Пролет пукна, ние не

Свобода на словото
Заключено
tita

Re: Пролет пукна, ние не

Мнение от tita »

А бе .. гледам, гледам .. часовника на форума е още по зимното време - с 1 час назад. :1209
Определено сега е 9:40 ... не 8:40
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро!Днес най-накрая изгря това слънце,нищо,че на мен ми е малко сънливо :D .Искам да ви попитам,някой знае ли къде можем да изхвърлим един стар наш телевизор,от близо 2 години стои в хола,като поставка на няколко цветя и все се каним да го хвърлим,но се чудя къде:1044 .Скоро бях гледала по тв-то,че тези стари телевизори нетрябва да се изхвърлят в контейнерите или до тях,тъй като съдържат някакви вредни неща и когато се разглобят това не е никак добре,но никой не каза къде точно трябва да се изхвърлят :roll: ,
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

tita написа:А бе .. гледам, гледам .. часовника на форума е още по зимното време - с 1 час назад. :1209
Определено сега е 9:40 ... не 8:40
Благодаря, Тита - оправихме го, но имайте в предвид, че то се вижда само за нелогнати потребители. Ако си логнат времето ти е лична настройка и се намира в потребителкият панел -> Настройки на форума.
tita

Мнение от tita »

10x, Баби Меци! :954 Не знаех, че мога да си определям часа в настройките .. това е интересна опция, определено!

Елис, има фирми, които изкупуват стара електроника и техника. До офиса ми има такъв пункт за "вторични суровини". Занесох преди време 2 стари мобилни телефона, че не знаех къде да ги изхвърля. Получих 2 лв за тях :1062 , но хем се отървах, хем изкарах за 1 кафе.
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Мерси,Титка,сега ще се разровя за такива пунктове в Перник :329
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Кога ще органзиираме среща??
Какво ще кажете за петък при Фюти?!? :1028 :1028
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Днес втори ден сутрин ми е адски трудно да се концентрирам по време на релаксацията си. Не знам защо ми е толкова тегаво и някак вътрешно съпротивление имам да не съм спокойна, но няма да се дам. Съответно се улавям и че втори ден ми е едно свито на душата, не че има за какво, но просто някак за нещо тъжа :1044 :1044 Много тегаво ми е за нещо, за което нямам обяснение какво е, н осе надявам скоро да мине.
И на мен ми е баш такова - абсолютно няма причина за което, но ееееее факт! Седя и чакам да си мине. :1062 :1062

Елисче, на патерици - да ти е жив и здрав мъжа и дано имате възможност за повече време, което да прекарвате заедно! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

ellyto

Мнение от ellyto »

Аз петък няма да мога :( Ще мога най-рано другата седмица.
danid
Философска система

Мнение от danid »

ellyto написа:Аз петък няма да мога :( Ще мога най-рано другата седмица.
и аз петък не мога, но вторник ако ЕЛи реши да ни заведе на състезанието ще съм много за :221
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
ellyto

Мнение от ellyto »

danid написа:ellyto написа:

и аз петък не мога, но вторник ако ЕЛи реши да ни заведе на състезанието ще съм много за
Хубаво предложение, обаче аз участвам в друг отбор и не ми се иска да организираме среща на място и ден, където хем ще сме заедно, хем няма да мога да се видя с вас. Ако има подобно нещо в друго заведение с удоволствие може да поема организацията. Надявам се да не се обидите момичета.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:
danid написа:ellyto написа:

и аз петък не мога, но вторник ако ЕЛи реши да ни заведе на състезанието ще съм много за
Хубаво предложение, обаче аз участвам в друг отбор и не ми се иска да организираме среща на място и ден, където хем ще сме заедно, хем няма да мога да се видя с вас. Ако има подобно нещо в друго заведение с удоволствие може да поема организацията. Надявам се да не се обидите момичета.
Мен другия вторник ме губите отвсякъде :954 , че и срядата. Но пък понеделник и петък нямам ангажименти :1062 .

Ха добрутро! Я какво слънце се облещи днес?! Как е настроението и настроенията?! Аз се чувствам супер! Щастлива, заредена полу-спокойна, в ПМС, което не ми влияе...... абе добре са нещата! Гледахте ли снощи "Като две капки вода"?!? Адски много го харесвам това шоу, просто...... много! :) :) Никакви по-специални надпревари, фасони и т.н. - само много смях, колегиалност иииии забавление...... ЗАСЛУЖАВА СИ!

Хубав ден от меня и до нови срещи ..... :954

Заключено