Чери, това малкото коте е голям сладур

! Добре, че Яна не го видя вчера, като гледах форума - щеше да припадне пред екрана

! Тя, горката умира за котки, да имаме котка й е голямата мечта, но аз съм алергична......

Хората мислят, че лъжа детето, защото не искам животинче, но не е така, наистина съм алергична. Даже ходихме на една изложба на котки - и там се разкихах, хем седяхме не повече от 10 минути, а залата беше големичка....
Вер, как е твоята първокласничка

? Яна не ходи на занималня и всеки ден вкъщи пише домашни до изнемога. Е, сигурно щеше да се справя по-бързо, ако успее да се задържи неподвижна на стола за повече от 2 минути.... Но просто не я свърта, върти се, говори, сеща се нещо спешно да ми обясни

. За сега ходи на училище без много да мрънка, само дето сутрин много й се спи. Но след обед все още може да излизаме навън, да се разходим, да поиграе. Така че дните минават бързо и бих казала не много натоварено.
Аз ще съм на работа до края на октомври, след това ще съм безработна

. Ще търся някаква работа, но може би не веднага, мисля да си почина 2-3 месеца, хем да има кой да взима Яна от училище през зимата. Беше ми мъчно за работата ми, но имах доста време да свикна, че идва промяна. Все още ми е малко мъчно, но не че напускам, а че нещата се промениха.... А не искам да оставам след промяната, по-добре да започна нещо ново. Така че затварям една врата - хубаво време беше, спокойно. Очаквам следващото предизвикателство. Малко се бях поспихнала през лятото, но вече взе да ми минава

.
Хубав есенен ден от мен - тук слънцето грее и съм сигурна, че денят ще е страхотен

!