Октомври преполовява, ДЕТОКС се задава

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
danid
Философска система

Re: Октомври преполовява, ДЕТОКС се задава

Мнение от danid »

Не е добре от неделя, по-добре чакай края на другата седмица. Д-р Михайлов винаги е казвал да не се стартира детокс след пълнолуние поне седмица.

Как сте Детоксикантки? Аз и днес не се включин, може би утре, но не обещавам. Зависи какъв ще е графика ни, ако си поканим гости, сбогом октомврийски детокс, но ако изгоня Цецо и децата на село, както съм замислила се включвам с пълна сила.

Зори, къде си?
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

danid написа:Зори, къде си?
Тук съм бе! Споко! Всичко си е ОК, не съм сдала багажа още :plezya se
След малко ще пиша повече.
zdravez

Мнение от zdravez »

danid благодаря за съвета.А дали мога да си направя тогава плодов ден?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

zdravez написа:danid благодаря за съвета.А дали мога да си направя тогава плодов ден?
Мисля, че няма проблеми за плодов ден.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Хайде да се отчета!
Вчера изкарах сравнително леко- с малко подут корем и болки в черния дроб, но нищо нетипично и непознато. Иначе голямо :1114 падна. Направо акъла ми се взе. Изяла съм чепка грозде и 2 круши. Малко с течностите поизостанах, но днес гледам да наваксам. Не съм се теглила, но дънките си ги усещам по-хлабави по краката, явно доста течности съм задържала.
Днес всичко е ОК.

Ааа, Жоро реши да ми прави компания. Така че сме двама.
danid
Философска система

Мнение от danid »

Мърмори написа:Хайде да се отчета!
Вчера изкарах сравнително леко- с малко подут корем и болки в черния дроб, но нищо нетипично и непознато. Иначе голямо :1114 падна. Направо акъла ми се взе. Изяла съм чепка грозде и 2 круши. Малко с течностите поизостанах, но днес гледам да наваксам. Не съм се теглила, но дънките си ги усещам по-хлабави по краката, явно доста течности съм задържала.
Днес всичко е ОК.

Ааа, Жоро реши да ми прави компания. Така че сме двама.
И с плодовете си го карала полека гледам. Я повече да похапваш :329

Браво на Жоро, той е от най-добрите в детокса половинки, Цецо казва ще гладувам колкото кажеш, само не ме карай да пия тази сол... естествено не прави нищо после, а вече е постоянно над 100 кг. Ще трябва да вземам мерки за всички, но кога???
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Дани, и моя Жоро няма проблем със самото гладуване. Със солта -да. И аз само и само да не се откаже отивам с лъжицата до него и като на малко дете му я сипвам в устата( какво да го правя-глезя го,само и само да отвори уста :221 ) Иначе-хване ли се-няма мърдане. Аз съм се оплесквала на финала, той държи до край. Сериозен е, ама рядко се хваща на хорото. А за килограмите- няма да коментирам, че и при нас хич не е розово.
tita

Мнение от tita »

Минавам на бързо да кажа, че съм тук. Имам много работа днес, сама съм в офиса и лудвам. Къркорят ми здраво червата, не съм гладна, пия много вода, т.е. всичко е ОК :) . И ми е студено. Айде, после пак ще пиша.
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Тука съм и аз обаче днес всички хора ли имат рожден ден?! Само черпят и изядох 3 бонбона, но нямаше как да откажа. Иначе съм добре, но ме боли глава.
diva

Мнение от diva »

Здравейте на всички!
Срам не срам, признавам си, че се изгубих през летните месеци. Много лошо...
Ама хайде да не се оплаквам само.
С нетърпение очаквах този детокс. И съм на линия. Макар и не съвсем по правилата. Два дена съм без ансол, тъй като бях на един курс, но утре... ще си е по правилата. Детоксвам с цитрусови плодове. И се чувствам страхотно. :) Радвам се да бъда тук с вас!
Поздрави за всички!Успех и в утрешния ден! :) :) :)
mira_b

Мнение от mira_b »

привет! Само днес и утре ако всичко е Ок ще съм на детокс. Нямаше никаква възможност предните дни. Добре съм. Много болни има около мен и дано не прихвана и аз.
Лек ден и много :922
Заключено