Благодаря много за топлото посрещане
Сиренце, постът ти е толкова вдъхновяващ... От него струи толкова много енергия и заразителен ентусиазъм
Успех във всичко, с което си се захванала. Звучи много вълнуващо. Успех и на твоето момиче във всяко негово начинание
Да, мила ellis_stoyanova, съвсем права си, редно е да се представя малко по-обстойно
Почти на 39 години съм, омъжена съм и имам 2 деца, момче и момиче, на 6 и на 10 години. Децата ми са най-голямото и най-прекрасното нещо, което ми се е случвало. И двамата са изключително осъзнато създадени, т.е. появата и на двамата беше съпроводена с масирана подготовка и много детайлно разработени в главата ми представи, как точно се случват нещата, когато станеш майка, и в двата случая действителността коренно промени нещата

Във всеки един нов ден прекаран с тях откривам нови неща за себе си и нови неща за тях. Мога да кажа, че често пъти имам чувството, че никога не съм била по-неопитна

Напомням си всеки ден да благодаря за възможността да съм свидетел и участник в/на техния живот, израстване, промени и осъзнаване

.
Почитателка съм на д-р Михайлов и от доста време лекувам децата и себе си по неговите предписания
Много обичам да пътувам

Това е семейното ни хоби
... и да, ellis_stoyanova,

снимките са мои от преди 2 дни

. Не са най-прекрасните на света, но пък ми се сториха много пролетни

Реших да се предизвиквам всеки ден да търся свежестта и цветовете на пролетта

, в момента това много ме зарежда.
Лека и спокойна нощ!