Здравейте и от мен

Аз чак сега сколасах да ви прочета и да се запиша в табличката.
Определено този детокс ми се хапваше повечко, успях да увладея нещата и пих повече сок от портокали, хапвах грозде, ябълки и проконтролирах нещата. Днес на обяд хапнах повечко от колкото трябваше, но толкова бях гладна, че малката порцийка, която бях предвидила изобщо ама изобщо не ме засити. Сутринта пийнах малко сок, на обяд хапнах манджичка от спанак, праз, зелен фасул, домати, чушки и бамя и малко сухачета. По-късно мисля да пийна сок от портокали, и още малко по-късно да пийна сок от цвекло и моркови. Това е тъй защото съм на курс довечера и няма да има кога да ям, за това ще вкарвам течна храна :lol: ВЕчерта ще празнувам рд в едно барче и мисля да се почерпя с една чаша червено винце. Тааа туй ще е то с днешното захранване. Не е много по правилата, ама това е положението.
Поздравления за всички, които са приключили успешно детокса.
Защо толкова много хора се оплакват от главобол този детокс??

Дано следващите детокси са много много по-добри, знам колко е криво да те боли глава и как ти идея да се метнеш от някъде. Наистина се надявам следващите ви детокси да са с много по-малко странични ефекти като главоболие. Учудващо по време на детокс се чувствам много добре и единственото, което наблюдавам като ефект това е студа и обложения език. Слава богу мигрената през тези дни не се активира. Даже мисля, че магнезия много много добре ми влияе. Трябва да помисля да премина към ежедневен прием на магнезии та белким се преборя с тази гад гад :128 :128
Дроид изглеждаш чудесничко. Поздравления за резултатите.

От снимката не си личи да ти е тясна полата където и да било. Следващият път и личице да покажеш.