Вънка топло слънце грее, то и друго не умее

Свобода на словото
Заключено
VIKI1023
Рицар на перото

Re: Вънка топло слънце грее, то и друго не умее

Мнение от VIKI1023 »

Момичета,здравейте след дълго време отсъствие!Аз ви наглеждах,но нямах възможността да пиша.Изкарах малко трудна бременност с лежане в болница за задържане 12-13 дни,с контракции от 6 месец,но всичко свърши благополучно.Алекс се роди 20 дни по рано,2850 гр.,48 см.Вече сме си в къщи,кърма пак нямам,но здраве да е ,ще си хапва АМ като кака си.Вече се възстановявам след секциото и влизаме в ритъм с малкия.Засега това от мен,ще прочета как сте вие! :)
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Мерси,Фютка,хайде и вие да направите на Юлий сестриче или братче :lol:
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Момичета, здравейте и от България! :)
Имам толкова много неща да ви разказвам... Но за съжаление нямам постоянен достъп до интернет, а и времето все ме притиска. При нас всичко е горе-долу наред, ваканцията върви добре. Плановете постоянно се променят и непрекъснато сме в движение. Надявам се скоро да имам възможност да пиша повече.
Краси, честито бебче! Да е много здравичко, кротичко и послушно, за да не изморява мама! :)
Прегръщам ви момичета и ви желая всичко най-хубаво!
Никога не е късно за ново начало!
Ася

Мнение от Ася »

Еееех, че хубава новина! Честито :922

Вер, благодаря за информацията :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, дружина. :954 Използвам "пролуката", която рехавия интернет в студиата ни на Тасос ми отвори :1139 , за да ви кажа едно: "Калимера!" :D . Днес ни е предпоследната вечер тук и ми е едно лежерно.... някакси ни хубаво, но пък и в никакъв случай нещастно... Просто се чувствам безтегловна, дори за кратко успях де се сетя какво точно беше чувството ЩАСТИЕ... да се откъснеш от тленното и суетата, от засуканицата на бързането и огризаното време, което имаме на разположение, да имаш безкрайността на морските вълни и синия простор..... май това е формулата, която търся :954 .

Разбира се, не съм се отдала само на съзерцание :1062 - това не е за мене. Т.к. за първи път стъпваме на Тасос, се постарахме да го пообиколим. Видяхме и други плажове, и интересни скали, и манастири и едно селце с типични за острова къщи... Разходихме се из двата най-големи града - Тасос и Лименария, минахме по моста на влюбените в китното Панагия и въобще програмата е изпълнена. Нашият плаж е разположен на един обширен залив, който щеше да бъде превъзходен, ако ....... в него не кръстосваха фериботите от континента към Тасос. Вечер обикновено пясъкът по дъното на морето (на плиткото) е лико мазен :) . Но иначе водата е до кръста поне 30 метра навътре от брега. А когато се "спусна" към дълбокото се открива интересно дъно, осеяно с огромни, дебели и подобни на червеи морски краставици и черупки от миди. Всеки ден се гмуркам, за да ги вадя - вече имам солидна колекция, от която снощи Бела устрои мидена борса и раздаде тук-таме :lol: .

Коки успя да завърже контакт с едни сръбски момчета - братчета и всяка вечер играят футбол. Т.к. вече си е наполовина мъж, спокойно плува с мен на дълбокото (водата е с дълбочина към 4-5 м) и ми прави страхотна компания. Иначе форматът ни е отново като от предните години - 4 приятелски семейства сме заедно и веселбата е гарантирана.

Ами май е това от мене (ЗАСЕГА :twisted: :twisted: :razz: ). Снимки има толкова, че ако трябваше да се вадят всичките на хартия, щях да се зарина до кръста. :1062 Надявам се всички да сте здрави иииииии да се видим в съвсем скоро време на Черни Вит.

А на Краси и Алекс желая цялото щастие на света. Много часове и дни, изпълнени с онова безценно чувство - ОБИЧ!

[img]http://bebeshkidreshki.com/userfiles/pr ... t_4950.jpg[/img]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Аниии,мерси много :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честита РОЖБА, Вики! :922 :922 :922 Щастливо и леко майчинство ти желая!

Върнахме се снощи от Поморие. Изкарахме великолепни 9 денонощия там :954 :954 :954 Много съм доволна и заредена, днес се върнах на работа, но учудващо добре се вписах в работния график :222 Явно почивката ми се е отразила чудесно!

Лека нощ на всички ви от мен! Утре транзитното Слънце преминава в знака Лъв, което ще рече, че утрешните бебоци ще се раждат вече лъвчета, а не рачета, както бяха до днес включително. Ами това е засега, отново ще пиша, сладки сънища, дами.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Няма много активност в темата, но пък е много позитивна.
Честито бебче на Вики :1078 Желая ти леко майчинство и да му се насладиш напълно.
Вихърче, радвам се и за теб, за хубавата почивка и за лекото навлизане в работен режим :954
Чери, колко добре звучиш.Много наитина много се радвам за теб :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте. :954 Ние се завърнахме във вторник, за да ........ заминем днес отново :D . В момента сме си в Горна с децата, т.е. аз и децата - оставихме Момчил в София, защото ние ще си дойдем идната сряда, а той е на работа. Реших да ползвам остатъка от болничния ми и да останем малко при майка. Работата, така или иначе си я върша, т.к. в офиса няма кой друг. Вчера бях за 4 часа и се пищисах от документи и документчета, които трябваше да се обработят, заведат, сканират, вкарат в отчетните таблици. Но поне съм спокойна, че наваксах с лудницата и завръщането ми в офиса идния четвъртък ще е сравнително спокойно. Свикнах някакси с това да разполагам с времето си и ми е мъчно дори, че .... трябва да тръгвам на работа. :cry: Но няма как.

Днес си ходихме на моето село да видим малките котенца, които котката е родила. Стана ми много мъчно като видях колко буренясала е градината. Не знам дали ви писах, но в началото на юни майка ми падна много загадъчно и си сцепи главата - всъщност само скалпа де, но я шиха. Не стига това, ами я нападна пак гонартрозата на двете й колена и определено личи, че не е добре и че остарява.... :cry: . Много мъчно ми стана - тази градина никога не съм я виждала така. На това ми село. Но помня много добре какво означава това - виждала съм го в градината на другото ми село - това означава, че животът на това място си заминава :328 :328 ...... Не знам дали има или няма духове, но ако този на татко броди по земята и вижда в какво се е превърнала неговата градинка, със сигурност няма да е щастлив. А аз не съм хепи, че майка ми остарява и става все по-болна.

Както и да е.... хубавите емоции от Тасос все още са в мене и ще се опитам да намеря време да ги споделя с вас. Засега хубава вечер от мен! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Ася

Мнение от Ася »

Чери, натъжи ме, защото знам как изглежда такава градинка :328
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Така изглежда един голдън ретривър след като четвърт час преди това се е правил на диво прасе :1062 в пълния с кална вода коловоз на един черен път някъде над Габрово.... това е кучето на брат ми, който също можете да разпознаете на снимката. Зад него е майка, а вдясно е снаха ми. След като Лола (така се казва кучето) си направи една фантастична и естествено нерегламентирана кална баня реши, че всички имаме нужда от такава и не пропусна да се изтръска в близост до всеки един от нас.... Беше много интересен обрата, който се получи - само допреди 5 минути всички вкупом тичахме към Лола, за да я хванем и да вържем на каишка. След което вече нямаше жива душа, която да желаеше нейната компания - напротив, тичахме колкото сили имахме само и само да не ни стигне и да не отръска.... Имахме кал и в ушите си... Беше изключително смешно.. :1062 :1062
res_IMG_1310.jpg
(151.75 KiB) Свалено 987 пъти

Заключено