Мацки,влизам на бързо само да кажа последните новини за глухарчето-вече имам СЪВСЕМ точните рецепти-не че се различават от моите,които съм давала досега,но това е директно от Док. Та ето рецептите:
НАстойка:
3 части спирт или силна ракия или 50%водка, 1 част глухарче.Нарязват се корените,стои 20 дена на тъмно.Прецежда се и се пие.
Чай от глухарче:
1. от корени - 2 суп. лъж. билка, вода - 500-600 мл.-5 мин варене, още 10 мин. запарка
2.от листа-листа - суп. лъж. билка, вода - 500-600 мл.,10 мин. запарка.
И така,най-накрая да се отчета и за този детокс-свалени 3 кг. И то в ПМС. Е как да не се радва човек! Сега ще ги задържа.Метнала съм калкареята,пчелния прашец и наливането със зелен чай и мате

,както и запланувам оризване утре.Смятах да бягам на мотопистата,но сутрин рано има вероятност да ме излапа някое бездомно куче. Обачееее,мърморосвам на Жоро да ми купи кростренажор и ако успея в това начинание,много ще ме извинявате,ама печеля конкурса за мрънкало на форума служебно. всъщност почти съм успяла да изтръгна обещанието от него-само мъъъъъъничко,съвсем мъничко,ей такова едно нюню ми остава. Даже вчера гледахме различни модели.
Жорко старши е -4,но колко ще задържи не се знае,че нещо много несериозно подхожда в последно време.2 дена след детокса се държа супер прилично на масата

,така че резулатата го очаквам скоро. Свеки смъкна 2 кг,но за нея няма да пиша повече и няма да я хваля, защото много ми вдигна нервите и много съм й обидена
Сладка,добре дошла при нас-дано тук да ти е приятно и спокойно! Поздрави за чудесните резултати! За коренаците-изчакай още малко да цъфнат глухарите. Хващаш си детето под мишница,нарамвате кофички,лопатки и други там търмъци и се паркирате в най-близката градинка.Където видиш жълто цветенце започвате да копаете-децата са много упорити в копаенето на дълбоки дупки.Освен това ще се забавлявате заедно да пълните кофичката с разни дълги неща.
npopova Док не препоръчва детокс непосредствено след пълнолуние.Добре е да се изчака поне 1 седмица. Съжалявам че чак сега ти виждам поста. По-добре в такъв случай да направиш плодово-оризов разтоварващ ден.
Черитке,душко,не тъжи за това,че вече не си мацката от снимката. Това пак може да се случи-никога не спирай да вярваш в това! И аз все си гледам снимката с оранжевата блуза от албума,и знаеш ли -това страшно ме надъхва! И си казвам:"Ще го направя пак,мамка му,нищо няма да ме спре!" Ще стане,само е нужно да се метнеш сериозно-започни си калкареята,пчелния прашец,оризовите дни (ще видиш как ще те отприщят да сваляш).Знаеш ли,ти имаш най-важното-
имаш целта,имаш знанието,имаш постоянството,имаш овнешкия инат-това е най-важно!