Сезонът на дините продължава и за детокс ни насърчава

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
олеся

Re: Сезонът на дините продължава и за детокс ни насърчава

Мнение от олеся »

И аз не детоксвам. Може би септември ще се включа. Но минавам да ви поздравя и да ви пожелая УСПЕХ!!! :940
pepa777

Мнение от pepa777 »

:) Здравейте, аз съм добре - всичко върви по план, тоест днес е третият ден. Чувствам се добре, вчера бях на диня, днес съм на грозде - не знам дали може :1044, обаче така реших. Чета ви, въпреки че аз малко пиша. Успех на всички !!! :922
олеся

Мнение от олеся »

pepa777 написа::) днес съм на грозде - не знам дали може :1044
Не, не може, за съжаление.
mira_b

Мнение от mira_b »

Привет от мен :923
Подготвям изпит и минавам само да се отчета за детокса. Днес ми е трети ден на детокса. Добре съм. Добре се чувствам и ми е леко. Утре захранвам.
Успех на всички :524
tita

Мнение от tita »

Да кажа с две приказки, че и при мен всичко върви леко и ... нормално. не съм се качвала на кантара преди детокса и няма д аго направя и след него. Отказах се да следя килограмите, важното е да се чувствам добре. :954
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте, мили дами!
Разписали сте се, което е СТРАХОТНООО!!! :1216
Винаги е хубаво да сме повече в каузата. Благодаря ви за милите думи и за това, че вярвате в мен, но честно казано този беше най-трудния ми детокс до сега. Шести пореден ми е и до сега не съм прегрешавала нито за миг, все съм си правила стриктни три дни и не съм си и помисляла да се предам. Днес направо щях да `здам багажа.....Толкова много стресови ми бяха тези три дни....на нова работа....изключително стресова обстановка....стресова, след стресова ситуация, в която попадам сам-самичка и просто нямах никакво време за почивка за ядене на диня и вода. Можело да се яде диня на корем, а аз за трите дни изядох диня и половина(ама от най-малките-2кграмови с кората)...Коленете ми вече омекват....три дни на крака без почивка и диня...И днес милото яде на обяд едно прясно уловено шаранче с картофена салаткаааа......мамичко....просто за пръв път ми се прииска да кажа "м...ата му на детокса", но да се похваля - и днес устоях. :fan Живи и здрави утре съм си вкъщи и ще си се захраня, дай Боже, нормално. Не знам какво да ми бъде менюто...всеки път си правя едно и също- за обяд ангелска супа и салатка от зеле и моркови, а за вечеря задушени картофи и обезсолено сиренце с копър и чесън...но утре вечер ще излизам и май ще отпадне варианта с чесънчетата....Ще видя какво ще измисля за хапване. Вие някакви идеи?

А иначе относно питането на Пепа за гроздето...аз съм чела, че на летните и сезонни детокси може в различните дни различни плодове, дори може различни плодове за деня, стига да не са едновременно на ядене. Аз лично винаги съм гледала да е стриктно и трите дни да съм си на един плод, но мисля, че е възможно така. С тази разлика, че гроздето е по-сладко и калорично и с него трябва да е по-малко количеството, иначе мисля, че е добре.
В тази връзка - утре сутринта мога ли да закуся с чепка грозде? Че нямам ябълки, а винаги с ябълка съм се захранвала. С грозде става ли?

Момичета, изключително се радвам на ентусиазма и волята ви! Много ми е приятна компанията и понякога уж се радвам, че детокса свършва и ще ям, но в същото време ми става мъчно, че няма да си пишем още месец. :922
Много, много ви прегръщам и да пишете и утре, и вдругиден, ей! Трябва да се отчитаме и да се подкрепяме една-друга за внимателното захранване!
Целувки за много спокойна вечер, изпълена с вкусни :1209 сънища! :329
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте и от мен! Много благодаря на Мими за топлите думи и подкрепата. :923 Направила съм над 20 детокса и вярвайте ми като този не съм имала - първия ден малка част от ансола я повърнах, втория ден на сън съм изяла една парче кекс(малко е спорен факта дали съм го изяла или мъжо ме бъзика :1058 ), а днес шефа имаше рожден ден и изядох няколко хапки паста - нямаше как да откажа, колкото и да опитвах. Изключително труден за мен детокс. Първите два дни бях много замаяна и колежките ме питаха защо залитам. И трите дни бях както винаги на работа. :126 Утре незнам с какво ще захраня на обяд - имам пълнени чушки със сирене, но май ще ги оставя за вечеря. Сега ще разгледам и ще умувам. Много се радвам за всички вас, които пишете тук. Нека сме повече, че да ни е по-хубаво. Обичам ви! :923
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро, мили поспаланки!
Как сте? Днес е Денят! :1062 Аз вече ви изпреварих и хапнах чепка грозде, но все още ми е много отпаднало и гадно...Може би и заради безсънието, което ме мъчи и заради трудния детокс, не знам. Сутринта кантара ми показа почти минус 3 кг., което си е доста...явно наистина съм попрекалила, но нищо де - аз си знам д.то и знам, че ще си ги наваксам като пич. :1062

Иначе към 10 ще си хапна овесени ядки с водичка, а за обяд - зеленчукова супичка и салатка от зеле с моркови. За вечеря ще си направя картофена салатка и лозови сърмички, за да мога да си взема в нещо, че съм на събрание от рано до късно...Но не смятам заради него да си прецакам вечерята и пак да нямам време да ям. Ще си изляза да си хапна, пък да ме чакат ако искат.

И те така - отивам сега да почистя и поизмия чинийки, че снощи бях гроги и съм си оставила вчерашната работа за днес, което ненавиждам. :mad:
Хайде, сладурки, оставям ви за малко и ще чакам да пишете!
Целувки за много хубава захранваща сутрин! :329

p.s.
Sladka Debelanka написа:Много благодаря на Мими за топлите думи и подкрепата. :923 .... Нека сме повече, че да ни е по-хубаво. Обичам ви! :923
Сладка дебеланкааа :828 :224 :828
pepa777

Мнение от pepa777 »

Здравейте и от мен - радвам се детокса свърши и днес е захранването, сега пия кафе без захар, после ще си хапна две праскови . За обед съм си сварила картофи- ще си направя една салатка. А за вечерта не знам все още. Не съм се мерила все още , но знам че има резултат - усещам го. Желая успех на всички!!! :922 :)
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте сладуранки! Изкарах и този детокс, макар и пълен с прегрешения :oops: Резултата ми е -3.5 кг, което си е добре, но след захранването сигурно ще остане -2.5. Мисля да направя 2 дни захранване. Закусих с един банан, ще обядвам салата зеле и моркови, а ще вечерям сурова пълнена чушка с изкиснато сиренце. За сега се чувствам добре. Кръвното ми е малко ниско (90/60) и ме боли глава, но ще ми мине. Дайте да си направим една тема да си говорим и през месеца, а не само по детоксово време,а?

Мими, :922 :329 :1122 :224
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

naskomimi написа:А иначе относно питането на Пепа за гроздето...аз съм чела, че на летните и сезонни детокси може в различните дни различни плодове, дори може различни плодове за деня, стига да не са едновременно на ядене. Аз лично винаги съм гледала да е стриктно и трите дни да съм си на един плод, но мисля, че е възможно така. С тази разлика, че гроздето е по-сладко и калорично и с него трябва да е по-малко количеството, иначе мисля, че е добре.
В тази връзка - утре сутринта мога ли да закуся с чепка грозде? Че нямам ябълки, а винаги с ябълка съм се захранвала. С грозде става ли?
Аз доколкото имам спомен, гроздето е разрешено, но в малко количество, т.к. е калорично. А под малко количество е редно да се разбира 500-700 г, което може да представлява предизвикателство за гладния човек. :1062 Иначе за закуска в захранващия ден не виждам защо да не може.

Мими, аз преди малко оправих онлайн табличката ни с резултатите и случайно се загледах в твоите килограми - верно ли си 44 кг :1215 :1215 ?! Честно, толкова отдавна съм била на такава кота :1062 , че чак не мога да си я представя. Синът ми (почти на 11 г.) е 45-46 :oops: . Знам, че ти правиш детокса за здраве и изчистване, нали така?!

naskomimi написа:Момичета, изключително се радвам на ентусиазма и волята ви! Много ми е приятна компанията и понякога уж се радвам, че детокса свършва и ще ям, но в същото време ми става мъчно, че няма да си пишем още месец. :922
Sladka Debelanka написа:Дайте да си направим една тема да си говорим и през месеца, а не само по детоксово време,а?
Момичета, нямаме ограничение в нет-пространството в този форум - така че една спам-тема тук в тази категория на форума е ок. Имаме, разбира се спамче в , но от опит знам, че детоксът сближава онези, които го правят и те искат да си споделят помежду си. Така че - ще чакам с нетърпение спам-темата тук, че даже и ще се включвам. :222 А пък ако все пак решите да се присъедините към останалите в НАДГОВАРЯНЕ, първо сте добре дошли и второ....... линк към настоящата ни тема: Лято - топло и красиво с усмивки ни дарило!. Честно казано ще се радваме много на нови попълнения от бъбривки! :954 :954

Моят детокс.... не се осъществи. И даже снощи се нахраних като попско прасе на задушница, невиждало колбаси от януари месец :1139 :1139 .... Тази сутрин имах отоци по лицето, под очите, по пръстите и реших - днес ще се очиствам. За целта си купих (все пак) английска сол, изпих я и засега кютам на 300-400 г диничка. Няма да правя точно детокс, но смятам да плодувам и евентуално да "залебя" :1062 със салатка довечера.

Хайде, чакаме и другите отчети! :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено