Здравейте момичета, бърборливи птичета

)
Е, много сте приказливи, нямам шанс да прочета всичко, макар и да ви следя всеки ден
Започнах първия си детокс в понеделник с ансол и цитрусово сокче, вторник реших да сложа нещо в търбухчето и метнах половин килце черешки, вчера пак толкова ягодки. Лесно издържам, не ми е проблем. Даже ходих два пъти на рестотант

Е, имам две прегрешения де, толкова сърдечно ме почерпиха една биричка, че не можах да откажа. И една чаша бяло винце гаврътнах снощи...

много културни събития, немож се отърва

Ако на някой му доскучае, целият град е пълен с изложби от Sofia Design Week. В събота има "София Диша: Дизайн" на ул. Шишман, целия ден. Ще има много изкуство и забавления (и за деца) Заповядайте!
Отплеснах се...та за детокса: Не чувствам дискомфорт, главоболие или отпадналост (правя малко коремни преси и яко карам колело-имам си сила, както обикновено). Не се чувствам отслабнала, дори коремчето не ми се е прибрало (сигурно от многото водица) Не съм се мерила, та не знам със сигурност.
Тука сега най-сетне стигнахме до съвета, за който ви моля. Много ме е яд, че не забелязах часа на пълнолунието. Та си мисля, да се захранвам ли днес...да не разваля целия ефект на "отлив" и детоксикация. Мога да издържа още един ден, но честно казано ми се слага нещо в търбух

Предвид това, че ми е за първи път, какво ще ме посъветвате.
P.S. Имате си още една дружка занапред

Големи сте сладурки, продължавайте да се подкрепяте. Целувкиииии
Най-ме кефи как са ми абсолютно чисти зъбките през цялото време