Здравейте, дружина.

Използвам "пролуката", която рехавия интернет в студиата ни на Тасос ми отвори

, за да ви кажа едно: "Калимера!"

. Днес ни е предпоследната вечер тук и ми е едно лежерно.... някакси ни хубаво, но пък и в никакъв случай нещастно... Просто се чувствам безтегловна, дори за кратко успях де се сетя какво точно беше чувството ЩАСТИЕ... да се откъснеш от тленното и суетата, от засуканицата на бързането и огризаното време, което имаме на разположение, да имаш безкрайността на морските вълни и синия простор..... май това е формулата, която търся

.
Разбира се, не съм се отдала само на съзерцание

- това не е за мене. Т.к. за първи път стъпваме на Тасос, се постарахме да го пообиколим. Видяхме и други плажове, и интересни скали, и манастири и едно селце с типични за острова къщи... Разходихме се из двата най-големи града - Тасос и Лименария, минахме по моста на влюбените в китното Панагия и въобще програмата е изпълнена. Нашият плаж е разположен на един обширен залив, който щеше да бъде превъзходен, ако ....... в него не кръстосваха фериботите от континента към Тасос. Вечер обикновено пясъкът по дъното на морето (на плиткото) е лико мазен

. Но иначе водата е до кръста поне 30 метра навътре от брега. А когато се "спусна" към дълбокото се открива интересно дъно, осеяно с огромни, дебели и подобни на червеи морски краставици и черупки от миди. Всеки ден се гмуркам, за да ги вадя - вече имам солидна колекция, от която снощи Бела устрои мидена борса и раздаде тук-таме :lol: .
Коки успя да завърже контакт с едни сръбски момчета - братчета и всяка вечер играят футбол. Т.к. вече си е наполовина мъж, спокойно плува с мен на дълбокото (водата е с дълбочина към 4-5 м) и ми прави страхотна компания. Иначе форматът ни е отново като от предните години - 4 приятелски семейства сме заедно и веселбата е гарантирана.
Ами май е това от мене (ЗАСЕГА

). Снимки има толкова, че ако трябваше да се вадят всичките на хартия, щях да се зарина до кръста.

Надявам се всички да сте здрави иииииии да се видим в съвсем скоро време на Черни Вит.
А на Краси и Алекс желая цялото щастие на света. Много часове и дни, изпълнени с онова безценно чувство - ОБИЧ!
http://bebeshkidreshki.com/userfiles/pr ... t_4950.jpg[/img]