Е, добре...... момичета, това ми е третото сядане на компа от 10 часа насам...... Чета на прибежки, а помежду сяданията оправям легла, подреждам детска, правих закуска, мих чинии, мих и излян сок на земята

, оправях си фикуса и розата, които до тази сутрин бяха на терасата, но снегът в София вече ме стресна и мене и реших, че толкова закаляване им стига :lol: :lol: . След малко с Бели отиваме да изпратим Коси на у-ще, а ние към метрото и в офиса, че трябва да плащам фактури, да превеждам заплати и да оправям фин. таблици :shock:

.
Цвети, добре дошла. Наистина се радвам на твоето присъствие и ентусиазъм, с който заяваваш присъствието си тук

- страхотно е. Три деца са нещо, което си мисля, че не искам да имам (засега съм с 2), но пък имам вътрешното усещане, че ще родя още веднъж след 35-та ми година

. Да видим бива ли ме за врачка! Иначе, ако имаш нужда да си излееш душата за майчинството, за трудностите и за всичко останало ще те насоча към темата и форума за това. Не че не можеш да го пишеш и тук, но просто (от опит ти го казвам) често се получава така - когато в една такава неангажираща тема като спам-тема се появят дълги постове, то често биват прескачани и недооценени. Когато обаче човек има истинска нужда да разбере другия, да му помогне или пък просто да потърси хора, които изживяват същите проблеми, той определено ще е щастлив да чете в тема, събрала инфото само за това. След малко ще вляза отново тук, за да ти пусна линк -
ЕТО ГО И НЕГО ЛИНКА КЪМ ПОДФОРУМА ЗА МАЙЧИНСТВОТО. Ще се радвам да споделяш в темичките там.
Фютенце, разбирам те за телеграфния стил особено сега, откакто съм вкъщи - реално имам много по-малко време, отколкото като ходя на работа...... егати

.
Марико, снощи можехме да си полудуваме по нощите, но.... сънчо и при мен надделя. А ушите ми все още не чуват след снощния концерт. Направо мъка.