Октомври е наяве с детокс за здраве!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Ivetoo

Re: Октомври е наяве с детокс за здраве!

Мнение от Ivetoo »

cchery написа:Последното, което четох,че ги мори тези гадинки е кефира, който се произвежда с помощта на тибетската гъба. Все още не съм пускала тема за нея, но се надявам днес да ми остане време и за това!
Това е кефира е много интересно, пие ли се или се маже?
Аз съм чувала за млечна гъба , която прави кефир, май не е тибетска?
Ще чакам с нетърпение материала ти Чери
Ver

Мнение от Ver »

Ivetoo написа:Това е кефира е много интересно, пие ли се или се маже?
Аз съм чувала за млечна гъба , която прави кефир, май не е тибетска?
Пие се.
Същата гъба е.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа:Моят резултат - вторник: 72,8 кг! Днес - 70,9 кг.

:329 :326 Страхотен резултат!!!

Интересни линкове сте пуснали , но сега немога да ги чета. :roll:
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Поздравления за постигнатите резултати! Аз имам проблем - според мен е вестибуларния ми апарат. Днес ходих до Ловеч (на 30 км от тук) и ми става лошо и това си е. Всяка седмица пътувам. Всеки път ми става лошо. И кокулин пих и пак ми е зле. Направя имам чувството, че ще припадна. И лошото е, че ме държи по 4-5 часа след това. Дайте идея кво да правя, че не издържам вече.
Ver

Мнение от Ver »

Sladka Debelanka написа: Дайте идея кво да правя,.
"...хомеопатичното средство № 1 при гадене и повръщане Nux vomica 5 СН в повечето случаи е достатъчна. Приемат се 5 зрънца преди тръгване на път и по 3 зрънца, ако се явят симптоми по време на пътуване през 10-15- 30 минути.
Още по- добре действа: Вомитус Хеел (Vomitusheel), комплексен хомеопатичен препрат. Приемат се 10 к-ки преди път и повторни приеми, ако се налага по време на път през 15 минути в продължение на 2 часа.
Има още един комплексен препарат, точно за прилошаване при пътуване – Cocculine.
Профилактично се приема по 2 таблетки 3 пъти дневно в деня преди пътуването и в деня на пътуването.
С лечебна цел - по 2 таблетки на всеки час при появяване на симптомите. Приемът се повтаря при нужда.
Таблетките се държат в устата до бавното им разтваряне."

Ako ти е интересно погледни цялата статия на Доктора тук.
Успех!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

E, и аз да се отчета за 2 дена детокс:
килограми преди: 57,1кг. / след- 55,5 кг (след последния ПО ден, бях 55,1кг. :1044 )
талия: преди 72 см./ след 71 с.
ханш:преди 94,5 см. / след 94,5 см. :1044
бедра: преди- 55,5 см. / след 54,5 см.

И се сетих за една пола от времето преди години, когато бях 52-53 кг.Едно от малкото неща, които не изхвърлих, след като надебелях, щото си я ших сама и ми досвидя :1062 И цоп в нея....... :1044 Странно :523 Преди ми беше добре в талията и доста опната в ханша, а сега - възтесничка в талията и доста широчка в ханша :lol:
За протокола :
Снимка0248.jpg
(132.84 KiB) Свалено 427 пъти
Иначе днес хич не съм гладна /засега :plezya se /, въпреки че ми дойде МЦ.Хапнах 2 ябълки към 11ч.После към 12.30ч. 2-3ч.л. от мюслито, не успях повече.А преди малко една салатка зеле с моркови.
Дано апетитеца не се появи до довечера :221
Ver

Мнение от Ver »

Абе Дидка,
Супер си, мацка :524
Не знам къде ти хлопа полата, но ми изглеждаш иделано :)
Ако може да се преяде със зеле и моркови, аз го направих :1028
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Ver написа:Не знам къде ти хлопа полата, но ми изглеждаш иделано
:221 То хлопането и на мен не ми пречи, а стягането в кръста-ще трябва да и махна коланчето :955
Още малко и ще ви покажа снимки преди и след :fan
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте и от мен :)
Аз чак сега сколасах да ви прочета и да се запиша в табличката.
Определено този детокс ми се хапваше повечко, успях да увладея нещата и пих повече сок от портокали, хапвах грозде, ябълки и проконтролирах нещата. Днес на обяд хапнах повечко от колкото трябваше, но толкова бях гладна, че малката порцийка, която бях предвидила изобщо ама изобщо не ме засити. Сутринта пийнах малко сок, на обяд хапнах манджичка от спанак, праз, зелен фасул, домати, чушки и бамя и малко сухачета. По-късно мисля да пийна сок от портокали, и още малко по-късно да пийна сок от цвекло и моркови. Това е тъй защото съм на курс довечера и няма да има кога да ям, за това ще вкарвам течна храна :lol: ВЕчерта ще празнувам рд в едно барче и мисля да се почерпя с една чаша червено винце. Тааа туй ще е то с днешното захранване. Не е много по правилата, ама това е положението.

Поздравления за всички, които са приключили успешно детокса.
Защо толкова много хора се оплакват от главобол този детокс?? :1044 :1044 Дано следващите детокси са много много по-добри, знам колко е криво да те боли глава и как ти идея да се метнеш от някъде. Наистина се надявам следващите ви детокси да са с много по-малко странични ефекти като главоболие. Учудващо по време на детокс се чувствам много добре и единственото, което наблюдавам като ефект това е студа и обложения език. Слава богу мигрената през тези дни не се активира. Даже мисля, че магнезия много много добре ми влияе. Трябва да помисля да премина към ежедневен прием на магнезии та белким се преборя с тази гад гад :128 :128
Дроид изглеждаш чудесничко. Поздравления за резултатите. :326 :326 От снимката не си личи да ти е тясна полата където и да било. Следващият път и личице да покажеш. :329
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Дидка, :223 много добре изглеждаш.Пожелавам ти и в най скоро време и да се чувстваш комфортно в полата :524 Браво на всички за добрите резултати :326
Чери, усещаш ли вече "аромата" на 6тицата?
Вер, и аз сихапнах в крайна сметка салата от зеле и моркови с малко зехтин и лимонов сок, но не можах да преям, защото Калинчето реши да пренебрегне своя обяд и да наблегне на моя :1062 После и десерта ми омете- сусамов тахан с мед.Не знам дали не е рано за него да го включа в менюто си, но много го обичам и си хапнах мъничко Иначе се чувствам добре и ако успея да се стопля и наспя няма да има равна на мене :221
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

ellyto написа: Следващият път и личице да покажеш. :329
Мдааа следващия път да покажеш да :974
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено