Детоксикация в зряла възраст

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Vavilonova

Re: Детоксикация в зряла възраст

Мнение от Vavilonova »

Отдавна не бях влизала във форума, а вие сте писали такива хубави постове.
Аз също съм в тази групичка, та ако броите и мен ме имайте предвид - години 44. Страхотна възраст. Аз си я харесвам много.
ТОФУ

Мнение от ТОФУ »

Даааа страхотна възраст 44г.Чувствам се поне с 14 години по млад като изключим някои болежки от времена време които не им обръщам внимание.С този акъл преди 20 години ще каже някой - ако мислех тогава както сага ееей.....
Но не, всичко с времето си бих казал, макар и на 44г. сега пак ми идват щуротии,но всичко е някак си по различно,някак си по трезво мислещ,някак си по толерантен с всичко и всички около мен.
Хубава възрасте 44г., предстои ми да стана на 45 и мисля да наваксам за изгубеното време и да "върна времето назад",да се чувствам по жив и по здрав :222
Усмихвайте се ,радвайте се,обичайте се,правете любов,правете добрини, наслаждавайте се на живота защото е един на земята и е една малка частица от духовното ни съществуване във вселената :922
diva

Мнение от diva »

Много точно си го казал - по-толерантни...
Да, след 40 сме някак по-толерантни...
За съжаление едва ли можем "да върнем времето", но пък можем да сме по-живи и по-здрави :)... за да се радваме на живота с всичките му прекрасни проявления.
Хубава и топла съботна вечер на всички :922
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

ТОФУ написа:мисля да наваксам за изгубеното време и да "върна времето назад",да се чувствам по жив и по здрав :222
Затова съм тук - защото има по-знаещи от мен, които са изминали или вървят по пътя към здравето, защото заедно е по-лесно, пък и няма нужда да откриваме топлата вода :) . По ирония повечето са доста по-млади от мен, но и по тази причина много им се радвам - преди 15 години и през ум не ми е минавало, че хранейки се с неща, които днес не бих погледнала, вървя срещу себе си.

Не зная преглеждали ли сте форума , но ако не сте, погледнете - има какво да се научи!!!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Браво, ТОФУ! :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Vavilonova

Мнение от Vavilonova »

Преди 20 дни се наложи да ми направят операция и вечерта преди интервенцията в клиниката дойде психолог да разговаря с мен и тя каза, че е останала изумена, защото аз и обясних, че не страхувам от това което ми предстои, напротив. Сигурна съм, че трябва да се направи, за да съм здрава, защото аз имам дъщеря на 9 и още не съм я научила на всичко което бих искала.
През повечето време от живота си съм се стремяла да спортувам, да се храня така, както баба ме учеше да го правя. Не съм и пропускала естествено да нарушавам всичко това и да живея на мига и за мига, но това си е в реда на нещата.
Но сега точно с това, че искам да дам още от себе си на детето си, аз трябва да се грижа добре за себе си.
Може да е досадно това което споделих, но в горните постове прочетох много "мои" мисли и изводи.
И наистина точно сега, точно на тази възраст, аз се чувствам на гребена на вълната - усмихната, обичана и доволна от живота.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Вавилонова, адски много ме развълнува написаното от теб.... може би, защото майките трептим на близки честоти или даже едни и същи когато се касае за обичта ни към децата! Желая ти много бързо възстановяване от операцията и винаги да подхождаш към трудните неща в живота с онзи кураж, който си имала преди това изпитание. :940
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Vavilonova

Мнение от Vavilonova »

Чери, благодаря за милите думи и подкрепата. Знаех си аз, че тука има страхотни хора. :954
Е, сега смятам утре един ПОД да направя и така напред.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Хубава дискусия сте спретнали тук :524 :326
vihrogonche написа:Само че се сещам, че в началото на тази тема пишеха и още дами в зряла възраст :222
:221 Вихърче, макар че след 3-4 месеца ставам на ....боже трябва да ги смятам :955 :955 :955 .....47г......странно ми е определянето на живота в цифрова равностойност. :1044 Чувствам се мнооооооого млада. :plezya se
Единствената разлика е само в начина на приемане на нещата, както и ти го казваш. :329 .....И така определено се живее по-леко.
vihrogonche написа:Съжалявам, ако съм нахлула така нахално в темата на по-възрастните дами, но все пак, вече и аз самата не съм първа младост.
:1058 Моля, моля........тука няма никакви възрастни дами :221 :221 :221
Както казва Виктор Востоков, физическата старост на човека настъпва едва след 70г., но ние променяме този факт, поради неправилния си начин на живот :222
Vavilonova написа:Е, сега смятам утре един ПОД да направя и така напред.
Вавилонова, това "утре", беше "вчера"........ :222
И заповядай в Темичката за ПОД
Kalia

Мнение от Kalia »

Здравейте,момичета :954
Радвам се,че открих тази тема,за да споделя и аз своя опит в пречистването на организма.
От близо 7 години практикувам детоксикация - в смисъл - гладолечение.
Правила съм режима на Лидия Ковачева няколко пъти.
Отделно си правя дни само на вода -по 1 в седмица.
Не знам дали моята възраст е зряла - 40 :oops: ,но мисля,че сега е времето да се погрижим за себе си... :524
Публикувай отговор