Житен режим I

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Заключено
Ver

Re: Житен режим по Дънов

Мнение от Ver »

Добро утро Момичета :)
Изпих си с удоволствие водичката и май днес ще пия топла вода вместо чай, защото имам брутална хрема и така или иначе не усещам никакви вкусове :1062
Пожелавам ви Любов днес и много усмивки :D
valrus

Мнение от valrus »

Ей,Верко :923 ,хареса ми визуализацията ти.Така ,чрез нея,човек се лекува. :954 Аз доста често влизам в тази настройка,страхотно е.А ябълките наистина са еликсира на живота.Ако всяка сутрин благодарим на Бог,за всичко което имаме,а не само да *ревем*какво нямаме,повярвайте ми животът става прекрасен :939 :1057 :932
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Хайде и аз на отчет :)
Чувствам се много добре, количеството ми е достатъчно. Днес ще се пробвам без кафе. Дано успея, защото не съм спала много. Редуваха се цяла нощ дацата ту Митето, ту Цвети. От вчера съм -1 кг :1081 :1081 :1081
Цвети, благодаря за подкрепата. Ти направо си изкара един режим с нас :329
ХелпМи, Снощи прочетох, но не успях да се включа :( Ще ти кажа аз как си разпределям храненията, за да ми стигнат. И пий повече водичка, ако не можеш вода давай с чай, но течности трябва да има. Та аз си разпределям житото на 3 части, като сутрешната е най-малка, обедната малко по-голяма и вечерната е най-голяма. Към 10.30 най-късно 11 часа си хапвам първата ябълка, следва обяда и към 3-4 часа пак една ябълка. Ако ти е много гладно може една в 3 и една в 5 часа. Вечеря не по-кусно от 8 часа и ако много огладнееш към 10 вечерта може още една. Така ако нарушиш правилата си ги нарушила само с една ябълка, но си нормализирала нивата на кръвната захар и вероятността да настъпи свирепи глад (хипоглекимия) е почти неутрализирана. :524 Успех. Е разбира се всяко правило си има изключения, но ще се борим с тях в движение :954 Стискам палци при баща ти всичко да е наред.
Вер, и на теб ти пратих снощи положителна енергия :)
Хайде и останалите. Марчи, Мари, Вале...?
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

helpmИ написа: Боби , аз за конкурса хубавичко се засилих ама се сетих да те питам може ли сега като ще съм на доста по строг режим от другите да участвам.Това не е ли в разрез с правилата :?: Току виж съм дръпнала едни гърди напред :221 или по скоро назад :955 :1130
Извинявай, но това го пропуснах без да искам. Не само че може, ами и е препоръчително :222 В инструкциите пише, че всякакви методи са позволени, стига да не противоречат на здравето!
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Танче, днес не си се мяркала още из форума.Как е баща ти?Дано всичко да е наред и да си изкарала и добре житения ден.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Здравейте момичета :923
Днес съм с ужасно главоболие. Чувала съм, че това е един от признаците, че се чистят токсини. А дано.
И на мен житото ми е достатъчно. Също гледам да не го оставям за след 20 ч. Но си оставям ябълките за след 22 ч. Ами тогава огладнявам. Пък и имам някаква информация, че най-подходящото време да се ядат плодове е преди сън, когато е минало достатъчно време от вечерята.
По-голямата част от орехите ги ям сутрин, след житената вода, останалите ги смесвам с житото+малко мед. Водата ми е много голям проблем, но с малко лимонов сок сякаш ми се получават нещата, все пак повече от 1.5 л. не мога и това си е.
Хелпми, и аз стисках палци, дано всичко е наред при татко ти. А за глада, който те е гонил, може да е от притеснението. Аз когато съм нервна съм много гладна.
Тази нощ житото ми "спа" без да го завивам с кърпа - само "по буркан" :1062 Както съм почнала, скоро ще го ям направо от пакета :1062
Прегръдки на всички :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
helpmИ

Мнение от helpmИ »

Момичета БЛГОДЯРЯ!
Явно силата на мисълта прави чудеса.Процедурата мина без усложнения и ако утре всичко е наред ще го изпишат.
Благодаря за стиснатите палци и за подкрепата.С всеки изминал ден вие ставате все повече моите най близки хора :329

Днес житния режим беше .....пред .абе не точно провал .Излязох много рано и успях да глътна няколко глътки житна водичка.Нито съм яла нещо нито посмях да пия вода ,защото не обичам да ползвам разни странни тоалетни,особенно в болнични заведения.Та сега като се прибрах си изядох почти половината житце с половин ябълка и малко орехчета.
Довечера за вечеря другата част.Ще се опитам да наваксам и с течностите до преди лягане пък среднощ ще ставам по честичко :221
Добрата новина е ,че сутринта кантара не показа промяна нагоре,както очаквах ,а съм толкова,колкото свалих от детокса 79.5.А дне след това тичане след малката в болницата и носене на ръце сигурно утре ще е и по малко ,но няма да се тегля до понеделник.
Момичета като се замисля утре става един месец от деня ,в който гледах предаването и се взех в ръце с моите килограми и самочуствие и изобщо живот.За един месец съм успяла да сваля почти 7 кг ,което не е много ,но и никак не е малко.Много съм доволна и ако продължавам с този темп,ще може съвсем скоро да си обуя дънките. :935
Е не ,че това е най важно,но хич не е малка награда за пожожените усилия :222
Боби,ще се напъна с конкурса и ще ти пратя на лични даните.Малко по -късно,че трябва да свърша някои неща вкъщи :993 :976 :984 :983 Толкова ми е леко на душата,че наистина ще пея докато домакинствам.
До по късно :222
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Момичета, страшен главобол имам, за съжаление май ще се захраня. Пробвах всичко препотъчвано от доктора и не минава. Иначе вчера мина добре, е, хапнах малко повече орехи, но по-добре така, отколкото нещо друго. Толкова ме боли главата, че едвам гледам компа. Днес също издържах допреди малко, но хапнах няколко лъжички ориз, че се почувствах много отпаднала и ми се ядеше солено нещо. Поздравявам ви за усилията и за успеха, но аз утре ще се захраня, пък февруари пак на линия, тогава вече по правилата както си му е реда. Не ми се карайте много :oops: но все пак и два дни са нещо. :329

ХелпМи, радвам се, че с баща ти всичко е минало добре.
Dari09

Мнение от Dari09 »

Хайде още една с главоболие в групата :128 . Аз по време на детоксите не съм имала този проблем, а днес определено ми е доста позамаяно и от обяд насам съм със засилващо се главоболие. Засега удържам нещата - всичко е по правила. Днес житото го направих в буркан, завит с одеяло, но определено в термос е най - добре.В термоса стана направо разваренко, докато днес е доста по-твърдичко. Така че, ако не размисля за февруари, задължително ще си купя по - голям термос. Сега остава да имам късмета и децата да заспят ако може по-раничко! :221
Ver

Мнение от Ver »

Супер сте момичета!
Танче, седем килограма са страхотен резултат за 1 месец!!! Дори е добре да намалиш малко темпото, за да не стресираш организма, че Той помни и понякога иска да връща обратно :1058 :221
Дружки, аз имам да споделям малък грях :mrgreen: , ами не ми се получават тези житни дни :oops: Ям си житото, .... но и куп други неща. Срамота, ама явно не ми е било сега момента. Затова ще спра да се самозалъгвам и ще си пестя силите за февруари.
Миналия месец ми се получи идеално, за 10-те дни свалих 6кг, от които позапазих 3. Доволна съм. Няма да се насилвам, защото си познавам организма. Ще ви чета обаче и ако мога ще помагам :)
А иначе днес цял ден се боря с хремата си. Ето какви капки си спретнах: сребърна вода, клеева т-ра, т-ра невен и тайната добавка :423 сок от лук! Трепач! За деца не бих ги дала, но ако вие имате хрема като вода и ви текат очите, лукът е чудесна добавка!
А това главоболие е странно, може и да се дължи и на смяната на времето или налягането :1044
Пожелавам ви спокойна нощ и без болежки! :329
danid
Философска система

Мнение от danid »

Хайде последно да видя и вас житенки. Дано сте се сборили с главоболието и другите неразположения и утре пак на линия. Ние в къщи си продължаваме лошата котка. Няма да казвам какво сме си направили за утре, чак другата седмица ще ви кажа.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено