С плодово-оризов ден- без токсини и обем

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Cheva
Със словото напред

Re: С плодово-оризов ден- без токсини и обем

Мнение от Cheva »

puf написа:Могоооо ти благодаря, нещо напоследък залитам по това чудо суровоядство :) по точно хранене предимно с растителна храна ,разбира се съм доста далеч от напълно отричане на животинските продукти ноо съм ги ограничила до 2,3 ж седмица което стана от самосебеси
Това е страхотно! Няма нужда от отричане на храните от животиснки произход,
тогава водите стават дълбоки и лесно се допускат сериозни грешки.
Важното е да се наблегне на произхода на храните!
Месо от животно, расло по пасбищата няма нищо общо с онова, което се нарича "месо"
и се продава по суперите (животни хранени със зърно и хранителни добавки, за да пораснат бързо и бизнеса да върви...)

За суровоядство ела да си говорим в темата - Суровоядство. :923

Книжката, която пуснах тук съдържа 12 принципа - съвети за здравосло хранене.
Едно подсещане да се замислим.

Много благодаря за милите комплименти! :923 :954
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Уф, много съм назад с писаното в тази тема, но като видях, че има какво да честитя....... ето ме, макар и неподготвена!

Чева, честито ти лелинство :971 ! Нека племеницата ти расте здрава и щастлива, а ти да се отчиташ редовно като леля :1062 :1062 !

Мислех днес да съм на ПОД. Обаче.... честно ви казвам - примързя ме. След като само допреди 1 ден бях режимно, днес вече нищо не ми се правеше. Ще се опитам някой друг ден от седмицата или просто другият понеделник, 14-и май ще си стартирам нормално.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery, очакваме те в редиците. :222

Моят ПД мина перфектно и днес съм повече от щастлива. :954
Бях на консултация и кантарът на лекаря, дето преди месец ме втрещи с
показанията си :cry: , днес отчете кило по-малко оттогава. :1062
Иначе по моя си удома си раста нагоре, бавно. ;)
Мисля и за напред да практикувам ПД преди консултация. :mrgreen:
danid
Философска система

Мнение от danid »

Има ли днес ПОД-овки, аз съм само на ПД, че подхванах за 99 път 90-дневната диета?
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
tita

Мнение от tita »

Има, имаааа .. ей ме на! :1062
Само дето днес не ми остава време да ям и съм от сутринта само на кафе, чаша сок грейпфрут и ... топла водица.

:1028
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Уау, желаещите за разкрасяване тип ПОД явно съвсем се изнесоха под ясното небе и жаркото слънце :1062 :1062 :1062 . Ами поне четвъртъшните да си кажат какви ги сътвориха. :954 :954

Аз тази седмица не стигнах до такъв ден, но понеделник съм на линия. МНого искам, ама много искам да видя за постоянно тази пуста шестица! :plezya se :plezya se
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Осезаема е ниската активност. :roll:
Но на мен не ми пречи. :222
Днес съм на ПД - килограм домашни череши ще влее живителен сок
в тялото ми. :lol:
И да се похваля, днес най-накрая се наканик да правя бременни упражнения. :1200
puf

Мнение от puf »

Хайде да се включа и аз въпреки , че моя ден не беше точно по правилата , но се чувствам по леко :) Вчера неусетно изкарах на малко ядки 2 ябълки 2л. вода, 2 чая, 1 кафе. И понеже се прибрах късно 22h реших да не вечерям , хапнах половин грейпфурт и малко тиквени семки :lol:
Ами чувствам се много добре не знам :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Cheva написа:Осезаема е ниската активност. :roll:
Но на мен не ми пречи. :222
В петък съм на разтоварващ режим.Няма да казвам ПОД, защото да си призная вече ми се гади от ориза.Не мога и не мога да го преглъщам независимо под каква форма си го приготвям.Като ученичка бях гладувала само на ябълки и след това минаха години докато пак ги проям тези плодове.Нещо ми става, когато прекаля с един вид храна :plezya se
Та взех идеята си от 90 дневната диета.Ще съм на 1 кг. плодове и 100 гр. сурови ядки.На ясно съм, че ефекта на ориза е съвсем друг, но по добре нещо такова отколкото нищо.На тази кълка съм легнала в размишленията си :1062
Чева, браво на тебе.Пример си както за бременните така и за тези като мен дето не са, но си намират оправдания :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Днес съм на ПОД. Незная дали си имам компания, защото форумът ни май излезе във ваканция. Замислям и един детокс тези дни, а защо не и от утре. Не съм решила още. По-важното е, че Жоро е с мен. Миналата седмица съвсем сам, по собствено желание ПОД-ва за първи път и днес не му трябваше много подканяне,когато слагах ориза и попитах колко дози да сваря. На детокса отново ще сме заедно, защото този месец пропуснахме, а той има доста рожденогергьовденскокачени (килограми, качени в седмицата 3-7 май, която е уникална за нашето семейство) да сваля. Аз пък имам мнооого за чистене.
Страшно ми е студено и ми се вие свят. Но няма да се давам.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cvety_rz написа:В петък съм на разтоварващ режим.Няма да казвам ПОД, защото да си призная вече ми се гади от ориза.Не мога и не мога да го преглъщам независимо под каква форма си го приготвям.Като ученичка бях гладувала само на ябълки и след това минаха години докато пак ги проям тези плодове.Нещо ми става, когато прекаля с един вид храна :plezya se
Аз и преди съм писала, че сега не ползвам ориз. Но това е мой избор. В началото, когато стартирах разтоварващите дни, ми беше много нужен - засищаше ме и така успявах да осъществя плана.
С времето стигнах до други изводи за себе си. Сега взаимствам от Лидия Ковачева, но без основата, положена от ПОД-а на Док , нямаше да е така осъзнато. :954
Така че силно те подкрепям да търсиш твоя начин, както и правиш. :923

Мърмори, какво задружно семейство! :) Чакаме те на отчет утре,
надявам се и Чери и дано има и още някой. :cool:

Моят отчет е положителен, покрай динамичен ден днес, бях скромна до вечерта, когато
буквално преядох с череши и така .... 2 пъти. :1062
Кантара показа -2 , ама да не мислите, че са - 2 на предишните -2 :lol:?! Не..... покачвам теглото аз и то не толкова плавно, колкото ми се иска. Бих казала , че водещото ми число тази бременност е +2 . :lol: Как не взема да кача 0,300кг или 0,500кг.....мне ......стоя с големи усилия на някоя цифра и следваща е директно +2..... :plezya se
Заключено