Обещание от Олеся - старт на едно ново начало

Публикувай отговор
Аватар
Cheva
Със словото напред

Re: Обещание от Олеся - старт на едно ново начало

Мнение от Cheva »

олеся написа:Като е едно такова мръчкаво и дъждовно - нещо не се получава.
И при мен така. Намерих ли си оправдание , а ? :1062
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
олеся

Мнение от олеся »

:954 :954 :954 СЛЪНЦЕ :954 :954 :954

Днес ще се тича на стадиона - откривам сезона! Крайно време е! Обещавам! Довечера - отчет тук до стената :mrgreen:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

олеся написа::954 :954 :954 СЛЪНЦЕ :954 :954 :954

Днес ще се тича на стадиона - откривам сезона! Крайно време е! Обещавам! Довечера - отчет тук до стената :mrgreen:
Оли, чакам да се похвалиш! Днес наистина е денят, в който трябва да се почне! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Олеся, поздравления за куража да се изправиш до стената и успех :524 :326 :329
cchery написа:
олеся написа::954 :954 :954 СЛЪНЦЕ :954 :954 :954

Оли, чакам да се похвалиш! Днес наистина е денят, в който трябва да се почне! :)
Нещо не виждам отчета :1044 :922
олеся

Мнение от олеся »

Да, тичах - 20 мин., а измерено като разстояние - 2,400 км. Всичко беше ОК, но се разболях -гърло, хрема, кашлица + болно бебе със същите болежки. От вчера и каката и мъжа ми се включиха и сега дружно си се лекуваме. ЛУДНИЦА!!! Добре че хомеопатията подейства и не стигнахме до АБ.
Друг път се лекувах с детокс, но този път сили нямах покрай малкия да се замисля за себе си. Днес се канех но пак не се получи.
Въобще не мисля за режима. Вече идва и детокса другата седмица. Ще го правя 3 дни на цитр.сок като ще се подготвя още от тази неделя.
Решила съм това да ми е последния детокс с ансол.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Оли, оправяйте се :524 :922
олеся написа:Въобще не мисля за режима.
Всеки има подобни моменти, когато го налегнат грижи.
Дай-Боже скоро да е слънчево в душата ти :922
олеся

Мнение от олеся »

От вчера се върнах в старите коловози - направих ПОД на ябълки и за съжаление бял ориз.
Днес вече съм в редиците на детоксващите - планирам тридневен на цитруси.
олеся

Мнение от олеся »

След ПОД направих 1 стриктен детоксов ден. Вчера бях на плодове и вода. За съжаление изядох за деня и 2 банана. Днес успешно съм на 3,5 л. течности, но без ансола. Утре ще се захранвам.
Планирам от събота да се храня по режими на проф.Байкова, които са на принципа на разделно хранене. Родителите ми от януари до сега спазвайки нейните насоки значително отслабнаха, но го съчетават и със спорт - единия плува, а другия е на йога :954
А аз се помайвам :222

Нещо детоксите ми втръсват и се оглеждам за алтернатива. Мислих за житния режим, после за 90 дневната, сега съм на проф.Байкова, че поне мотивацията и стимула са ми пред очите, като ходя до родителите. Ще видим, но до 30 юни трябва да съм -9 кг. За сега държа 73 кг. - поне владея положението и като тръгна нагоре се стряскам и в рамките на 4-5 дни пак ги връщам, но това не си е работа. Омагьосано кръгче ... но до кога :?: :?: :?:
danid
Философска система

Мнение от danid »

Успех, каквото и да е решението ще проработи, ако го спазваш. Аз засега не успявам, но силно стискам палци ти да успееш.

Колежка свали с диетите на Байкова и задържа вече 2-ра година. Но тя имаше 5-6 кг само да сваля.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
олеся

Мнение от олеся »

Вчерашното захранване мина успешно. Резултата от детокса е налице - 72,200, а това е теглото от преди изкараните 2-седмични болести. Сега продължавам напред с настроение и положителни емоции и дано повече няма принудителни извънредни причини за следване на вярната посоката.
Равносметката за седмицата:
:954 Понеделник - ПОД;
:954 Вторник - стриктен детокс на цитрусов сок;
:954 Сряда - ден на плодове, сокове и много вода;
:954 Четвъртък - детокс на цитрусов сок, но без ансол;
:954 Петък - захранване, с леки отклонения от правилата, но имах готово сготвено и прецених да не правя нищо ново.
олеся

Мнение от олеся »

Днес графика бе следния:
Закуска - чай с мед, сок от портокали;
Обяд - тричава палачинка и 1 сварено яйце (беше ми изостанало от децата);
Вечеря - спагети с доматено-гъбен сос. На себе си не сложих кашкавал, както на останалите :cry:
И 2 л. вода + 4 ч. трамбоване из мола , от което всичко ме болеше :roll: , но по-важното е, че дъщеря ми е щастлива :1057
Публикувай отговор