Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от cvety_rz »

Райчето се върна със златен медал на лъвски скок :1099
Цони, ако имаше повече учители като теб............(размечтах се)
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cvety_rz написа:Райчето се върна със златен медал на лъвски скок :1099
Цони, ако имаше повече учители като теб............(размечтах се)
БРАВО на Рая :326 :326 :326

БРАВО на Цони :326 :326 :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Искам да се похваля, приятелки. Зная, че тук няма да срещна злоба, завист и злорадство. Знам, че тук ще видя чиста радост и евентуално гордост. Клиентите ми стават все повече и все по-доволни. Шефовете ми стават все по-оценяващи ме. Аз съм щастлива по цели дни, работя по специалността си, работното ми място е супер, скоро ще ме пращат отново на командировка, на обучение. И още нещо, след почти цели пълни три години служба в този център, най-накрая ще се случи първото ни увеличение на заплатите :1216 :1216 :1216 , с 50 лв., но все е нещо все пак. При толкова мизерно заплащане, и на толкова се радваме аз и колегите ми. Ами това е. Чао засега от мене! И приятна вечер, разбира се!!!
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет, привет

ей пак няколко дни ме нямаше и пак имам много за споделяне, но ще се огранича този път :221
онзи ден се развихрих в кухнята и прекарах 2 пълни часа на готвене и приготвяне на неща за хапване...толкова ми стана хубаво, че съм организирана и оправна :221 :221 имаше неща за 3 котлона + фурна и за слоу-кукъра (което е отделен уред)...Направих си пастет, истински пастет от черен дроб и месо и разни други добавки и стана фантастичен просто. много ми хареса и сега ще си имам за обяд хапване по 2 дена в седмицата като добавка към някоя салатка. Ако не знаете, обичам да си планирам разнообразно и вкусно ядене, което основно да си го приготвям аз, така че да не разчитам на случайни заведения и хранения навън. СТанала съм много претенциозна или по-скоро може би уважавам себе си, че на случайности от към храна да не завися. Винаги предвиждам за деня какво ще ям и ако имам излизания някъде си нося отвкъщи.
Покрай детокситата Чери, Боби, Марчи и Фют и аз се включих, но само в частта със смутитата. Така тази седмица всеки ден си приготвям следобедна закуска смути. Намалила съм ядките и млечните и да кажа, че резултатите не закъсняват. Сигурно ще ме набиете, ако ви заговоря за килограми :221 :221 но мисля, че постигнах желаното откъм хранане, така, че да поддържам фигура т.е. знам какво трябва да правя от към хранене, не че го правя постоянно, да не си помислите :221 :221 старая се разбирасе, обачеее
Онзи ден ходих на кънки и съм много доволна от факта, че придобих ново умение...напредвам и с този спорт и все повече се кефя, че се зарибих по тях. Това е един от подаръците ми от колегите за РД. За тази година също съм си намислила много интересн подарък, който ще е за тренировки и така ще разнообразя и тренировките си, така че да не ми доскучава.
Снощи пък ходих на едно занимание с барабани, на което вече няколко пъти ходим с колежките. Обаче имаш толкова много хора, нямаше за всички барабани, а някакви други инструменти и на мен ми доскуча и ми се доспа ряско, а и ми беше студено. Много ми беше криво, че не можах да се насладя на тази активност, ама каквото такова. Вчера не мии беше от най-приятните дни в емоционален план. Не че нещо лошо се е случило, просто понякога от дребни неща много ми идва нанагорно и изригвам, после не мога да влезна в кондиция сума ти време. Ноооо има много работа да се работи по отношение на възприемане на ситуации, реакции, очаквания и т.н. Нещо, което твърдо искам да променя, защото обичам спокойствието и баланса в ежедневието си. Вероятно за повечето хора моите "проблеми" биха прозвучали глупаво, защото наистина са за дребни и глупави неща, обаче създават дразнение в мен и това искам да го променя.
Днес ще ходя на кино, надяам се да ми хареса филма, иначе ще заспя :221 :221 В тази връзка Деси, знаеш ли къде ще го дават този филм, ще го има ли по кината и кога?

Деси, браво за твоето увеличение! 50 лв. 50 лв., кой ти ги дава! Жалко, че не е достатъчно често.
Цвети, радвам се за успешното лечение на Симчо и те поздравявам за резутлата на Райчето и медала! Браво на вас, пълни отличници сте!
Цони, браво и на вас с тържеството! много добре си се справила! Аз също се надявам да има повече учители като теб....какво стана със зеленото сирене, за което ти писах? Нали не си забравила :roll:
Мони, и ти си постигнала успех! Радвам се, че имате такъв напредък! Не е била права лекарката ви за отбиването и захранването! Просто е трябвало да й намериш цаката...иначе за кърменето, аз също мисля, че може би ще й дойде прекалено голям стрес толкова драстични промени една след друга да й наложиш. Радвам се и за успеха с отделянето в нейното лего...въобще има защо да си доволна от себе си! Постигнала си голям напредък откакто писа в темата тук! продължавай в същия дух
Чери :221 :221 :221 духовита си ти по време на детокс определено :221 :221 и ранговете и постовете, абе въобще всичко :221 :221

Ами толова за сега от мен :922 :922
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет и от мен!
Всички пишете много хубави неща и много ви се радвам като ви чета! Дано винаги все така да звучите!
Аз от няколко дни се боря с една ужасна настинка, която буквално ми разказа играта. Не съм се чувствала така повече от една година и ми е много криво. Налага ми се да полагам свръх усилия, за да се спрявям с дребни неща... Много е неприятно, но си казвам, добре че поне децата са добре (чук-чук , да чукам на дърво... :) )
Ами толкова от мен. Споделих, оплаках се, дано ми олекне!
Желая ви хубава четвъртък вечер! :923
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мили момичета, малко ще съм лаконична, че стана никое време. До 21 часа бяхме с Бели на ледената пързалка.. тя току-що излезе от банята и ме чака да й помогна с нещо - имам 5 минутки докато се облече. Първо да поздравя Цони - за труда, за презентацията, за хубавия ден, който си направила на учениците. Евала и за това, че си сглобила материал, който да покажеш - доста труд си хвърлила..... ако мога да попитам - каква програма ползваш?!

Цвети, радвам се и за вас. Наистина искам повече да нямате грижи със Симчо, а той все така да те радва с представянията си. А за Рая.... ами мога само аплодисменти да пратя :326 :326 :326 . Леле, един ден като почне да печели медали за България, ще се тупкам в гърдите и ще казвам - а бе, аз я познавам лично :D :D . Айде на другата ни среща да ни учиш и нас на народни танци... :222

Бъни, оправяйте се. Сигурна съм, че не ти е комфортно, но... трябва и това да мине. Момчил и той вече 10-и ден ми гърми като Зевс щом отвори паст да кашля :1062 :1062 ... направо е гадост.

Деска, честито признание в службата! :524 :524 Браво за усилията, които полагаш... и дано все така да вървиш - знаеш, че се развиваш професионално.

Ели, приятно изкарване на ските съботно-неделно! :954

Който съм го пропуснала, а се сещам за Линди и Мони.... моля ви не се сърдете, обаче Бела вече се облече и ме чака... а аз искам да легне да спи, защото нощес не бих казала, че го направи..... :1053 :1053 :1053 . А, сетих се Мони, след кучьо, би ли ни представила малката мъничка принцеса, която те кара да се движиш из чувствата си все едно си на гребена на някоя вълна - нагоре и надолу. :923

Ние с Бели сложихме цветя на паметника на Левски и почетохме делото и паметта му..... Всяка година едно и също - като се приближаваме към паметника и гласът ми почва да трепери - не мога да разказвам спокойно за този човек! За мен той е много ГОЛЯМ..... Днес обаче имаше новост.... освен, че зоната около паметника беше отцепена, то в нея се влизаше след като се мине през скенери за метали и оръжия :1215 :1215 ..... Да от тези скенери, дето са като рамка на врата и пропускат 1 по 1 хората.... проверяваха се и чанти..... :1210 :1210 :1210 :1210 не знам защо беше така!

Лека нощ от мен! :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Цвети едно голямо браво на Райчето :326

Бъни бързо оправяне! Аз моря настинките с чай от джинджифил, канела, мед и лимон.

Деси страхотни новини, какво по-хубаво от това да се чувстваш добре на работното място и да те оценят.

Елито направо ми потекоха лигите с този пастет. Искам рецепта.

Черита пробвах да пусна снимки на лични, но като натисна изпрати и ми дава грешка и ме изхвърля от форума.
Страхотни емоции си създавате с тези кънки.

Цони :323 и :826 за това, което правиш.

При нас денят мина прилично. Бебка закуси кисело мляко с бисквити, на обяд й направих зеле, хапна 10 лъжички и отказа. Дадох й за десерт банан на едри парчета, определено й харесва. Късния следобед хапна малко каша лека нощ и кърма при заспиване. Заспа сама, плака 1 минута. За утре поръчах частна кухня та да видим дали ще й хареса. Дано!

Сега смятам да спретна няколко мартенички.
Лека нощ
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Добро утро, мецанки! Днес се успах. И за да не ми е криво, си пуснах ето това парче, за първи път, ей сега го открих:

[youtube]U6PWIjvLN6g[/youtube]

Щастлив петък на всички ви желая от цялото си сърце!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Линди, в Гугъл Изображения видях тези картинки и веднага се сетих за теб, така че тези две са специално за нашата Линдоринка-лилавинка:

http://storage4.album.bg/0f1/" onclick="window.open(this.href);return false;лилаво_сърце_80474_27472035.jpg - това го отворете в отделен прозорец, че нещо не се поства, както трябва тук!

[img]http://flowersbutic.com/102-160-large/l ... antemi.jpg[/img]

[img]http://gallery.rozali.com/thumb/MTM4NTg ... NDA4NHxpa0[/img]

[img]http://www.zajenata.bg/gallery/0/big_db ... d65584.jpg[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

МЕЧТАЯ В ЛИЛАВО

АВТОР: Пламена Троева

Мечтая в лилаво и в лилаво обичам,
летя сред люляци, ухая на река,
заспивам в облаци,
събуждам се с комети,
събирам прах от вяра и тъга.

Горя във ливаво и в лилав бриз облечена,
пресичам хилядите хорски суети,
а сенките им черно-бели
посипвам с лилав прах от слънчеви лъчи.

И пясъчно ранима се разспръсквам,
отчаяно копнея своя бряг,
на който в лилаво ще ме събира някой -
парченце по парченце, цвят по цвят.

И цяла в лилаво обичана ще светя
с пъстри пеперудени мечтания -
в градина с люляци ще се разлея
с безброй лилави влюбени ухания.

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=263211 - източникът
Последно промяна от Kleo на 20 Фев 2015, 14:04, променено общо 1 път.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

ЛИЛАВО

АВТОР: Рада Димова

Следобедът нарами си въздишките
и бавно по пътеката на мравките
към хоризонта тръгна...

Превърна се в лилава точка...
И след като пчелите се прибраха в кошерите
и слънчогледите потънаха във размисъл,
сянката на твоето отсъствие се удължи,
порасна мълчалива и двусмислена
и като вярно, тъжно куче легна
в нозете ми... и чакаше да го погаля...

Денят умря, но пък нощта роди се...
лилава нощ, в която съм сама...

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=308199 - източникът

ОБИЧАМ ТЕ В ЛИЛАВО

Автор: fantagero0000 /от блог.бг/

Обичам те! В лилаво те
обичам...
прилича на онази обич -
първата.
В лилаво днес душата си
обличам,
достатъчно във тъмно бе
загърната.
Докосвам те...с нюансите
събрани
с най - нежното лилаво по
ръцете,
а допирът на топлите ни
длани
в лилаво ще пулсира към
сърцето...
Целувам те! В лилаво те
целувам...
С лилави устни, с нежност
кадифена
в лилаво аз по тебе ще
рисувам...
Лилава ще е цялата
Вселена.
Прегръщам те! Лилаво и
красиво...
със цвят лилав е нашето
привличане,
а две сълзи търкулват се
щастливо...
лилави...натежали от
обичане!

Кадифе

http://fantagero0000.blog.bg/lichni-dne ... avo.525732 - източникът
Заключено