ЕМИ написа:Здравейте момичета, помните ли ме, аз не съм ви забравила и много ми липсвате! Все още сме на село, вече ми омръзна направихме събора, ходихме на два абитуриентски бала! Мъж ми вс нщо си има работа, а аз си гледам диванетата, те нещо са пощурели тук и хич не слушат, малкия
прави много бели, тук нищо не е обзопасено! Домашната ни котка също е с нас и една нощ пренущува на вън, та сега сигурно ще очакваме и котета

милото и то как ще се прибере в София след тази свобода на вън не зная!
Тук ми е много трудно да ви пиша и да чета, с дцата сме по цял ден на вън, влезнем ли вътре малкия започва да обръща шкафове секции всичко! Но още малко остана надявам се поне четвъртък петък да се приберем, не знам как можах да изтрая толкова дълго време тук, и нямам търпение да си отида,
хайде поздрави на всички

Емка, почвам с тебе..... надявам се, че вашият селски туризъм е към края си..... макар, че според мен, приберете ли се в прашна София, ще ти липсва. Поне простора и свободата. Знаеш ли, ако наистина ти е толкова трудно да издържаш там, сещай се, че правиш най-доброто за здравето на децата си.... Сещай се за огромните ти тревоги само допреди 2 месеца с ушетата на Алекс и бъди сигурна, че чистият въздух, храната, свободата са едни от най-добрите лекари за нея.

И на мен ми липсваш. И въобще липсват ми всички, с които бях свикнала да пиша и общувам, а сега не ги виждам...... Опитвам се да гледам философски на нещата и знам.... че и това ще се промени!
Еми, определено не бях чувала за гъби в устатата, т.е. от много отдавна. С какво ли не съм се сблъскала с т.нар. респираторни заболявания, но с гъби никога. Даже знам, че ползването на АБ в случай на гъбично заболяване е противопоказно, ама..... кой знае вече. Така или иначе искам да ти пожелая съвсем скоро да се оттървеш от всякакви флори и фауни, които не са характерни за твоето тяло

. И когато почнеш да гладуваш, свиркай... да си гладуваме заедно.
cvety_rz написа:Добро утро

Минавам само набързо.Днес вече ще изместим и последния багаж и ставаме официално селяни.Децата бяха отново болни тия дни

с разстройсво, повръщане и темп.Да не ми е скучно
Целувки на всички

Липсвате ми

Цвети, отсега ми липсваш с твоите ... как да ги определя..... ненатрапчиви, но много скъпи постове....

Съжалявам за тревогите, които си имала.... никога не е лесно. Дали е с едно, дали с две деца! Никога не е лесно. Дано на село всичко е добре и въздухът и свободата избият всички вируси, бактерии, бактериофаги, гъби и каквото се сетиш от телата ви!
Ей,
Марико, тъкмо да ти кажа, че явно ме гласиш за главна героиня в новия си романтично-корав драматичен епос

и прочетох за..... крачола от дънките и се сетих

-
Е ДА! КАЖИ МИ, НЕ БЯХ ЛИ ПРАВА ЗА 16-Е ПАЛАЧИНКИ?!!
Не бях ли....... Защо трябваше да убиваме
човека само понеже не му беше опекла палачинка? И затова съм ти сърдита всъщност..... цял куршум изтреляхме, после се налои унищожаване на уликите след престъплението, което включи убийството на останалите 15 човека, т.к. бяха свидетели на първото....... и всичко това, заради един черпак неопечена от теб бръшняно-яйчна смес..............
Верче, ще скокна да те видя в следващата пауза...