Така ми се усладиииии

Следобеда продължавам с динята а за вечеря пак малко салатка.
Приятен следобед мили момичета и 10, и на 20 х 2 .

Можеш да хапнеш салатка,но без сол и мазнина само с лимонов сок,ако обичаш.mam4eto31 написа:Здравейте, мили мои!
Ей, никой не ме поощри за зеленцето![]()
Трети ден ми е днес и съм хапнала към 700 гр черешки! Малко съм назад с течностите днес, ноооо довечера ще си направя 2 литра червен чай и ще си го гаврътна с кеф!
Стискайте палци да устискам, но най- много наистина една салатка да хапна, че от тез череши така ме заболяха зъбите вече, направо ужас, а и фитнес днес, МЦ, главоболие от мъдрец - май заслужавам награда![]()
Айде, до после
Пак ще намина...
Еййй, Зоритааа. Това все едно си го писала за мен. И аз съм в същата дупка! Пращам ти малкото положителна енергия, която ми е останала, дано утре да си по-добре. И дано пълнолудието да отмие всички лоши неща, това ми е съкровената мечта за този детокс.Мърмори написа:Не съм много добре емоционално,но ще се оправя. Държа се и не спирам да си повтарям,че живота продължава.
Румкас, засега няма да се слагаме там, ноооооооо ако ти имаш нещо да ни обещаваш, си добре дошлаrumkas написа: Все си казвам, че ще намаля детокс-дните, но на практика не се случва карам си по три и един захранване. Какво да се прави набрала съм инерция, ако взема да се офлянквам ще стане "дето с един може и без" (сега да не ме сложите в онази тема с печат "ОБЕЩАНО"). За кг няма да говоря, може би още 2-3 до крайната цел, но и така промяната е видима от много хора.
Олче, аз измрях от студ, вярвай ми........ особено понеделник и вторник пръстите на ръцете ми бяха лед.... едвам съм работила на компа.Ql4e ZLAto написа:Само мен ли ме втриса тоя детокс :?:
Ако щете вярвайте, с дебела жилетка съм в момента
ПРАЩ, ПРАЩ, ПРАЩ, ПРАЩ........... запратих ви ама не в десета глуха, ами тонове положителна енергия...... Не кипя от нея в момента, но винаги имам в излишък!bobichan написа:Еййй, Зоритааа. Това все едно си го писала за мен. И аз съм в същата дупка! Пращам ти малкото положителна енергия, която ми е останала, дано утре да си по-добре. И дано пълнолудието да отмие всички лоши неща, това ми е съкровената мечта за този детокс.Мърмори написа:Не съм много добре емоционално,но ще се оправя. Държа се и не спирам да си повтарям,че живота продължава.
![]()
![]()
за всички!
Суити,Sladka Debelanka написа:И аз едно голямо цоп тук! Идвам да се изфукам с линийката си. Доволна съм, а сега само се моля да задържа и да започна много здрава серия надолу.