ПРОЛЕТ ли е във гората, ПРОЛЕТ има и в душата

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: ПРОЛЕТ ли е във гората, ПРОЛЕТ има и в душата

Мнение от ellis_stoyanova »

Здравей,Естел и добре дошла!Разкажи ни нещичко за себе си,ако желаеш разбира се.
Цони,при теб наистина е интерсно и динамично.Мен такива дни ме зареждат,така че ти пожелавам просто да доведеш нещата до успешен завършек.И аз съм си наумила толкова много неща за идните месеци,скоро ще ви разкажа и се надявам и аз да успея този път да реализирам идеите си.
Много хубаво това време напоследък,зарежда ме
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Ауууу сега се загледах в снимките ти,Естел и съм почти сигурна,че са твои лични,много е пролетно около теб,ама буквално,прекрасно
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Епиктет
Estel

Мнение от Estel »

Благодаря много за топлото посрещане :922

Сиренце, постът ти е толкова вдъхновяващ... От него струи толкова много енергия и заразителен ентусиазъм :326

Успех във всичко, с което си се захванала. Звучи много вълнуващо. Успех и на твоето момиче във всяко негово начинание :D

Да, мила ellis_stoyanova, съвсем права си, редно е да се представя малко по-обстойно :222

Почти на 39 години съм, омъжена съм и имам 2 деца, момче и момиче, на 6 и на 10 години. Децата ми са най-голямото и най-прекрасното нещо, което ми се е случвало. И двамата са изключително осъзнато създадени, т.е. появата и на двамата беше съпроводена с масирана подготовка и много детайлно разработени в главата ми представи, как точно се случват нещата, когато станеш майка, и в двата случая действителността коренно промени нещата :221 Във всеки един нов ден прекаран с тях откривам нови неща за себе си и нови неща за тях. Мога да кажа, че често пъти имам чувството, че никога не съм била по-неопитна :221 Напомням си всеки ден да благодаря за възможността да съм свидетел и участник в/на техния живот, израстване, промени и осъзнаване :fan.

Почитателка съм на д-р Михайлов и от доста време лекувам децата и себе си по неговите предписания :221

Много обичам да пътувам :D Това е семейното ни хоби :222

... и да, ellis_stoyanova, :D снимките са мои от преди 2 дни :D. Не са най-прекрасните на света, но пък ми се сториха много пролетни :954 Реших да се предизвиквам всеки ден да търся свежестта и цветовете на пролетта :954, в момента това много ме зарежда.

Лека и спокойна нощ! :951
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

:954 :954 :954 ЗДРАВЕЙТЕ ! ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ И ОТ МЕН !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Естел, добре дошла при нас и от мен!
Кога ставаш на 39? Аз ги навърших сега на 1 март.
Много хубаво си писала за децата си! Моля те, присъедини се към темите за Майчинството, Родителството, отношенията Учители-Родители, и въобще ела в повече теми, разпиши се :940
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Estel

Мнение от Estel »

Здравей, Kleo!

Благодаря за приема и за милите думи! :954

Значи сме един набор :lol: (В H&M има розов суичър с надпис 78, чакам да го намалят и си га взимам. Струва ми се много сантиментално :lol: )

Честит рожден ден на патерици! Пожелавам ти година изпълнена с много вдъхновение, положителни изживявания и устрем! Пожелавам ти здраве и късмет, за да можеш да реализираш всичко, което си запланувала! :526

Аз моите 39 ги навършвам през юли. Остават ми още няколко месеца. Толкова бях свикнала с цифрата 39, че наскоро децата трябваше да ме осъзнаят, че все още не съм ги навършила :955.

Благодаря за препоръките за темите. Ще намина и натам :)

Сиренце,
харесах страницата на училището ви. Стори ми се заредена с много положителна енергия, много хъс и ентусиазъм. Поздравления! Много ми допаднаха пъстрите и ярки цветове на снимките и излъчването по лицата на децата. Много ме радва, че благодарение на хора, като вас Българското училище все още има шанс и не е изпълнено единствено с песимизъм и униние. :524 :326

Всъщност винаги се радвам и вълнувам, когато видя, че някой прави каквото и да било с плам, заряд, ясно дефинирани цели и желание да търси и намира смисъл, независимо от обстоятелствата.

А сега отивам да се потопя в ежедневието :)

До скоро!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Щастливо Благовещение!
Честит Благовец на всички ни!
Хубав празник на всички жени и майки :954

Днес голямата ми племенничка Стела навършва 8. Да ми е жива, здрава и много, много щастлива! Все така успешна във всичко, с което се захване! :1216

Естел, това с розовия суитчър много ми хареса :fan
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добре дошла, Естел :940
Деска, да ти е жива и здрава, благословена и много обичана племенничката ти :1078 :1075 :1078
Ех, Чери, какви хубави снимки само :524 След всичките усилия от твоя страна най после добри резултати :954
Голямо чистене падна днес в къщи, но вече приключих и планирам да излезем със Симчо малдши на разходка по мъжки.Опитвам се да имам време с децата поотделно.Ходим на разходка, говорим си, купуваме си по някой плод или сядаме на пица.Скъпоценни мигове за мен надявам се и за тях.С каката обаче е по трудно.С нея тренираме и си говорим по време на упражненията или си пишем по месинджър.Не харесвам този тип общуване с писането по интернет,но се опитвам да бъда гъвкава и да се възползвам от ситуациите, за да бъда максимално близо до нея.Не било лесно с тинейджърите :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Здравейте, момичета! :954
Добре дошла, Естел! :954

Цвети, аз също не мисля, че основната комуникация трябва да е по месинджъра, но истината е, че на възрастта на нашите деца това е нормално. Когато този начин допълва общуване, което иначе е пълноценно, няма никакъв проблем. Проблем има, когато то замества, но мисля, че при теб не е така.
Права си и за друго - за отделянето на отделно време за всяко дете. Съвсем различно е общуването с децата ни, когато са заедно и когато с поотделно. Всяко си има своето място. В края на краищата и между родителите е така - хубаво ни е да сме заедно с децата си, но понякога обичаме да останем насаме с другия. В тези моменти разговорите са други. :954

Чери, хубаво е да имаме своите, макар и малки "победи", създава ни усещането, че в усилията има смисъл.

Аз днес разходих Ани до Побити камъни, а малко по-късно съм на рожден ден на своя приятелка. Виолета отиде на разходка с приятелка. Въобще, денят си върви. :954

Сега се сетих, че преди 18 години на този ден разбрах, че съм бременна за първи път в живота си. Моето лично "благовещение". А "благата вест" тази есен ще става пълнолетна. :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Какво да се прави, Цвети, ще трябва да е по техния начин, ако искаме да общуваме :) И ние с голямата сме така. Като започне да ми звъни да си говорим, знам, че вече много й липсвам. Случва се най-вече когато не си е идвала по-дълго време.
При нас напоследък явно нещата с гаджето започват да стават по-сериозни, защото не говори за това с мен. Явно й трябва време да осмисли и формулира за себе си какво се случва. Аз не настоявам, когато е готова обикновено сама започва разговора. Дано само да са умни и разумни....
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Нелка,преди 8 години и аз разбрах,че ще ставам мама за първи път на Благовец
За мен този празник не е свързан с традиции и обичаи,а с нещо дълбоко,лично в мен...толкова е прекрасно.
Аз пък смятам,че ние като родители трябва да влезем в т.н. тон на децата,тоест,ако им е по-лесно да си общуват така,ние да сме насреща,за да им отговорим.Като това не означава да заместим изцяло общуването лице в лице.Харесва ми тя да ме смята за приятел,който може да си чати с нея,когато така го чувства,както и да седне и да ми обяснява с часове за някоя интересна случка в училище,например,докато се гушкаме вечер.Да,все още мога да се похваля с тези сладки моменти

Епиктет
Публикувай отговор