Определено сега е 9:40 ... не 8:40
Благодаря, Тита - оправихме го, но имайте в предвид, че то се вижда само за нелогнати потребители. Ако си логнат времето ти е лична настройка и се намира в потребителкият панел -> Настройки на форума.tita написа:А бе .. гледам, гледам .. часовника на форума е още по зимното време - с 1 час назад.
Определено сега е 9:40 ... не 8:40
Какво ще кажете за петък при Фюти?!?ellyto написа:Кога ще органзиираме среща??
И на мен ми е баш такова - абсолютно няма причина за което, но ееееее факт! Седя и чакам да си мине.ellyto написа:Днес втори ден сутрин ми е адски трудно да се концентрирам по време на релаксацията си. Не знам защо ми е толкова тегаво и някак вътрешно съпротивление имам да не съм спокойна, но няма да се дам. Съответно се улавям и че втори ден ми е едно свито на душата, не че има за какво, но просто някак за нещо тъжа![]()
Много тегаво ми е за нещо, за което нямам обяснение какво е, н осе надявам скоро да мине.
и аз петък не мога, но вторник ако ЕЛи реши да ни заведе на състезанието ще съм много заellyto написа:Аз петък няма да мога :( Ще мога най-рано другата седмица.
Хубаво предложение, обаче аз участвам в друг отбор и не ми се иска да организираме среща на място и ден, където хем ще сме заедно, хем няма да мога да се видя с вас. Ако има подобно нещо в друго заведение с удоволствие може да поема организацията. Надявам се да не се обидите момичета.danid написа:ellyto написа:
Аз петък няма да мога :( Ще мога най-рано другата седмица.
и аз петък не мога, но вторник ако ЕЛи реши да ни заведе на състезанието ще съм много за
Мен другия вторник ме губите отвсякъдеellyto написа:Хубаво предложение, обаче аз участвам в друг отбор и не ми се иска да организираме среща на място и ден, където хем ще сме заедно, хем няма да мога да се видя с вас. Ако има подобно нещо в друго заведение с удоволствие може да поема организацията. Надявам се да не се обидите момичета.danid написа:ellyto написа:
Аз петък няма да мога :( Ще мога най-рано другата седмица.
и аз петък не мога, но вторник ако ЕЛи реши да ни заведе на състезанието ще съм много за