Мила,
Цвети, ето това:
cvety_rz написа:Ако трябва да коментирам ще кажа, че изобщо не ми допадна това, което видях на снимката,но фактите са си факти.Да все още съм много дебела
в моя перифраза звучеше така:
Здравей, Руми,
Пускам си табличката за отчет за третата седмица. Тъкмо бях доволна от цифрите в нея, й направих сравнение със снимки от началото и днес....... *:( sad..... ми не e това, което съм очаквала. Наистина. Нека не ти звуча инфантилно, но аз съм крайно критична или да го кажа по друг начин - честна - към себе си това, което виждам днес като мое тяло, не ме удовлетворява. Давам си сметка колко много съм имала да свалям и да работя по проблемни зони. Като сложиш дрехите и не си личи толкова, но на голо........
Това е част от мейла ми до Руми след 3-а седмица на режима.... и аз се чувствам като тебе. Знам какво е! Знам, че съм свършила много нещо, че нещата са потръгнали и се случват, но.... когато го видиш на снимка, ти иде да ревнеш, защото не е хубаво и най-вече не е очакваното!
Ето както отгвори Руми:
Но и сега им хвърлих едно око и виждам промяна на тях

Но е нормално ти да не виждаш това, ще ти покажа следващия път

Все пак се гледаш всеки ден в огледалото и
виждаш колко много ти остава до целта, но не и колко много
си постигнала.
Така сме устроени ние, хората:))
Анелия, няма как да постигнеш мечтаната форма за един месец, два месеца!
Не си качила излишните килограми за толкова кратък период от време, не очаквай и да се промениш за толкова. Имай търпение, дай си време, работи по въпроса. Формулата я имаш, следвай я и целта ще е винаги пред теб и все по-близо с всеки изминал ден
Поствам ти всичко това не защото не мога и аз да го кажа с мои думи, а защото... искам да ти покажа, че и други хора го мислят. Че не е напразно успокоение, което ние, имащите да сваляме, крепим, за да не се отчаем. Наистина - не си качила килограмите си за ден-два! Имаш 3 бременности и 3 раждания! Имаш проблеми с щитовидната жлеза. Претърпя сложна операция! Ей, момиче...... не забравяй, че друга на твоето място щеше да тръби напред и назад колко гадости са й се случили в живота, как не е честно, как парите не стигат, времето е малко иииии какво ли не още!!!! Само и само да предизвика съчувствие у другите! Да,
съчувствие, а не разбиране! Хората обожвават да са в ролята на жертви... но без някой да ги яде ... готино им е да будят възхищение чрез съжаление, да имат постоянни пречки (само на думи) за да свършат каквото и да е! И да се правят на онеправдани и заети!
Е, нищо от това няма в теб! Ти си
над това! Не го забравяй! Ти си над тази сива каша от копаещи в собствените си изгнили души гормити!!! Лично аз те виждам точно така! Снимката, която вече я няма

, показва огромната ти промяна! Особено в лицето, ти си друг човек!!!! Онова същото момиче, което ни беше пускало пак на снимка с късата рокличка!

Скоро и това ще стане!! Ще видиш "семицата"! Казвай, ако те интересува нещо по режимите на Руми, ще помагам доколкото съм наясно и аз! Очевидно е, че действат и че ще ни направят щастливи!