Ехей, добра вечер.

Как сте, хора?! Аз оцелявам ...... някак си.

Струпа ми се една камара четене и учене. На всичкото отгоре съм и сериозна на народните танци. А и гледам да не изоставам с вечерните излизания с приятелки - поне по 1 на седмица и то..... се натрупва

.
Отмятам и страшно много задачи, които влача от пролетта. Примерно миналия петък отидох най-сетне на дерматолог. Още през юни забелязах едни обезцветени петна по кожата на гърба ми - в горната част. На второто море през август се поувеличиха - като брой. Но нито ме болят, нито ме сърбят... и честно страх ме беше да ида и да ми кажат диагноза.
Все пак, при посещението при личния ми лекар през септември, за да направя здравните карти на децата, се престраших и заголих гръбче да ме види :lol: . И той рече - разноцветен лишей. Не че и сама не си бях сложила точно тази диагноза, ровейки из нета дали случайно нямам витилиго

И аз като се успокоих, че е само някакъв си лишей, та за малко да ми изтече срока на направлението. Та отидох на дерма иииии да, имам си лишей на гърба

. Моряло се това нещо с хапчета и мазила, но аз още не съм ги почвала

...... Айде, на хаир да е, от другата седмица ще се захвана.
И така и така бях в болницата, реших, че ще се "самоубивам" докрай и минах през личния да му плача за болящата ме от февруари пета. И той вика - пък дай да я снимаме да видим какво ѝ е. Е............. НИЕНТЕ...... костна структура, сухожилия и там още какво беше - напълно запазен структура. Даже и 1 шип нямам на това ходило

........ Ама от какво боли..... никой не може да каже. И като разбрах, че всичко ми е наред, че като се юрнах да трамбовам пеши из града.... и о, чудо, веч нищо не ме боли :1140 :1140 . Не, майтапя се - боли си ме петичката, но... определено като не ѝ се втелясвам, и се чувствам много по-добре.
И така и така съм на лекарска вълна, та взех направление на офталмолог за Коко - само дето не съм избрала лекар или клиника, но ще стане. А пък на Бела ѝ намерих ортодонт. При това в Младост. При това...... изключително любезна жена. И не само ѝ намерих, от днес дори е с шини...... както се вика - от вчера за днес.
Между тези перипетии, успях да си направя отлично теста по теория на дизайна, а от тази седмица чета упорито лекциите по Адобе Илюстратор - това е векторната програма на Адобе, сестричето или братчето на Фотошоп

.
И като за капак от днес носът ми е запушен и леееееееееко ме понаболява гърлото

.
Ами ей такива неща около мене....... някакви.
Нелка, не разбрах само доставиха ли ти фурната вече?! Виж за шевната машина...... и аз съм с мерак да се науча да шия, но едва ли ще осъществя това мое желание...... поне за момента.
Верка, при вас нещо интересно?!? И при тебе по-конкретно?! Я виж каква идейка ти подхвърлям за посещение на 1 спектакъл през декември:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/posledn ... mance.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Деси, Цвети, Ванче, Елисче...., кой къде е и с какво се занимава?!