pepidzheneva написа:Искам да ти пожелая успех на теб с петицата.....аз мечтая да видя шестицата като първа цифра....но и това ще стане
роса аз в понеделник ще съм на плодово оризов ден....надявам се да се видим тогава в другата темичка всички момичета

Пепи, виждам поне 2 съвпадения в твоя пост с някои мои желания и планове

. На първо време и аз мечтая да видя шестицата!!

А на второ място.......... понеделник смятам да оризя...... т.е. днееееес
Трябва да ти кажа, че промяната в главата е най-трудна и отнема най-много време. Лично аз не съм почитател на резките промени! Т.е. казваш, че днес спираш цигарите ииииии утре трепериш от нерви, от сакатлък, от липсата на навика..... За да успее една промяна, тя трябва да е премислена, осъзната и възприета! И най-вече да не е ограничение! Защото няма ограничение, което да не води до желание за неговото преодоляване! Само се замисли, че с всичко е така. По тази причина аз дълго време не почвах плодово-оризовия ден. Трябваше да..... бъда напълно готова. Да знам, че не се ограничавам, а че правя следващата стъпка към това, към което се стремя.
Та ....... същото за тебе и забранените храни и тяхното ограничаване.
Почни с една храна! Мисли си, че можеш спокойно и без нея. И че тя не ти дава онова, което искаш - шестицата на кантара

. Дай й време да изчезне от живота ти! Т.е. ..... позволявай си я, ако щеш и всеки ден, за да видиш и разбереш кое толкова й харесваш! Нека бъде лесно достижима за тебе, бъди сигурна, че ще можеш да си я хапваш, когато пожелаеш и че никой не те ограничава ииииииии........ точно тогава ще спреш да се страхуваш, че повече няма да я имаш и няма да я опиташ никога! И ще видиш, че спокойно ще можеш да я превъзмогнеш!