Елисче, вярно е че съм далеч от тази материя, но не мисля, че е редно да ти се спира майчинството. Принципно жена в майчинство не може да бъде съкратена или уволнена, освен по взаимно съгласие или срещу някаква компенсация. Т.е. редно да искаш компенсация от работодателя си. Уф, блъскам си главата от 5 минути и се чудя кого да попитам за твоя случай. Утре ще опитам да проуча още нещо.
Недей да настройваш момичетата срещу държавата, срещу България. Те са такива, каквито са и ти си такава, каквато си, защото сте българи! Носите в гените си стотици години съществуване на тази нация...... не сте бъдещето за политиците, вие сте бъдещето за такива като нас - нормалните граждани, тези, с които живеете, разговаряте и делите въздуха си!
Сигурно ми е лесно да говоря така, защото нямам проблема, който се е стоварил върху тебе - ако си го помислиш, ще си напълно права. Ала .... решение има - просто за момента не го знаеш...... не го знаем! Трябва да има решение. Докато сте здрави, докато сте заедно, докато....... докато....... помисли си само за миг за всички онези хиляди българи, които в момента тлеят и наистина НЯМАТ БЪДЕЩЕ.... Не е лесно да си благороден в такъв момент, но ти имаш живота, здравето и децата си! Имаш най-важното...... Сега може и да ми теглиш една за тези думи, но знам, че някога ще стигнат до теб!