Мартенски детокс на вратата ни чука

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Sladka Debelanka

Re: Мартенски детокс на вратата ни чука

Мнение от Sladka Debelanka »

Благодаря ви за отговорите. Аз си правех чая от джоджен 1 супена лъжица сух джоджен в 200 мл вода. И го пиех сутрин и след обед по 100 мл. Така ли трябва да е? А за настойката от глухарче - няма къде да диря корени, ни лопата имам... Няма да се справя. По-скоро ще си я купя готова. Попитах в аптеката до нас за настойка и аптекарката ми каза "Ами що не си направиш ти?" Аз й казах, че нямам пресни корени - тя вика ами сухи нали имаш. Аз никак не реагирах. А аз сухи корени имам. Дайте акъл кво да правя. :1044
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Ауууу Чери каква визитка си направила :955 :955 Какво коте :955 :955 какъв характер :955 :955 Добре те командори, това малко същество. По-късно (като порасне госпожицата) ще ви накара сигурно и от апартамента да се изнесете :1069 :1069

Eли,
всичко се очаква от този нахал вече :126 .... :1062 :1062

Знаеш ли, аз и преди бременностите и ражданията си не съм била идеално слаба. Помня, че 3 месеца преди да забременея със сина ми бях 54 кг и въпреки това нито имах хубави, слаби крака, които да понесат къси панталони, нито плосък корем..... и при все това изглеждах така(снимката е от далечната 2001 :D ):

[img]http://free.hit.bg/kokbel/scan0002.jpg[/img]

:328 :328 :328 :328

Таааа...... това е, което искам и сега. А не..... едни други хубави паласки в настоящия момент дори и на ръцете :mad: :mad: . Това обаче май си е за темата "Мечти за постижимото". :954
mam4eto31 написа:Ей, Черитка, не се познаваме, но вече си ми голяма слабост :954
Даряваш ни с огромен позитивизъм с твойте постове и зареждаш невероятно, макар и виртуално!
Забравих да ти благодаря за ананасчето, така се зарадвах, че ще мога да го ръфкам, че чак чакам с нетърпение следващия детокс - юпиииии!!!
Утре във фитнесчето ме очакват 2 часа потене, та се надявам да не съм натежала много след захранването! Та утре ще се отчета, макар че се чувствам лека като перце днес, а вярата ми покрай вас така ми нарастна, че нямам думи, като наркотик сте тук, така че вече си вярвам, че ще успеяяяяяяяяяяяя и съм сигурна, че скоро ще полетя!
Чери, бързо оправяне на детенце, с тази твоя енергия бързо ще й помогнеш!!!
Айде, изчезвам да си спретна марулката
Мамче (кажи как да се обръщам към тебе :) ), благодаря ти за пожеланията - мисля, че дъщеря ми днес е много-много по-добре. :923 Не се познаваме, викаш, а?!?! :1047 :1047 Ами..... няма невъзможни неща :954 :954 - само кажи откъде си и ще видя дали си ми по път :221 :221 .

Благодаря ти за страхотните думи. Аз наистина се чувствам много добре точно тук и точно с тези всичките хора, с които си общуваме... много искам всичко това да продължава и да е все така положително. Отделно, че ни свързва нещо много интересно - детоксикация..... Изумително е какво може да стори само един човек - визирам д-р Михайлов - с неговия труд, опит и знания. А ако такива неща почнат да вършат много повече хора?!?! :-|
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Sladka Debelanka написа:Благодаря ви за отговорите. Аз си правех чая от джоджен 1 супена лъжица сух джоджен в 200 мл вода. И го пиех сутрин и след обед по 100 мл. Така ли трябва да е? А за настойката от глухарче - няма къде да диря корени, ни лопата имам... Няма да се справя. По-скоро ще си я купя готова. Попитах в аптеката до нас за настойка и аптекарката ми каза "Ами що не си направиш ти?" Аз й казах, че нямам пресни корени - тя вика ами сухи нали имаш. Аз никак не реагирах. А аз сухи корени имам. Дайте акъл кво да правя. :1044
Суити, все си мисля, че пресните корени са за предпочитане. Особено след седмица-две, когато вече ще са се наляли с живителни сокове. Нали пролетта събужда всичко, изпълва го със свежест, младост и енергия. Това важи и за растенията - имено през пролетта те са най-ярко зелени: представи си колко много полезни вещесва има в тях!! Не ти трябва лопата за да извадиш глухарчето с корените, повярвай ми. Та това е моят съвет - направи си го по рецептата на Зори. :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Мацки,влизам на бързо само да кажа последните новини за глухарчето-вече имам СЪВСЕМ точните рецепти-не че се различават от моите,които съм давала досега,но това е директно от Док. Та ето рецептите:

НАстойка:
3 части спирт или силна ракия или 50%водка, 1 част глухарче.Нарязват се корените,стои 20 дена на тъмно.Прецежда се и се пие.

Чай от глухарче:
1. от корени - 2 суп. лъж. билка, вода - 500-600 мл.-5 мин варене, още 10 мин. запарка
2.от листа-листа - суп. лъж. билка, вода - 500-600 мл.,10 мин. запарка.

И така,най-накрая да се отчета и за този детокс-свалени 3 кг. И то в ПМС. Е как да не се радва човек! Сега ще ги задържа.Метнала съм калкареята,пчелния прашец и наливането със зелен чай и мате :1052 ,както и запланувам оризване утре.Смятах да бягам на мотопистата,но сутрин рано има вероятност да ме излапа някое бездомно куче. Обачееее,мърморосвам на Жоро да ми купи кростренажор и ако успея в това начинание,много ще ме извинявате,ама печеля конкурса за мрънкало на форума служебно. всъщност почти съм успяла да изтръгна обещанието от него-само мъъъъъъничко,съвсем мъничко,ей такова едно нюню ми остава. Даже вчера гледахме различни модели.
Жорко старши е -4,но колко ще задържи не се знае,че нещо много несериозно подхожда в последно време.2 дена след детокса се държа супер прилично на масата :1062 ,така че резулатата го очаквам скоро. Свеки смъкна 2 кг,но за нея няма да пиша повече и няма да я хваля, защото много ми вдигна нервите и много съм й обидена :126

Сладка,добре дошла при нас-дано тук да ти е приятно и спокойно! Поздрави за чудесните резултати! За коренаците-изчакай още малко да цъфнат глухарите. Хващаш си детето под мишница,нарамвате кофички,лопатки и други там търмъци и се паркирате в най-близката градинка.Където видиш жълто цветенце започвате да копаете-децата са много упорити в копаенето на дълбоки дупки.Освен това ще се забавлявате заедно да пълните кофичката с разни дълги неща. ;)

npopova Док не препоръчва детокс непосредствено след пълнолуние.Добре е да се изчака поне 1 седмица. Съжалявам че чак сега ти виждам поста. По-добре в такъв случай да направиш плодово-оризов разтоварващ ден.

Черитке,душко,не тъжи за това,че вече не си мацката от снимката. Това пак може да се случи-никога не спирай да вярваш в това! И аз все си гледам снимката с оранжевата блуза от албума,и знаеш ли -това страшно ме надъхва! И си казвам:"Ще го направя пак,мамка му,нищо няма да ме спре!" Ще стане,само е нужно да се метнеш сериозно-започни си калкареята,пчелния прашец,оризовите дни (ще видиш как ще те отприщят да сваляш).Знаеш ли,ти имаш най-важното-имаш целта,имаш знанието,имаш постоянството,имаш овнешкия инат-това е най-важно! :923 :923 :923 :329 :329 :329
mamadida

Мнение от mamadida »

Ей Зори Мърмори :954
Голяма фенка съм ти да знаеш. Много надъхващо ми действат постовете ти. А пък за поетеса Черитка просто съм без думи :954
Sladka Debelanka

Еххей, здравейте бе сладурковци. Другата седмица ще си ходя по моя си край и може и да ида на лов за корени ако не ми мине котка път. (всички котки надалеч - надъхала съм се :221 ) А настойката как се приема? Много ли е отвратителна? Защо всичките чайове са така гадни :328 От матето ми се повдига много здраво, а от пчелния прашец направо си драйфам. Майка му и прасе искам и аз тренажор. :328
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Не е гадно. Мисля, че чая горчи, на тинктурата изобщо, пък и количеството не е голямо. Нямам спомен каква е препоръчваната доза, но аз пиех 2 пъти по 1 ч.л. Някой по-вещ ще каже.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Сиренце написа:Не е гадно. Мисля, че чая горчи, на тинктурата изобщо, пък и количеството не е голямо. Нямам спомен каква е препоръчваната доза, но аз пиех 2 пъти по 1 ч.л. Някой по-вещ ще каже.
Да,наистина не е толкова гадно,колкото чая. И на мен ми се гади от матето,но когато го пия охладено и с малко лимонов сок е поносимо. За пчелния прашец няма да говоря-днес едва се сдържах да не :1052 Този път го правя с малко мед и 1-2 суп лъж вода,за да се разтвори хубаво. Мед, мед , ама тая гадост няма оправия. А колегата си го яде така направо-смучка си го като бонбони :shock: Настойката от глухарче се пие 2х40 капки,което е непълна суп. лъжица-доста по-добре от цяла чаша чай.Добавих го в темата за глухарчето,че в последно време съм голяма заспа!
Sladka Debelanka

хахаха идеално. Ще ходя на лов за корени с малкия значиии. Другата седмица ще ги диря. Колко време се приема и колко кроени да си набавя? Да не взема да зачезне глухара от мене :221
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Чакай ги първо да цъфнат,да ти се покажат къде са,че ако вземеш наред да копаеш... :221 току-виж не останала неизорана градинка :1062
Набери си около 2 шепи да ти се получат нарязани и после ги залей със спирта. Така трябва да ти излезе около половин компотен буркан готова прецедена настойка-джугай си спокойно-може и 2 месеца. Аз си го пих доста време,може и повече от 2 месеца да са били,после нещо взех да се правя, че го забравям,след известно време обаче ме загриза съвестта и пак го започнах.
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Ей, сладури :923
Чери, викай ми Мони! Ще взема и аз да си направя джоджен! Купих си и помпичка за клизма, ако имам проблеми, макар че ще наблягам на марулката, тя ми действа много очистващо :1062
Зори, имам тренажор на кетлер, от най-добрите домашни, но ужасно ме наболяват колената от него, на фитнес ходя от 1 година и там не ми се случва това, така че хубаво ги проучи! Най-много се сваля от пътека, има сгъваеми и инструкторите ме съветват да си взема вместо тренажора :roll:
Ей, аз направих 2 дни захранване и се чувствам супер, не съм качила, дано успея да ги задържа този път!
Много ми липсвате, като изчезнете, действате ми като успокоително, голям кефффффф!
Целувам виииии и ви пожелавам прекрасни сънища!!! :954
Заключено