През ФЕВРУАРИ да не забравим ДЕТОКС да си направим!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
eleen

Re: През ФЕВРУАРИ да не забравим ДЕТОКС да си направим!

Мнение от eleen »

Привет на всички!!! Опитвам се да си спомня преди колко време правих последния детокс и мнооого ме е срам. :oops: :oops: :oops: Не съм влизала в сайта цяла вечност . Току- що приключих с приготвянето на маслото . Имах проблем, който след последния детокс с ансол и цитруси направо ме довърши.. Тогава открих, че за мен маслото е идеален вариант. Но следващия месец ще се подготвя с цитруси ...Днес случайно погледнах календара и се оказа, че не съм изтървала влака и съм точно навреме за детокса. А и 23 за мен е много важна дата направо сакрална . Моля се да се справя с детокса , защото имам огромна нужда от това. Преди месец и половина отказах цигарите/ за кой ли път ? / и започвам да се търкалям вече. Пожелавам успех на всички ! :922 Благодаря, че ви има !!!
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро! А утрото е прекрасно и свежо :1216
Започнах рано, че днес съм на очни и предстои дълъг и натоварен ден.
Солта изпита, плодовете - приготвени. Имам нагласа за три дни детокс.
Пожелавам успешен и лек детокс на всички! :922
pepa777

Мнение от pepa777 »

:) Успешен детокс на всички - и аз съм с вас - с белтъци и грейпфрути. Успех!
diva

Мнение от diva »

Привет на всички! :1078
Да се отчета, че началото е сложено - ансол, голяма чаша зелен чай и чаша цитрусов сок... посягам към следваща...
До тук добре е, обаче кантарът ме хвърли в ужас тази сутрин. Много често се качвах на него и затова реших, че ми действа демотивиращо. Вслушах се в съвети да се качвам по-рядко и... реших три седмици да го забравя... :( а днес... :328 толкова много са, че не искам да повярвам. За цяла зима успях да задържа нещата, поне да не ходи нагоре, а днес... УЖАС ви казвам :328 Мъничка надежда тая, че може да е от ПМС... ще си покаже след някой ден...
Но каквото, такова... Днес стартирах успешно и вярвам, че ще успея и този месец. Проблемът, явно ще е после... Ще трябва да направя някои промени и повече движение... :128 до кога да си го повтарям :126

Успех на всички детоксващи!!!
:922
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Хоп-троп и аз на хорцето!
Ансола изпит, и досега около литър топла вода и един зелен чай. След като поошетам малко из къщи ще прибягам до магазина за плодове. Иначе от 6,30 часа съм започнала да пиша разни декларации и протоколи за една сутрешна среща на Жоро, та този ден ще ми се види бая дългичък.
Гледам че повечето сме стари пушки, по-точно завърнали се блудни дъщери :222 А, да не забравя да поздравя новата ни звезда- ТОФУ ! Добре дошъл, поздравления за куража да се гмурнеш в нашето подводно женско царство- бая смелост се изисква за тая работа, имайки предвид, че тук мъжете са ни кът, особено пък пишещите. Ще се радвам с твоя помощ и с тази на Момчил да възродим вашия мъжки подфорум, за да си имате и вие ваше мъжко кътче в необятната ни женска бърлога.
Относно детокса- новичките (ако имаме такива, че освен ТОФУ май не видях) пишете как я карате, това е важно за мотивацията и правилността да детокса.
Бай за сега от мен, ще се опитам да хвърлям по едно око.
pepa777

Мнение от pepa777 »

:) Здравейте, аз съм от новичките за втори път - досега съм си изпила ансола, изяла съм два грейпфрута и един белтък, изпила съм и литър и половина чай с лимон, чувствам се добре, не съм гладна. Много ме мотивирате, и с радост чета всяко мнение! :954
tin66

Мнение от tin66 »

Привет и от мен! От година детоксикирам с вас, но нямам много време за писане. Днес се замислих над един въпрос обаче и моля по-компетентните да ми отговорят :) - може ли ансола да се разрежда от вечер с водичката, защото сутрин много бавно се разтваря? Зададох си въпроса от гледна точка на това дали не "отлитат" полезните му свойства когато е разтворен цяла вечер? Иначе успех на всички в този форум, бъдете здрави!!!
Ver

Мнение от Ver »

tin66 написа: от гледна точка на това дали не "отлитат" полезните му свойства когато е разтворен цяла вечер?
Не мисля, че ще му отлети каквото и да било :)
Можеш да го пиеш и на сухо.
dora

Мнение от dora »

здравейте :) аз започвам детокса от утре. За целта съм приготвила над кг. киви и 4-5 грейпфрута.успех на всички :954
къде къде

Мнение от къде къде »

Здравейте,
Аз съм чисто нова в този форум и след таз месечната детоксикация, която почвам от утре, се надявам и по принцип да се чувствам като нова. :) Заредила съм се с англ.сол, цитруси, чайчета и нямам търпение да дойде утре. Само се притеснявам как ще удържа без да ям, щото обикновено когато се настроя да не ям ми се яде ужасно :328 Целта ми по принцип е по-скоро да си пречистя организма, но естествено, че искам и да сваля някое килце, че в момента са 5 отгоре. Имам един въпрос относно кърменето - Щом чрез ансола токсините отиват от тъканите в кръвта, не отиват ли и в кърмата? Аз все още кърмя малко 1-2пъти, с тенденция само веднъж. В крайна сметка не се притеснявам, че кой знае колко ще я токсикирам госпожицата с тези тооолкова много кърмения, но питам принципно.
къде къде

Мнение от къде къде »

Добро утро!
Да дам отчет - ансолът е изпит, почнах чайчета, след малко отивам да изтисквам сокове. Все още не се чувствам гладна :1216 Ансолът все още не ме е разхлабил - ходих си преди това до 00 нормално.
Заключено