vihrogonche написа:Направо прекрасна

си, Чери, поне веднъж ни повярвай и ни се довери на преценката!
Деска, не е въпрос на това да си търся постоянно някой да ми прави комплименти - аз наистина не се харесвам как изглеждам и ще се постаря много всички хубави неща, които написахте за мен да станат истина!
Ха сега - ДОБРО УТРО!
Да ви се оплача - това ранно ставане ще ме съсипе..... ох само 2 сутрини са минали откакто свърши ваканцията и вече едвам си отлепям очите...... Да не говорим, че тази сутрин Момчил се успа ииииии за малко децата да ходят гладни на у-ще. Аз бях подготвила всичко за пържени филийки за закуска - трябваше само да се направят в тигана, но Момчил не си чул алармата, а аз слязох да тичам в парка. Абе забелязах аз изотвън

, че има нещо нередно - обикновено на втората обиколка вратата на стаята, в която спим с него, е отворена да се проветрява - което значи, че Чил е станал. А сега беше отворена чааааак на четвъртото завъртане

. Прибирам се и виждам 2 будни деца (и двамата са с аларми на телефоните си, за да стават сутрин) иииии един спящ и чорлав баща, който се опитва да си отвори очите....
ellyto написа:Втрещих се, ти му правиш забележка, той е нагъл и ти отговаря и все едно нищо не си му казал. Отминахме, но те продължиха да хранят животните съ ссолети. Еми какъв пример даваш ти на детето си??? Какво му показваш - че законите и правилата и забраните не важат за тбе??!?!?! то за това не можем да се оправим и една птичка пролет не прави. Изключително много се възмутих, но явно на никой не му пука.
Ели, това горното и аз не мога да го напиша по-добре! Абсолютно съм съгласна с тебе! Ама на 100%!!!! Както съм казвала и друг път "Българина закони не го ловят!"..... ама иначе от всичко разбира и за всичко има мнение, но стигне ли се дотам да спазва каквито и да било правила, се оказва, че не са за него, а само за околните!
Браво за разходката ви в Стара Загора - била съм 2 пъти в този град и така и не съм разбрала нищо от очарованието му... Може би вече е време да поправя тази грешка.
Искам да ви поздравя и да ви пожелая прекрасен

ден с песен от първия лайф на "Гласът на България" от снощи - уникално представяне на първия участник - Емилия Валенти:
[youtube]uEl4m4oqG38[/youtube]