ехо 2 и още нещо

Свобода на словото
Заключено
emi-1

Re: ехо 2 и още нещо

Мнение от emi-1 »

Бай Момчил,защо се е потопил?
Бай Момчиле,въобще не се скатавай,а пиши,зощото пишеш много хубаво.Не си мисли,че написаното от теб е било подминато/за момичето говоря/.Просто темата ми беше прекалено далечна и моментвото ми състояние не беше адекватно с темата.Въпросът е да уцелиш тема и този,който чете да е на същата вълна.Това се получава само като пишеш по-често и на различни теми.Та не се скатавай,а разнообразявай форума с мъжко присъствие...
emi-1

Мнение от emi-1 »

...Чак се олях,ама какво да направя,че днес имам муза за писане,пък и си откраднах време...Марико,май наближава да се върнеш.Хайде,че пижамената тема нещо замря....Нели,Линди...няма да пиша повече имена,защото ноистина сме голям отбор,но липсата на всички се чувства...
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Здравейте мацки! Влизам набързо да се покажа,да не си помислите,че ви изневерявам.
Изтината е,че нямам никакво свободно време,особено сега,откакто съм на новата работа.Това е нещо ново за мен и все още навлизам и създавам работни навици.Не помня дали съм споделяла с какво се занимавам откакто напуснах магазина,но ето тук може да разберете повече http://www.izbuhni.com/2010/05/blog-post_13.html
И така наминавам отвреме на време при вас,хвърлям по едно око,но нямам много време да пиша (само ако Шефа го няма си позволявам) :1062 ,щото трябва да се дава пример на брокерите ,да има дисциплина и ред.
Сега отивам да сготвя нещо на Шефа,че като се върне от работа ще е озверял! :lol:
После ако имам време ще се върна назад да ви попрочета.
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Заповядайте в рубруката за възпитание и образование на децата. Открих я с копирани дъъъъъъъългите ми постове от миналата седмица. Да не вземете да ги четете пак! :222 http://metsababa.net/phpBB3/viewtopic.p ... 1788#p1788
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
emi-1

Мнение от emi-1 »

Ей,Зори,защо не си в нашия регион,щеше да си ми много полезна.Аз обаче пак ще се опитам да се възползвам от това,че работиш в този бранш.Я кажи какви такси трябва да плащам,когато продавам недвижима собственост.До колкото разбрах от чичко Гугъл 2% такса към местни данъци и такси/ако е друг процента,моля те да ме поправиш/,а за нотариус какво трябва да приготвя/ако знаеш,разбира се/.Не ми е ясно също така трябва ли да се плаща ДДС,когато продаваш не като фирма,а като частво лице.Голяма мъгла ми е тази тема,а ме интересува,затова моля за съдействие с разяснение/като за пълен профан в тази област/.Каква пачка от предварително решената като продажна цена сума ,трябва да предвидя,че няма да постъпи в бюджета ни.
Нели,я ни остави да изчетем темата още веднъж.Когато препрочитам нещо,винаги откривам нещо,което ми е убягнало 1-вия път или го виждам в друг аспект.За съжаление,поради липсата на време,рядко успявам да препрочета нещо...
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

момичета липсвате ми многоооооооооо, утре ще си наваксам с присъствие тук :922 :922 :922 :922 за всички
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

мАРЧИ ПРИЯТНО Е ДА ТЕ ВИДЯ НА ЛИНИЯ ,КАК СИ ?
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

ВИЖДАМ НЕ СТЕ ПИСАЛИ МНОГО )))). е И АЗ ЩЕ СЪМ КРАТКА , ДОБРЕ СЪМ ПОЧИВАХ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ И НЕ УСПЯХ ДА СВЪРША НИЩО НО ГОЛЯМЯ РАБОТА . уТРЕ ПАК СЪМ НА РАБОТА И НА 26 ПРАВИМ ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА РЕСТОРАНТ'' JK''. Работа за цяла армия ама да видим дали аз ще се справя.Ха сега ми пожелайте да съм добър мениджър( главен готвач)Сега ви оставям за да вечерям и да пийна най-после чаша червено вино и да изгледм серията на Стъклен дом от понеделника,че не успях. Вие сте моят прекрасен свят за което съм благодарна :326 :620 Наздраве от мен ! Лека вечер!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

И за мен е приятно да съм на линия. Извинявайте, че не се появявам често, но нищо интересно не се случва около мен и затова не пиша. Но пък редовно ви чета и ми е изключително приятно.
Ние днес с мъжа ми и с децата си направихме една разходка до село да видим бабите. Еееей голяма красота през балкана- всичко обагрено в цветовете на есента- жълто, червено, кафяво, тук-там зелено, невероятно. А на връщане се появи една дъгаааа, ама толкова красива, че очи не можех да откъсна от нея. Толкова ярка дъга не съм виждала до сега, а до нея имаше още една по-бледа. Супер много се заредих от това пътуване и реших да споделя с вас.
А сега отивам да обърна малко внимание на мъжо, че ще си тръгва пак. Лека нощ от мен, до скоро мили мои приятелки. :329
Фюти, пожелавам ти успех на откриването, макар че съм сигурна, че ще се справиш блестящо :524
Ver

Мнение от Ver »

Хей, Марчи, нали знаеш, че не е задължително да става нещо интересно, за да пишеш във форума ;) Хайде сложи си цвят за аватар, моля те :)
Фютка, успех с откриването и занапред разбира се!
Ние днес разходихме децата до Лакатник с влакчето (стана традиция, много е гот, да знаете!), малко катерене, малко пещери и разходки :) Прекрасна есенна гора (която не снимах :1062 ). В общи линии това е.
Опитвам се да кача снимки от компа, но ми дава невалден незнам какво си :1044 нещо не се справям......
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добро утро мацки, влизам набързо да ви видя че кака си е тук и щя е подхващам, че снощи я заболя уше :124 :124 :124 добре че съм се заредила с какво ли не и Чери снощи ме посъветва да дам енгистол,е овладяхме положението и спа цяла нощ, което си е истинско постижение!
Чери благодаря ти и тук от сърце,че веднага ме насочи, детето сутринта ме буди в 7 и ми вика мамо мамо вече не ме боли ушето оздравяло е! Ако знаеш само как се разплаках от щастие! Хайде ще пиша по късно, лек ден и весела седмица на всички, писах и на доктора, дано успее до края на деня да ми отговори, зная че е на участие днес! :329 :329 :329
Заключено