Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Sladka Debelanka

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от Sladka Debelanka »

Юхууууу! Здравейте и от мен! Ходих на дълга разходка с приятелка на шопинг! Тя има много набито око и ми каза, че съм отслабнала доста и сега съм по-слаба от преди да забременея. Истината е че съм с 4 килца отгоре ама далис ъм се постегнала от упражненията? :1044 Влезнах в един магазин и мерих дънки харесах си 3 модела и ми станаха и трите :955 и си купих един чифт и...2 убийствени блузки. Много съм щастлива! От толкова разхождане не остана време за череши. Ще хапна малко привечер. Чувствам се страхотно! Благодаря ви че ви има! Обичам ви!
Момичета не се отчайвайте! Мацинка, ще се нареди всичко. И работа ще намериш. Само бъди спокойна!
И проблема с яйчниците ще се оправи. Всичко ще е ок!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Спи ми се . Иначе съм много добре . Няма и помен от главоболие . Кики също е ок. Утре ще захранваме ))).Пожелавам си да задържа отслабнатото и да се върна на 63 кг , защото сега съм напълняла( 68)
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте, слабуранки-сладуранки :329

Имах кошмареееен ден, МЦ, зъбобол и ужасяващо главоболие заради зъба, та пийнах един аулин :roll: Даноооо не съм прецакала нещата, но щях да умра от болка! Ноооо ИМАМ СИ КНИЖКАТА НА ДОК и ме очакват няколко страници след малко, че утре фитнесът ме очаква :fan
Добре де, утре ми е трети ден, ама ужасно ми се хапва зелева салатка, какво ще кажете?
Абе ще устискам, ама само тя ми е в главата ;)
Благодаря на всички ви, че ви има :329
Ааа, Смехурко, пускам и аз заявка за книгата!
Айде, лека нощ! Отивам да чета и да чакам затъмнението
;-)
GucaBuca

Мнение от GucaBuca »

Здравейте момичета, бърборливи птичета :))
Е, много сте приказливи, нямам шанс да прочета всичко, макар и да ви следя всеки ден :954
Започнах първия си детокс в понеделник с ансол и цитрусово сокче, вторник реших да сложа нещо в търбухчето и метнах половин килце черешки, вчера пак толкова ягодки. Лесно издържам, не ми е проблем. Даже ходих два пъти на рестотант :1139 Е, имам две прегрешения де, толкова сърдечно ме почерпиха една биричка, че не можах да откажа. И една чаша бяло винце гаврътнах снощи... :plezya se много културни събития, немож се отърва :221 Ако на някой му доскучае, целият град е пълен с изложби от Sofia Design Week. В събота има "София Диша: Дизайн" на ул. Шишман, целия ден. Ще има много изкуство и забавления (и за деца) Заповядайте!
Отплеснах се...та за детокса: Не чувствам дискомфорт, главоболие или отпадналост (правя малко коремни преси и яко карам колело-имам си сила, както обикновено). Не се чувствам отслабнала, дори коремчето не ми се е прибрало (сигурно от многото водица) Не съм се мерила, та не знам със сигурност.
Тука сега най-сетне стигнахме до съвета, за който ви моля. Много ме е яд, че не забелязах часа на пълнолунието. Та си мисля, да се захранвам ли днес...да не разваля целия ефект на "отлив" и детоксикация. Мога да издържа още един ден, но честно казано ми се слага нещо в търбух :) Предвид това, че ми е за първи път, какво ще ме посъветвате.
P.S. Имате си още една дружка занапред :329 Големи сте сладурки, продължавайте да се подкрепяте. Целувкиииии
Най-ме кефи как са ми абсолютно чисти зъбките през цялото време :mrgreen:
Ver

Мнение от Ver »

:954 Добрютро
КАзвайте кой с какво ще се захрани :)
Ето го мойто Предложение
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Добро утро!Как сте всички?Аз иднес продължавам на череши,половината,от които екологично чисти-диви,т.е.лично брани от мен вчера :razz: Присъства леко главоболие и мнооого ми се спи ,бе момичета!Дори и двойно по-лютият от други път чай от джинджифил не може да ме разбуди.Мислех днес да не пия кафе,но май че ще си взема едно.
Кг не съм засичала-просто забравих да се претегля,но може би защото целта ми е да тръгна бавно-славно по здравословния път на храненето и доколкото мога да променя начина си на хранене.Изминалият месец не съм яла месо,не ми и липсва.От млечните на два пъти хапнах малко к.мляко и сирене.Е,шоколада също не беше напълно изключен,но може да се говори за здравословен вариант.Ще ви пусна и една рецептичка в др.темичка,като ми остане време.Та така,пожелавам на всички ви хубав ден ,и успешно,разумно захранване!
Вер,нали няма да слагаш още днес зехтин и сол-въздържи се :329
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Ver

Мнение от Ver »

lindorina написа:Вер,нали няма да слагаш още днес зехтин и сол-въздържи се :329 [/color][/i]
А прочете ли някъде за подобни "разточителства"? :1062 Натюр :524
lindorina написа:Кг не съм засичала-просто забравих да се претегля,но може би защото целта ми е да тръгна бавно-славно по здравословния път на храненето и доколкото мога да променя начина си на хранене.
Точно така!
И аз разчитам на вътрешното си усещане за добре свършена работа и това ми е напълно достатъчно :954
rumkas

Мнение от rumkas »

Гука-Бука, можеш и днес да изкараш на цели плодове и салатки. Мисля че в книгите на Лидия Ковачева пишеше че не е препоръчително да се удължава гладуването повече от колкото е замислено и от опит - това е правилно. Просто мисленето се настройва към това което е запланувано.
Като гледам можем да се разделим на отбор "Ягодка", "Черешка" и т.н.
А сега малко за себе си- последните два месеца нито глад, нито студ усещам по време на детокса, на което разбира се радвам. Онези крака-ледени шушулки, в декемврийските нощи дано са минало. Все си казвам, че ще намаля детокс-дните, но на практика не се случва карам си по три и един захранване. Какво да се прави набрала съм инерция, ако взема да се офлянквам ще стане "дето с един може и без" ( :423 сега да не ме сложите в онази тема с печат "ОБЕЩАНО"). За кг няма да говоря, може би още 2-3 до крайната цел, но и така промяната е видима от много хора.
Тези дни съдедката страшно много се грижи за обонянието ми- то не бяха пържени тиквички, мезе на скара и т.н., ама няма как топло е и прозорците са отворени вечер. От течностите които приемам не ми е гладно, но сдъвкателния ми апарат си иска заслуженото. Въобще не го считам за прегрешение ама си хрупнах един морков вчера.
Хайде на финалната права сме и леко захранване.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Здравейте.Прочетох ви набързо,защото имам много работа. МНого неща искам да споделя,но не сега.
Идеята за "СТЕНАТА" е велика и обещавам да се запиша там,та Мецана да ми бие печата. Но не сега.
Вчера карах траурен детокс,днес отново съм на линия,както си му е реда. Не съм много добре емоционално,но ще се оправя. Държа се и не спирам да си повтарям,че живота продължава.
Отивам да пиша едни договори ,така,че надявам се в късния след обед пак да мога да дойда при вас.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Днес ми е втори ден на мен, плодът е черешки. :954
Без ансол и така.... :1062

Мърмори, много ме радваш! :224
Колко мъдрост и човечност има в постовете ти ! :954
От вчера си имам дневник, на пц-то удома.
Резюмирах детоксите, постиженията , очакванията , страховете, грешките - всичко.
За напред ще си се отчитам и там, за да се следя изкъсо. :1062
Отдавна се каня, но малко ме плашеше белия лист....избрах си един ръкописен шрифт и
ми стана по-уютно и се разписах.....много е добре да си излееш душата. :)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Само мен ли ме втриса тоя детокс :?:
Ако щете вярвайте, с дебела жилетка съм в момента :1044
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено