На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Свобода на словото
Заключено
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Re: На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Мнение от mari_ko »

Ver написа:Марианче, не си хаби таланта!
Ами вземи да напишеш един сценарий за филм, Куентин Тарантино пасти да яде
:1069 :1069 :1069
:523 Хм, мислиш ли, че ще ми се получи? И какво ще кажеш да се насоча към жанра "Екшън-трилър с напрежение и лека еротика с елементи на фантастика"?
:221 :221 :221
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Цони невероятно преживяване. И доста труд си положила, за да ни доставиш удоволствието да се докоснем до него :940 :826
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ЕМИ написа:Здравейте момичета, помните ли ме, аз не съм ви забравила и много ми липсвате! Все още сме на село, вече ми омръзна направихме събора, ходихме на два абитуриентски бала! Мъж ми вс нщо си има работа, а аз си гледам диванетата, те нещо са пощурели тук и хич не слушат, малкия
прави много бели, тук нищо не е обзопасено! Домашната ни котка също е с нас и една нощ пренущува на вън, та сега сигурно ще очакваме и котета :328 милото и то как ще се прибере в София след тази свобода на вън не зная!
Тук ми е много трудно да ви пиша и да чета, с дцата сме по цял ден на вън, влезнем ли вътре малкия започва да обръща шкафове секции всичко! Но още малко остана надявам се поне четвъртък петък да се приберем, не знам как можах да изтрая толкова дълго време тук, и нямам търпение да си отида,
хайде поздрави на всички :329 :923
Емка, почвам с тебе..... надявам се, че вашият селски туризъм е към края си..... макар, че според мен, приберете ли се в прашна София, ще ти липсва. Поне простора и свободата. Знаеш ли, ако наистина ти е толкова трудно да издържаш там, сещай се, че правиш най-доброто за здравето на децата си.... Сещай се за огромните ти тревоги само допреди 2 месеца с ушетата на Алекс и бъди сигурна, че чистият въздух, храната, свободата са едни от най-добрите лекари за нея. :923 :923 :923 И на мен ми липсваш. И въобще липсват ми всички, с които бях свикнала да пиша и общувам, а сега не ги виждам...... Опитвам се да гледам философски на нещата и знам.... че и това ще се промени!

Еми, определено не бях чувала за гъби в устатата, т.е. от много отдавна. С какво ли не съм се сблъскала с т.нар. респираторни заболявания, но с гъби никога. Даже знам, че ползването на АБ в случай на гъбично заболяване е противопоказно, ама..... кой знае вече. Така или иначе искам да ти пожелая съвсем скоро да се оттървеш от всякакви флори и фауни, които не са характерни за твоето тяло :221 . И когато почнеш да гладуваш, свиркай... да си гладуваме заедно. :plezya se
cvety_rz написа:Добро утро :954 Минавам само набързо.Днес вече ще изместим и последния багаж и ставаме официално селяни.Децата бяха отново болни тия дни :126 с разстройсво, повръщане и темп.Да не ми е скучно :328
Целувки на всички :329 Липсвате ми :940
Цвети, отсега ми липсваш с твоите ... как да ги определя..... ненатрапчиви, но много скъпи постове.... :923 :923 Съжалявам за тревогите, които си имала.... никога не е лесно. Дали е с едно, дали с две деца! Никога не е лесно. Дано на село всичко е добре и въздухът и свободата избият всички вируси, бактерии, бактериофаги, гъби и каквото се сетиш от телата ви!

Ей, Марико, тъкмо да ти кажа, че явно ме гласиш за главна героиня в новия си романтично-корав драматичен епос :955 и прочетох за..... крачола от дънките и се сетих :1139 :1139 - Е ДА! КАЖИ МИ, НЕ БЯХ ЛИ ПРАВА ЗА 16-Е ПАЛАЧИНКИ?!! :1058 Не бях ли....... Защо трябваше да убиваме :1021 човека само понеже не му беше опекла палачинка? И затова съм ти сърдита всъщност..... цял куршум изтреляхме, после се налои унищожаване на уликите след престъплението, което включи убийството на останалите 15 човека, т.к. бяха свидетели на първото....... и всичко това, заради един черпак неопечена от теб бръшняно-яйчна смес.............. :221 :221 :221

Верче, ще скокна да те видя в следващата пауза... :1062 :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Намерихме гледачка за децата през лятото и сега се чувствам е така..... :328 :328 :328 :328 :328 :328 :328 :328 :328

Как искам да избягам..... да се махна....... да не съществувам...... ако някога ми е било по-гадно, то е когато татко почина......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Здравейте и от мен,Орхи,честито и ти пожелавам лека бременост и здраво бебче на есен.
Честит празник на всички със закъснение! :1117
Еми-1 на теб пожелавам бързо да се справиш с натрапниците.И аз не бях добре през последните десетина дни,гърлобол,гъби,ноне в устата,главобол,херпес на устата и всичко това от спаднал имунитет.За радост вече съм по-добре,Вики също е добре.
Почивните дни ги изкарах както винаги на работа,аз не почивам на празници,но поне се прибирам към обяд.
Чери,добре,че сте намерили гледачка,дано и децата се разбират с нея.
Сиренце много интересно събитие.
Еми,тук в София си е все същото,на село със сигурност е по весело и приятно за децата.
Фюти,не се предавай,всеки изпада в подобни състояния понякога.
Цвети,весело изкарване на вас!
Исе,стахотни снимки и много интересно сте измислили тази конституция.
Оставям ви засегада сготвя,докато Вики спи! :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

mari_ko написа:
Ver написа:Марианче, не си хаби таланта!
Ами вземи да напишеш един сценарий за филм, Куентин Тарантино пасти да яде
:1069 :1069 :1069
:523 Хм, мислиш ли, че ще ми се получи? И какво ще кажеш да се насоча към жанра "Екшън-трилър с напрежение и лека еротика с елементи на фантастика"?
:221 :221 :221
По-добре и нямаше да мога да го формулирам :1028
Че как няма да се получи! Такива ситуации ти ражда главата :221
не знам дали "екшън-трилър" или "ситуационна комедия" :roll: , но явно ще зависи от настроението ти :222
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Здравейте мацки! Както винаги се включвам ни в клин,ни в ръкав,тотално неподготвена за какво си бъбрите-к'ви са тия палачинки,к'ви са тия филми....Само разбрах,че Орхи вече се е похвалила- няма по-сладко нещо от това и аз винаги страшно много съм се вълнувала,когато чуя такава вест.
Черитка е в гадно настроение гледам,за което допринесох и аз в известен смисъл...Миличка,предполагам как се чувстваш-ти на работа,децата с чужд човек у дома...Много пъти сме говорили за това. Жалкото е,че докато са бебета се молим да се освободим поне за час-два,да започнем работа,да се виждаме и с други хора,а когато това реално се случи,осъзнаваме колко много ни липсват децата. Най-добрият вариант е работа от дома,но ми се струва,че там възможностите са много ограничени.
Много отдавна не съм влизала в говорилника ни,защото все не остава време да изчета всичко,а винаги ми е било много тъпо да вляза както в момента-като спусната с парашут. Истината е,че ми липсвате. Другата гадна истина е,че дълго време се оправдавах с липсата на време (което незнам защо не ми стига за абсолютно нищо-нито на работа,нито у дома),но днес след като за кратко побъбрих с Черита осъзнах,че когато човек има желание за нещо-просто намира вариант да го направи. Да,липсвате ми-ето намерих време да пиша. Можело значи. Думите на Черитка ме раздрусаха много яко и си дадох сметка,че оправданията ми тежат много повече,отколкото усилията да седна и да драсна 2 реда. Ще ме извинявате за парашутните скокове от време на време,но ще се старая и върху това да работя.
Чао засега,утре пак!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

E Brawo!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

cchery написа:Цони, настръхнах!!!!!! :826 :826

Благодаря, че разказа всичко това....... без теб никога, никога нямаше да зная за фестивала на спомена, за село Бела речка, за това, че въобще същестуват и се осъществяват такива инициативи....... :326 :326 :326
Точно си мислех как настръхвам от прочетеното...
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Ver написа: Ето пък аз какво правих аз тези дни, докато селствах:
Голямото каране
Хм, а аз си мислех, че сме имали вълнуващи почивни дни, тъй като с децата почти не излизахме от морето! То вярно, че от всъщност по юлски пълния с хора плаж, всички си стояха на брега, а във водата бяхме ние трите - аз и момичетата, тати каза, че е студено за плаж - и още три момчета на около 15-16 години, но твоето голямо каране си е голяма работа. Все пак да се похваля, вчера отскочихме до Русе за един ден и след къпането в морето два дена, познайте какво направихме на третия в Дунава :plezya se
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
djiq

Мнение от djiq »

Чери, пропуснах поста ти с проблемите на Бела и детската, но това не значи, че нямам мнение по въпроса... напротив толкова много неща искам да кажа, че като седна всичко нахлува в главата ми и не мога да си подредя мислите...Но си поплаках докато четох твоя пост и постовете на всички момичета които писаха по темата...
Сега виждам, че пак те "разсипва" нещо, което така или иначе тябва да се случи. Сигурно ще си кажете, че на мен ми е лесно т.к. аз съм с детето си нямам такива проблеми, но искам да заявя, че ако имах възможност щях да си взема детегледачка - дори само за няколко часа на ден.
В България идеята детегледачка все още се възприема като каприз на майката, а не като необходимост. От опита, който имам точно като детегледачка промених коренно отношението си към професията(по скоро призванието). Искам да споделя нещо, което досега не съм споделяла тук. Преди около 5 години оставих работата си зад бюро, може би кариерата си и заминах за испания да гледам деца... :954 колкото и тъпо да прозвучи трите години в които се занимавах с това оставиха трайна следа у мен и ме промениха коренно. Изпитвах невероятно удовлетворение от това което върша, разбрах че мога да готвя :1062 преоткрих себе си. Спомням си всички деца и за всички си спомням с усмивка, а на моменти дори ми липсват...
Та на въпроса ....резултата от детегледачка у дома е: спокойни деца и спокойни родители. Това разбира се ако имаш доверие на момичето, което си избрала и ако децата я харесат, а аз не се й съмнявам, Чери, че си избрала най- подходящия човек и искрено ти го пожелавам. Не се обвибявай, че няма да си с тях, а мисли че правиш най-доброто за тях като им осигуряваш нормален начин на живот.

Орхидея, честито и лека бременност!

Сиренце, благодаря за хубавите думи и интересния разказ :923

лека на всички

п.с. забравила съм как да влезна да си оправя линиййката :128
Заключено