Браво, Емка, много добре изглеждаш. И моя шкембак се е поприбрал доста. Браво на Росен

Отличник. Иво не се е мерил, но каза, че определено има разлика в обиколките. Но ме съмнява, че не пие достатъчно течности.
За мисловния кръг мисля, че е по-подходящо да го направим днес, че нали пълнолунието вчера по това време още не е било настъпило. Ами така е като я няма
Линди да напомни....Аз се сетих вчера, но понеже никой не коментира нищо по темата и така мина. А и ме беше хванала една лигня...
Напомням:
Днес в 15:15 всички да си помислим по нещо хубаво
Цвети, за кръвоизливи Арника много добре резорбира, само че за потенцията не съм много сигурна. Скоро си срязах ръката с един нож и веднага лапнах Арника 9 СН по 3 зрънца през 15-30 мин.(такава имах под ръка) и нито ме боля толкова, нито кърви много. Лятото когато ме оперираха от апендисит Док ми беше казал Арника 15СН и Фосфорус 15СН да ги редувам. За раждането Арника 5СН, така че не съм много сигурна за потенцията. Витамин С също поне 2 грама за деня, може и повече. А може и от л-тироксина да е, все пак нали е хормон. Дано да се оправиш бързо.
Ооо, Орхи, сссссссссссссдравей! Дано бързо да се оправи детенце. Апис даваш ли?