КОЛЕДНА форумна среща

Свобода на словото
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: КОЛЕДНА форумна среща

Мнение от ellis_stoyanova »

:1069 :1069 :1069 :1069 еее,искрено се надявам да се съберете :940
А този следващ път........пфуууу то ми писна все да се надявам :lol:
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

По-добре късно, отколкото никога!

Към дружките: ползвам редовно и с кеф химикалките от вас!

И някак винаги имам вдъхновение и дар- слово, когато пиша с тях! Благодаря ви!!! Чакам отклик.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Първа форумна среща 2015 година

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Предлагам приятелска мечешка среща идващия понеделник вечерта. Пада се 26.01.2015, на мен лично ще ми е удобно след 17.30 часа. И тъй като аз давам идеята, нека споделя и мястото, където бих се радвала да ви видя - китайски ресторант Двата Лъва, на Женски пазар, ул. Чипровци № 1 /бившата Азия/ :923 :923 :923
Десита, хич не ти е лоша идеята... на мен също ми се ходи на китайско. Аз много обичам тази храна, макар че последните 2-3 години силно съм я ограничила по 2 причини: основната техника на готвене е пърженето - едната спънка; и преяждането, което ми е гарантирано там, е на второ място :1062 . Но това не означава, че не ям китайско от време на време - напротив в правя го с голям кеф.

Сега за утре ...... честно казано не съм убедена, че лично аз бих могла да дойда. Но имам цял ден да си пренаредя нещата. Интересно ми е дали и някой друг ще се отзове. :) Само да кажа, че едно със сигурност знам отсега - ранко ми е часът. Едва ли, ако имам възможността да дойда, ще мога да го направя преди 18.30 - 19 часа.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Когато дойдеш - тогава, Ани! Аз просто вече ще съм ударила минимум 1 :1211 в собствената си компания.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Деска, с риск да те разочаровам, искам да ти кажа, че по-скоро няма да успея за китайския днес. :-| Съжалявам наистина. Ако има някакво раздвижване при мен, ще ти се обадя директно по телефона. :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

No problem :923
danid
Философска система

Мнение от danid »

Ехо, видях предложението ти Деси, но и аз не мога днес. По принцип само петъците в момента са подходящи за подобни неща за мен. И така ще е чак до края на Март :328

Приятно изкарване на срещата
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Е то каква среща? :lol:
Сигурно просто няма да има такава.
Най-много да взема китайско за вкъщи...
Публикувай отговор