Привет, привет
ей пак няколко дни ме нямаше и пак имам много за споделяне, но ще се огранича този път
онзи ден се развихрих в кухнята и прекарах 2 пълни часа на готвене и приготвяне на неща за хапване...толкова ми стана хубаво, че съм организирана и оправна

имаше неща за 3 котлона + фурна и за слоу-кукъра (което е отделен уред)...Направих си пастет, истински пастет от черен дроб и месо и разни други добавки и стана фантастичен просто. много ми хареса и сега ще си имам за обяд хапване по 2 дена в седмицата като добавка към някоя салатка. Ако не знаете, обичам да си планирам разнообразно и вкусно ядене, което основно да си го приготвям аз, така че да не разчитам на случайни заведения и хранения навън. СТанала съм много претенциозна или по-скоро може би уважавам себе си, че на случайности от към храна да не завися. Винаги предвиждам за деня какво ще ям и ако имам излизания някъде си нося отвкъщи.
Покрай детокситата Чери, Боби, Марчи и Фют и аз се включих, но само в частта със смутитата. Така тази седмица всеки ден си приготвям следобедна закуска смути. Намалила съм ядките и млечните и да кажа, че резултатите не закъсняват. Сигурно ще ме набиете, ако ви заговоря за килограми

но мисля, че постигнах желаното откъм хранане, така, че да поддържам фигура т.е. знам какво трябва да правя от към хранене, не че го правя постоянно, да не си помислите

старая се разбирасе, обачеее
Онзи ден ходих на кънки и съм много доволна от факта, че придобих ново умение...напредвам и с този спорт и все повече се кефя, че се зарибих по тях. Това е един от подаръците ми от колегите за РД. За тази година също съм си намислила много интересн подарък, който ще е за тренировки и така ще разнообразя и тренировките си, така че да не ми доскучава.
Снощи пък ходих на едно занимание с барабани, на което вече няколко пъти ходим с колежките. Обаче имаш толкова много хора, нямаше за всички барабани, а някакви други инструменти и на мен ми доскуча и ми се доспа ряско, а и ми беше студено. Много ми беше криво, че не можах да се насладя на тази активност, ама каквото такова. Вчера не мии беше от най-приятните дни в емоционален план. Не че нещо лошо се е случило, просто понякога от дребни неща много ми идва нанагорно и изригвам, после не мога да влезна в кондиция сума ти време. Ноооо има много работа да се работи по отношение на възприемане на ситуации, реакции, очаквания и т.н. Нещо, което твърдо искам да променя, защото обичам спокойствието и баланса в ежедневието си. Вероятно за повечето хора моите "проблеми" биха прозвучали глупаво, защото наистина са за дребни и глупави неща, обаче създават дразнение в мен и това искам да го променя.
Днес ще ходя на кино, надяам се да ми хареса филма, иначе ще заспя

В тази връзка Деси, знаеш ли къде ще го дават този филм, ще го има ли по кината и кога?
Деси, браво за твоето увеличение! 50 лв. 50 лв., кой ти ги дава! Жалко, че не е достатъчно често.
Цвети, радвам се за успешното лечение на Симчо и те поздравявам за резутлата на Райчето и медала! Браво на вас, пълни отличници сте!
Цони, браво и на вас с тържеството! много добре си се справила! Аз също се надявам да има повече учители като теб....какво стана със зеленото сирене, за което ти писах? Нали не си забравила
Мони, и ти си постигнала успех! Радвам се, че имате такъв напредък! Не е била права лекарката ви за отбиването и захранването! Просто е трябвало да й намериш цаката...иначе за кърменето, аз също мисля, че може би ще й дойде прекалено голям стрес толкова драстични промени една след друга да й наложиш. Радвам се и за успеха с отделянето в нейното лего...въобще има защо да си доволна от себе си! Постигнала си голям напредък откакто писа в темата тук! продължавай в същия дух
Чери

духовита си ти по време на детокс определено

и ранговете и постовете, абе въобще всичко
Ами толова за сега от мен