За работата много добре те разбирам - трудно е било да почнеш. Сега вкъщи - трудно е да останеш. Няма угодия, ама и аз съм същата . Всъщост мислиш ли да търсиш пак работа?!
А за българското училище - ами далечко ви е в Алкала де Ернарес...., но пък има чудни
:1140 :1140Ванчето написа:
Дано вече да ти е по-спокойно .
Аз тия дни се загубих..... Много неща се отвориха да се вършат и с нито едно от тях не ми се занимава. Но за сметка на това бях 2 пъти на делото срещу бившата кметица на Младост и заместничката ѝ..... Делата са отворени за посетители... А аз повече от всичко искам да разбера истината за тази афера. Да, много искам те да са невинни, но и да разбера, че не са... поне ще съм чула фактите с ушите си. Ще съм направила онова, което зависи от мен да установя истината. Но това е доста дълга и тежка тема.
Миналата седмица с Десита си направихме една страхотна срещичка. Ядохме, пихме....., а после минахме през протеста на майките, след което тя отиде на театър. Мноооооооооооооого добре ми дойде това виждане. Бях щастлива да чуя колко щастлива е тя от избора, който направи в професионално отношение тази есен .
Елисче, ако ти напиша, че напълно те разбирам, едва ли ще ти стане по-леко..... но не само ще напиша, ами ще добавя и укорите на майка ми, когато ѝ казвам, че ходя на делата срещу Десислава Иванчева (бившата ни кметица в Младост): "Що не си седиш у дома при децата, къде си хукнала да се занимаваш с хорските проблеми, те са си взели парите, пък ти сега ..... (не запомних какво), ще те пресрещнат някъде, ще те тупнат, ще те вкарат и теб зад решетките......" - ето така разсъждава майка ми, която живее в Горна. Да не коментираме, че е изцяло подвластна на новините и респективно твърдо убедена както във вината на Иванчева, така и в това, че жителите на Малдост съботираме строителите нарочно, а не защото кварталът ни е презастроен..... Та затова ти писах, че напълно те разбирам..... при това от първо лице.....ellis_stoyanova написа:Тук в Горна масово негодуват,правят се на много занещи и можещи,ама никой няма да си отдели 2 та часа вечерно време за да протестира,щот* видиш ли имали по важни неща От няколко дни разговаряю с разни хора и в момента в който ги попитам дали биха излезли с мен на центъра за да протестират свиват перките като мишки.На никой не му пука че водата ни тук е 2.5 кубика,тока стана и той мега скъп,граждански винетки и още хиляди неща,а масовата заплата е около 600-700лв.Е как се оцелява в тоя "шит" .Много ми е болно тези дни точно от такива теми.И именно защото ви дам усилията на хора като вас,а резултат никакъв.Тоя шморцел оставка няма да подаде,а и всички са си едни и същи.Удари 1 да паднат всички 240....отврат....
Това е засега от мен. Адски много ми се спи. До утреееее