Есента почука с ябълки червени и тикви засмени

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Есента почука, ето тя е тука с ябълки червени и тикви за

Мнение от cchery »

tita написа::222 Някой беше ли на концерта на Лили Иванова снощи? А?

[youtube]u6iNCHPJ1m4[/youtube]
Аааааааааз, и почвам да пиша постинг в блога по повода....... пусто му и време значи :cry: :cry: .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

danid написа:
Мърмори написа:Искам снимка с новата прическа!
Лично ще я заснема в събота Зори :329 И да знаеш, много ще ни липсваш

Момичета, не остана много до срещата, сигурна съм, че ще се позабавляваме добре.

Хубав ден
Много сте ми милички :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Момичета ,пожелавам Ви хубава седмица !Отминалата за мен беше прекрасна . Имах много настроение в работата. Дойде си най-добрия ми приятел от Париж . Видяхме се , изненада ме , беше страхотно . В неделя пихме вино с него и една приятелка само тримата ,бърборихме и се почуствах добре . а имах и емоция Аз харесах един мъж . :423 Сега ще чакам да се обади. Пожелайте ми късмет !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Peteto

Мнение от Peteto »

futarela написа:Момичета ,пожелавам Ви хубава седмица !Отминалата за мен беше прекрасна . Имах много настроение в работата. Дойде си най-добрия ми приятел от Париж . Видяхме се , изненада ме , беше страхотно . В неделя пихме вино с него и една приятелка само тримата ,бърборихме и се почуствах добре . а имах и емоция Аз харесах един мъж . :423 Сега ще чакам да се обади. Пожелайте ми късмет !

Фюти, стискам ти палци и ти желая успех от все сърце :922 :922 :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]http://1.bp.blogspot.com/-D5RrYoIComo/U ... lp+TLG.png[/img]

[youtube]NcKAdFENqig[/youtube]

Поздравявам мецанките с този прекрасен есенен пейзаж и с тази динамична весела песничка, защото ги обичам много! :940 :940 :940
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цитат от стар постинг на Чери:

...Да ви се похваля - миналата седмица водих децата на профилактичен преглед при зъболекар - НЯМАТ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ СЪС ЗЪБИТЕ СИ! Разбирайте - кариеси. Но Коки е склонен точно като баща си да образува зъбен камък - вече имаше такъв по постоянните зъбки. Стоматоложката го изчисти, но каза, че е много твърд - точно като на Момчил. И другото, което отдавна планирах да направя - поставихме силанти на четирите шести зъба на Коси - това са първите постоянни кътници! Имам пълно доверие на тази лекарка и когато ми казва, че нейният племенник е на 15 години и благодарение на поставените силанти няма нито един кариес, то й вярвам. ...

И аз да ви се похваля: вчера следобяд заведох Алекс на зъболекар. Той няма проблеми със зъбите си, но му направиха силанизация на четирите шести зъба, това са първите му постоянни кътници и са вече защитени в продължение на години! Много се радвам, че манипулацията беше безболезнена и безплатна. Чери, стоматоложката каза, че към 5-ти/6-ти клас е добре да се поставят силанти на четирите седми зъба на децата, имай го предвид просто за Коси! :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, здравейте приятелки! Не мога да се спра нещо тия дни. Но ще дойде и такова време! Прочетох само набързо и искам да кажа на Фюти, че винаги ме е зареждала с положителни емоции и най-малкото, което мога да направя за теб, приятелко, е да стискам палци мечтите и желанията ти да се осъществяват винаги по начина, по който ги искаш. :954 :954 :954 :954 Мога само да си преставя какъв прекрасен неделен ден си имала!

Много исках миналия петък да мина и да ви се похваля, че онова, което бях замислила, го осъществих, а именно да направя един спортен трипъл! Сутринта тичах в парка, вечерта от 19 часа бях на комбинирана гимнастика, а след нея отидох за 1 час на плуване заедно с децата..... да, лесно не беше, но пък...... си надвих мързела и си доказах сама на себе си, че само трябва да поискам, за да ми се случи нещо! И още нещо много важно - по време на едночасовата гимнастика децата бяха с мен в залата и бяха адски послушни!!!!!! :326 :326 Много съм доволна, защото явно вече наистина са пораснали!

Сега пак трябва да изчезвам, но се надявам не за дълго! Хубав ден от мен!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Уау, браво, БРАВО, за спортния ти трипъл :326
danid
Философска система

Мнение от danid »

cchery написа: И още нещо много важно - по време на едночасовата гимнастика децата бяха с мен в залата и бяха адски послушни!!!!!! :326 :326 Много съм доволна, защото явно вече наистина са пораснали!

Сега пак трябва да изчезвам, но се надявам не за дълго! Хубав ден от мен!
А аз искам и мойто да порасне накрая...
лъжа, не искам да порасне, но искам да е по-кротък ... но само понякога... :221 - някой дали разбра какво искам, защото аз не, а после се ядосвам, че другите не ме разбират
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

:1209

[img]http://www.advantagenfp.com/resources/A ... tion-2.jpg[/img]

Купих си нов лак, телесен цвят. Лакирах се и сега се чувствам ето така :227
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Благодаря за пожеланията, но май само ми мътят главата. Детето ми много кашля не знам какво да правя .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Заключено