Petunija написа:Благодаря ви момичета, зареждате ме с оптимизъм и вяра. Имам въпроси:
-Утре и следващите две сутрини ли пия анг. сол или след определен час се започва, има ли значение часът на пълнолунието?
-Кога запачвам захранване ако удържа и трите дни?
-Довечера ли е последното хранене?
-Мога ли да си направя предната вечер клизма, за да ми е по-лек следващия ден откъм седене в тоалетната, че съм на работа

?
-Сок и вода 1:1 ли се разреждат?
-Мога ли да си пия трите дни пробиотика?
Както виждате съм невежа в детокса и се уповавам на вас да получа картинката, която трябва да следвам утре и др. дни. Благодаря ви предварително!
Ще се опитам да помогна по въпросите:
- понеделник, вторник и сряда сутрин се пие ансола, разтворен в малко водичка, няма определен час, като станеш, пиеш, 30 минути след това започва пиенето на сокове;
- довечера е последното хранене;
- според мен със или без клизма, ефектът на ансола пак го има, така че не се тормози с "гъзни промивки" (както някъде прочетох да казва д-р Михайлов

). Всички сме на работа утре (предполагам), аз лично ще пия ансол в 7, в 7:30 горещо кафе с мед (това активира действието на солта при мен и успявам да

олекотя нещата още преди работа, в 9 си започвам работа без проблеми. При първия детокс малко ми къркореше корема, но сега нямам такива проблеми.
- сок и вода 1:1, трябва да се изпият 3-4 литра!
- аз питах същото преди време дали да пия пробиотик след детокса, момичетата от форума ми отговориха, че НЕ трябва, тъй като няма нужда - като изчистиш червата, флората се нормализира и лактобацилите си виреят необезпокоявани от отровите, натрупани преди това в червата!
Надявам се това да ти помогне. Давай смело, не го мисли толкова. Успех!