Добър вечер, приятели. Бих желал да помогна на всеки един ентусиазиран за резултати. Можете да задавате въпросите си тук(в темата) и на ЛС. Би ме удовлетворила възможността да помогна на всеки един, както и на леля ми(Tami) за сваляне на килограми. Искам само да спомена, че съм против свалянето на килограми с гладуване. Нарушават се функциите на организма, а после се възстановяват трудно. Чета и се уча, но в подписа съм споделил успеха си вследствие на наученото. Запознат съм с въглехидрати, липиди, белтъци, ензими, аминокиселини и прочие. Основното е, че чрез глад се сваля бавно, трудно, а и понякога е неуспешно. За да започнат мастните клетки да се разграждат, трябва да минат около 20-23 дни в глад. А и в същото време започват катаболни процеси, които разграждат мускулната маса, това означава, че няма да имате сили за кардио(тренировка), а то е изключително важно при свалянето. А след гладуването трябва изключително много да се внимава с липидите. Бих обяснил на всеки един, проявил желание, как трябва да се тренира, по колко пъти седмично, каква трябва да ви е храната, като обясня абсолютно всичко, което казвам. Например: повечето от вас знаят, че има диета на чай и плодове. Да, има я, но дали е ефикасна? Знаете ли, че при прием на бърз въглехидрат(плод/глюкоза/фруктоза/захар), същият този бърз въглехидрат има срок, в който трябва да бъде изразходен, след като се разгради и отдели енергия. Ако не бъде изразходен(физическа дейност), той се натрупва, като мастна клетка в коремната област. Но. Не съм против този начин на сваляне, всяко тяло е индивидуално и хората имат различен метаболизъм. Бих могъл да дам съвета си дори и ако стриктно желаете да се придържате към някоя диета.

Да, вярно е, че храненето е важно около 60-70% при сваляне, но другите 30% се определят от тренировки, сън и прием на вода. И само да спомена - мазнините не се разграждат от водата. Мерси много за отделеното време

)