Обещано от Цвети

Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Обещано от Цвети

Мнение от Kleo »

Това за ядките и месото по отношение на енергийната им стойност и на мен ми е полезна информация!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

150 гр. месо се оказаха напълно достатъчни.Само като количество като видях колко са 200 гр. и ми стана веднага ясно, че ще ми е много.Благодаря ви още веднъж за включването.От голяма полза сте ми всички.Все пак човек като обмени опит си е друго :954
Ели, и за мазнините внимавам да не ги изключа съвсем, защото веднъж вече съм се возила на този влак :1142 Домашното месо е малко по мазно, защото не колим пилетата на по 40 дена а на половин, една година.Ядат храна, която ние си мелим и не се напомпват като в магазинната мрежа.Пък и се разхождат из двора и развиват и мускули.То за това и месото не е толкова крехко като на купено пиле дето само е яло и спало.Овкусявам салатите със зехтин, ям домашно квасено мляко, в режима има и ядки, които също не са бедни на мазнини, яйцата си ги ям с желтъци... и т.н.За сега се чувствам много добре дано и за напред да е така :524
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

- 0.800 кг. или казано по друг начин - 20 кг. :mrgreen: Ще кача една снимка като предварително се извинявам за лошото качество, но се оказа, че батериите на фотоапарата се изтощени а знам, че ако изпусна момента на еуфорията друг ден трудно ще се навия за фотосесия.Ако трябва да коментирам ще кажа, че изобщо не ми допадна това, което видях на снимката,но фактите са си факти.Да все още съм много дебела - факт, но съм - 20 кг - факт! Тия дни като ходихме на разходка в гората носих Калинчето на рамене, когато се умори.Тя е 20 кг и веднага щом я вдихнах ми се огънаха коленете.Реално осъзнах какво съм смъкнала от себе си.Борбата продължава и знам, че няма да е леко, но и аз пък не съм лесна :1062 И да се похваля, че не знам дали ще се забележи на снимката.....едно бляскаво малко нещо на лявата ми ръка.Брачната ми халка вече ми става :1216
Последно промяна от cvety_rz на 16 Мар 2015, 18:58, променено общо 1 път.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Браво, Цвети!!! :922 :922 :922
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Цвети, Цвети, Цвети...!
Още снощи видях поста ти и прекрасните снимки, които си ни качила, но пуст недостиг на време... неделя вечер винаги ми е много натоварено, а предполагам и не само на мен! И днес колко ли пъти се канех да седна да пиша, но хайде да не се оправдавам повече, а да взема да кажа, каквото искам да казвам все пак...
Няма да казвам, че на снимките личи голяма разлика в това, което е било преди и това , което е сега, защото това, както се казва и слепия ще го види!
Но ще кажа, че според мен, тези снимки са доказателство само и единствено за твоята силна воля и желание за промяна! За силен и борбен характер, за един несломим пред хиляди трудности дух! Ти можеш само да си пример за всички други, които са в подобно положение и да им дадеш надежда и кураж, че след всяка буря отново изгрява слънце!
Цвети, щастлива съм, че те познавам, макър и само чрез форума... :922
Колкото и пъти "браво" да кажа, мисля, че ще са малко! Но все пак едно огромно БРАВО за теб! Продължавай в същия дух, знам, че ще успееш! :524
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Клео, Бъни, благодаря :922 :922 :922
Истината е, че вместо да се зарадвам се разстроих от снимките(за това ги и махнах де) .Вместо да забележа промяната аз виждам само колко много работа имам още :328 Външно се променям, но вътрешно нещата не се развиват много добре.Много съм комплексирана и това се отразявя цялостно на работата ми.Както винаги съм казвала най трудната битка е със самия себе си.Продължавам по пътя и се надявам да успея всячески :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мила, Цвети, ето това:
cvety_rz написа:Ако трябва да коментирам ще кажа, че изобщо не ми допадна това, което видях на снимката,но фактите са си факти.Да все още съм много дебела
в моя перифраза звучеше така:
Здравей, Руми,

Пускам си табличката за отчет за третата седмица. Тъкмо бях доволна от цифрите в нея, й направих сравнение със снимки от началото и днес....... *:( sad..... ми не e това, което съм очаквала. Наистина. Нека не ти звуча инфантилно, но аз съм крайно критична или да го кажа по друг начин - честна - към себе си това, което виждам днес като мое тяло, не ме удовлетворява. Давам си сметка колко много съм имала да свалям и да работя по проблемни зони. Като сложиш дрехите и не си личи толкова, но на голо........
Това е част от мейла ми до Руми след 3-а седмица на режима.... и аз се чувствам като тебе. Знам какво е! Знам, че съм свършила много нещо, че нещата са потръгнали и се случват, но.... когато го видиш на снимка, ти иде да ревнеш, защото не е хубаво и най-вече не е очакваното!

Ето както отгвори Руми:
Но и сега им хвърлих едно око и виждам промяна на тях :) Но е нормално ти да не виждаш това, ще ти покажа следващия път :) Все пак се гледаш всеки ден в огледалото и виждаш колко много ти остава до целта, но не и колко много
си постигнала.

Така сме устроени ние, хората:))

Анелия, няма как да постигнеш мечтаната форма за един месец, два месеца! Не си качила излишните килограми за толкова кратък период от време, не очаквай и да се промениш за толкова. Имай търпение, дай си време, работи по въпроса. Формулата я имаш, следвай я и целта ще е винаги пред теб и все по-близо с всеки изминал ден :)
Поствам ти всичко това не защото не мога и аз да го кажа с мои думи, а защото... искам да ти покажа, че и други хора го мислят. Че не е напразно успокоение, което ние, имащите да сваляме, крепим, за да не се отчаем. Наистина - не си качила килограмите си за ден-два! Имаш 3 бременности и 3 раждания! Имаш проблеми с щитовидната жлеза. Претърпя сложна операция! Ей, момиче...... не забравяй, че друга на твоето място щеше да тръби напред и назад колко гадости са й се случили в живота, как не е честно, как парите не стигат, времето е малко иииии какво ли не още!!!! Само и само да предизвика съчувствие у другите! Да, съчувствие, а не разбиране! Хората обожвават да са в ролята на жертви... но без някой да ги яде ... готино им е да будят възхищение чрез съжаление, да имат постоянни пречки (само на думи) за да свършат каквото и да е! И да се правят на онеправдани и заети!

Е, нищо от това няма в теб! Ти си над това! Не го забравяй! Ти си над тази сива каша от копаещи в собствените си изгнили души гормити!!! Лично аз те виждам точно така! Снимката, която вече я няма :954 , показва огромната ти промяна! Особено в лицето, ти си друг човек!!!! Онова същото момиче, което ни беше пускало пак на снимка с късата рокличка! :954 Скоро и това ще стане!! Ще видиш "семицата"! Казвай, ако те интересува нещо по режимите на Руми, ще помагам доколкото съм наясно и аз! Очевидно е, че действат и че ще ни направят щастливи! :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Обещано от Цвети

Мнение от Kleo »

cvety_rz написа:Клео, Бъни, благодаря :922 :922 :922 Истината е, че вместо да се зарадвам се разстроих от снимките (за това ги и махнах де). Вместо да забележа промяната аз виждам само колко много работа имам още :328 Външно се променям, но вътрешно нещата не се развиват много добре. Много съм комплексирана и това се отразявя цялостно на работата ми. Както винаги съм казвала най трудната битка е със самия себе си. Продължавам по пътя и се надявам да успея всячески :954
Аз пък виждам, че имаш още малко работа върху себе си :326 Както и Ани :326 И двете съм ви виждала на живо, и знам перфектно какво говоря в момента! Изглеждате чудесно, а тъй като продължавате да действате в посока здраве, движение, редуциране на тегло и обиколки, това означава, че ще започнете Пролетта, а след това и Лятото, в перфектна физическа и психическа форма :524 Желая ви го от сърце, дами!!! :954 :954 :954

Цвети, ще успееш, ви вече успяваш!!! Просто явно не го виждаш... 20 свалени килограми не са 2 свалени кг!!! Това е цяло голямо дете, както написа по-горе!!! Браво, браво и пак браво!!! Не се демотивирай точно сега, когато си тоооолкова близо до целта!!! От какво си комплексирана? Ей това не го разбирам, честно. Ти си прекрасна, хубава, лъчезарна, жизнерадостна и много добра Жена. Обичана. Осъществена. Просто те обичам, приятелко, и искам да знам, че се чувстваш щастлива и удовлетворена от себе си! И още нещо, вземи прочети още веднъж написаното от Ани преди мен! И СЕ ГОРДЕЙ С РЕЗУЛТАТИТЕ СИ, а не се сдухвай напълно излишно и неоправдано. Гушкам те!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Цвети, пиша с надеждата, че поста ми този път ще се публикува. Като видях снимките, се опитах да пиша, за да изразя своите адмирации към теб, но нета ми се е скапал тотално :1058 .
Днес виждам, че се ги махнала и този път :1058 :1058 са за теб :329 :923 . Недей, върни ги, защото мисля, че това е първата стъпка, стъпката на приемане на себе си - такава, каквато си. Не каквато си била, не каквато искаш да бъдеш, а каквато си ДНЕС. Кота нула на обичта към себе си е приемането! Не е нужно да се харесваш, приеми се! Самия факт, че публикува снимките е показателен, че се променяш. И това, че ги махна, на мен ми говори, че си се уплашила от промяната. Не се страхувай, на правилния път си и имаш подкрепата ни, и не само на нашата, но и най-важната - тази на мъжа до теб. (и между другото на онази снимка във Фейса сте много хубави)
:922 :922 :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Сиренце написа:Цвети, ... върни ги, защото мисля, че това е първата стъпка, стъпката на приемане на себе си - такава, каквато си. Не каквато си била, не каквато искаш да бъдеш, а каквато си ДНЕС. Кота нула на обичта към себе си е приемането! Не е нужно да се харесваш, приеми се! Самия факт, че публикува снимките е показателен, че се променяш. И това, че ги махна, на мен ми говори, че си се уплашила от промяната. Не се страхувай, на правилния път си и имаш подкрепата ни, и не само на нашата, но и най-важната - тази на мъжа до теб. ...
+1 /тоест подкрепям написаното от Сиренце/

За обичта към себе си - цък
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Разплакахте ме.Много, МОНОГО,МНОГО ви благодаря :923 :923 :923 Уж трябваше да се осланям на фактите а аз пак го ударих на емоции.
Чери, всякак се стремя да избягам точно от това.Да се вайкам и самосъжалявам как на мен се е паднала късата клечка.Истината е, че има хора родени точно преди финала и се хранят без да се замислят много и мат хубаво тяло.На мен не ми е отредено това.Аз ще трябва да си извървя целият път до финала, но съм приела този факт.Запретнала съм ръкави и съм казала "Да бъде!" Не предполагах, че толкова много ще се разстроя от снимките.Сега определено съм по спокойна, излизам на вън без да се срамувам от себе си, говоря пред голяма аудитория в църква без да мисля колко съм дебела (много усилия положих ,за да го направя) и след снимките.....срив.Почувствах се както преди.Наистина много ми помагате :922 :922 Благодаря, че ви имам :225
Деси, ще ходя да прочета темата.
Цони,
Прикачени файлове
Me&Me.jpg
(1.28 MiB) Свалено 380 пъти
Публикувай отговор