ехо 2 и още нещо

Свобода на словото
Заключено
valrus

Re: ехо 2 и още нещо

Мнение от valrus »

Цвети,здравей и от мен :954 :940 Мислех си,че само ние сме на квартира и си нямаме собствено жилище.Е сега/може и грубо да прозвучи/някак се поуспокоих.И ние не сме кой знае колко финансово разцъфтели,но ...... сме доволни.Когато сме здрави и не трябва да мислим за лекари,една чорбица ще сготвя....и пак ще ни е топло и уютно. ;) Мравчо,ти също си май от нашата група/на поднаемците/ :1062 :1062 Важното е да сме в хармония със себе си,да сме здрави и да имаме насъщния.
Чери,аз също като теб си останах вкъщи тази седмица/по независещи от мен причини/,малкия го спрях от градина за някой ден,но изобщо не ми стига времето-то закуска,оправяне на спалнята,пране,готвене......малееее мислех,че повече време ще имам.Пожелавам на всички болнички да оздравяват и да се усмихват.Не се поддавайте на мрачното време,нека е слънце в душите ви. :427
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

emi-1 написа:Марико,ти малко ме разтревожи.Как така не си сигурна за Вики.Тя,доколкото разбрах е осиновена.Има ли опция някой да предяви претенции към нея?Въобще не сэм наясно със законодателството ни в тази област и затова те питам.Ако темата ти е неприятна или без да искам бъркам в някоя рана,не ми отговаряй.Ако ти не беше писала по темата,никога нямаше да се осмеля да ти задам въпрос.Така,че предварително се извинявам.
Eми, няма за какво да се извиняваш :922 . Темата въобще не ме притеснява, бих я обсъждала с всеки, който се интересува.
Не, няма такава опция за Вики /слава Богу/. Аз не съм споменавала, че не съм сигурна зя нея, може би не съм се изразила добре.
Ние бяхме подали отново документи за осиновяване /на второ дете/, но ни казаха че ако имаш дете или деца, родено или осиновено, просто с второто става по-трудно, защото с предимство са семейства, които нямат деца.
По втората молба /която подадохме след като взехме Вики и няма нищо общо с нея/, никой не ни потърси до изтичане на срока /той е за 2 години/. Ние не си подновихме молбата, защото наистина не вярвам, че ще стане. След време, ще подадем документи за приемни родители /поне така сме решили/. Надявам се, че ще можем да се погрижим за още едно дете. Вики вече ще е по-голяма и ще можем да й обясним ситуацията.
При вас може да е различно и нещата да се получат още след няколко месеца, не се отчайвай. Не го мисли и другото - осиновиш ли дете, никой не може да предявява претенции към него. Виж приемната грижа е нещо различно. Трудностите за които бях споменала са свързани с осиновяване на второ дете, но и то, ако се случи, е пълно осиновяване и никой не може да предяви претенции към детето.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

lindorina написа:Мари,както винаги си голяма сладурана...
:425 :425 :425
и аз тъ ъресвъм :222

:221 :221 :221
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Mstar

Мнение от Mstar »

Цветно Цвети Привет и от мен!
При нас е много уютно и хубаво!Сигурно ще ти хареса!
Фюти - стори ми се,че те видях по БТВ новините при взимането на афтографи от представители на "Мисия Лондон".Ако съм сгрешила, прости ми,но много ми заприлича на теб!Но си помислих хубави неща за теб в него момент!

Утре ще се впусна в повече писателски унес, а и да наваксам с четенето на пропуснатите стр.

Благодаря на всички за поздравите и хубавите пожелания!
Само добро да ви се връща!!!!!!!

:329 :329 :329 :329 :329 :329 :329
:922 :922 :922 :922 :922 :922 :922
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Благодаря за топлия прием :922 Наистина ми е много приятно и уютно тук.Още не мога да се оправя кой кой е и се обърквам, но ще се оправя с времето.Гледам докато децата са се заиграли и бебка кротува да ви изчета.....опс разстроихме се че кофичката от данонино се смачка и отивам да успокоявам разстроеното си момченце :1069
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

Май само аз не съм поздравила Цвети днес : Добре дошла :)
Само ми обяснете как можахте да изпишете 5 страници за един ден?
Аси, видя ли к'во стана?! Позадминах те май :1062
Аре,Чери, кога ще ни сменяш ранговете?! :222
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:Само ми обяснете как можахте да изпишете 5 страници за един ден?
И аз питам същото........ :!: :?: :idea: :1045 :1046 :1055 ......... Боже, изопнах се от четене, а още не съм ти разгледала всички снимки.......... направооооооооооооо :plezya se :plezya se .
Ver написа:Аси, видя ли к'во стана?! Позадминах те май :1062
Аре,Чери, кога ще ни сменяш ранговете?! :222
Ами ще се постарая утре да ги посменя. Само да кажа, че специални рангове за срок от 2 седмици ще получат първите пет мацки, които стигнат до "Измисли си сам ранг" :1062 :1062 . Ако пропусна някой, да се обажда,че нещо ....... вече ми е в повече всичко :221 :221 :221 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Mstar написа:Цветно Цвети Привет и от мен!
При нас е много уютно и хубаво!Сигурно ще ти хареса!
Фюти - стори ми се,че те видях по БТВ новините при взимането на афтографи от представители на "Мисия Лондон".Ако съм сгрешила, прости ми,но много ми заприлича на теб!Но си помислих хубави неща за теб в него момент!

Утре ще се впусна в повече писателски унес, а и да наваксам с четенето на пропуснатите стр.

Благодаря на всички за поздравите и хубавите пожелания!
Само добро да ви се връща!!!!!!!

:329 :329 :329 :329 :329 :329 :329
:922 :922 :922 :922 :922 :922 :922
Мими, беше споменала нещо за екзотична ферма... моля, дай подробности!?!? :1074
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

VIKI1023 написа:P.S На следващата среща,може и аз да присъствам,сигурно вече ще сме в София и ще ви видя отблизоооо :D
Е, това го чакам да се сбъдне! :) :922

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

марчи написа: Чери, Черии, ти май си забравила какво е ежедневието на домакините. Дано и аз скоро да забравя. Дано Бели да се оправи бързо и да не се притесняваш повече за здравословни проблеми.
Уф, това е самата истина. И знаеш ли колко добре си ми беше, хич не се сещах за :976 , или пък за :977 , още по-малко за :988 , а това :990 и това :991 Момчил ги правеше, нали колата е в него откак ходя на работа с метро :-| :-| :-| . И сега изведнъж..... пак в киреча. Ма си и почивам де....... спинкам на обяд. С изключение на днес - отидохме с Бели в офиса към 14.30 часа и си тръгнахме в 18.00 часа........ боже колко много работа имаше :328 :328 .
valrus написа:Чери,аз също като теб си останах вкъщи тази седмица/по независещи от мен причини/,малкия го спрях от градина за някой ден,но изобщо не ми стига времето-то закуска,оправяне на спалнята,пране,готвене......малееее мислех,че повече време ще имам.Пожелавам на всички болнички да оздравяват и да се усмихват.Не се поддавайте на мрачното време,нека е слънце в душите ви. :427
Вал, явно сме си объркали аурите ние :1069 :1069 :1069 . Кво ти повече време, аз така не съм търчала от Великден. А утре ще трябва да сменям и гумите на колата....... и да ви кажа не съм и излизала да бягам сутрин в парка с изключение на понеделник..... то дъжд, то сняг, то студ...., а днес и ........ сняг .
ЕМИ написа:Момичета, нямам много време в момента но ме интересува нещо от много време насам, моля ви за мнение по въпроса за сокчето от морков, което Док толкова горещо препоръчва!
Смея да твърдя че не правя сокове защото нямам сокоизтисквачка, за съжаление възникват доста разходи напоследък, всъщност цедила съм сокчета докъм 5-6 месечна възраст на децата през тензух! Та въпросът ми е следният Док препоръчва сок от моркови, но когато водих Алекс при алерголога, ми обясни че нитратите в морковите имали по голямо действие върху организма от витамините!
Някак не ми се иска да вярвам за това ви моля за вашето мнение!
Емка, това хем звучи логично, хем....... не. Лично аз,т.е. ние с Момчил си цедим сокчета всяка сутрин и даваме на децата. Дотук няма някакви отрицателни ефекти.
emi-1 написа:Чери,мнооого бэрзо оздравяване желая,че здравето е най-ценното нещо на света.А когато се отнася за децата ни,това важи в още по-голяма степен.
Еми, много здраве наистина на всички и особено на децата. Видях какво ти се върти в главата за осиновяването и..... аз също те подкрепям в тази идея. Ще се радвам да прочета за това тук. Мисля, че е ....... просто човешко! :323

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добро утро и от мен :940 Днес ще ходя да си подавам документите за лична карта и се надявам да не ме бавят много, за да се вместя във времето между кърменията
asiatano на какъв преглед ще ходиш?Тази събота в Рз имаше профилактични прегледи за рак на гърдата.Голямо чакане падна но поне знам чевсичко е ок.Професора ми препоръча да отида на ендокринолог за щит.жлеза и сега започва едно ходене по мъките за да си взема направление а после докато се запиша за преглед :cry:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено