - боли си ме петичката, но... определено като не ѝ се втелясвам, и се чувствам много по-добре.

И така и така съм на лекарска вълна, та взех направление на офталмолог за Коко - само дето не съм избрала лекар или клиника, но ще стане. А пък на Бела ѝ намерих ортодонт. При това в Младост. При това...... изключително любезна жена. И не само ѝ намерих, от днес дори е с шини...... както се вика - от вчера за днес.

Между тези перипетии, успях да си направя отлично теста по теория на дизайна, а от тази седмица чета упорито лекциите по Адобе Илюстратор - това е векторната програма на Адобе, сестричето или братчето на Фотошоп :221 .

И като за капак от днес носът ми е запушен и леееееееееко ме понаболява гърлото :1069 .

Ами ей такива неща около мене....... някакви.

Нелка, не разбрах само доставиха ли ти фурната вече?! Виж за шевната машина...... и аз съм с мерак да се науча да шия, но едва ли ще осъществя това мое желание...... поне за момента.

Верка, при вас нещо интересно?!? И при тебе по-конкретно?! Я виж каква идейка ти подхвърлям за посещение на 1 спектакъл през декември: http://www.eventim.bg/bg/bileti/posledn ... mance.html" onclick="window.open(this.href);return false; :954 :954

Деси, Цвети, Ванче, Елисче...., кой къде е и с какво се занимава?!
Последно промяна от cchery на 26 Окт 2016, 21:37, променено общо 1 път.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Ver

Мнение от Ver »

Чери,
при мен май нищо, с голямо Н.
Неква ежедневна цикличност и съм ...
зациклила :1062
А този линк, който си пратила не е много активен :)
"Последната грешка на Нешка" :D
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:А този линк, който си пратила не е много активен :)
"Последната грешка на Нешка" :D
Виж пак :954 .

Ver

Мнение от Ver »

Благодарско Чери :)
Ще пасувам за сега.
Нещо съм оклюмала и нямам
порив за нищо ...

Чудя се как да се посъбудя малко.
Все ми е уморено, ходя като пребито куче
(и така изглеждам :1044 ) и от това не ми става
по-добре.