Докладвайте

Публикувай отговор
Mrav4o

Re: Докладвайте

Мнение от Mrav4o »

Да дам своето мнение: форума ми харесва :524
В часът, в темата в която си пишете и се включих и аз, мн ми харесахте и се радвам че и тук ще може да сме заедно :524
Искам форум, в който мога да влизам във всъчки под форуми и да пиша в почти всички теми, а не само в определини подфоруми и само там където са ме приели и ми обръщат внимание.
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Какво да се добави?

Предлагам ви два варианта:

В подфорума за здравето да се впишат различни теми за здравето и лечение с хомеопатия само на деца,

или в отделен подфорум да пишем за здравето на децата.

В грипната тема не мога да разбера дали всичко може да се използва за деца и кое по - точно.
Също за тези масла за разтривки при простудни заболявания, не знам кои са и кои стават за деца.
Мисля че е хубаво да има различни такива теми.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мравчо, видях че си писала. Позволи ми утре да вникна в предложенията ти.... спи ми душичката в момента. Благодаря, че си мислила и участваш в създаването на мецата! :922

Понделник е вече и вникнах в това, което си писала. лично аз го виждам така: във форума на д-р Михайлов да вкараме подфорум ХОМЕОПАТИЯ ЗА ДЕЦА. И там да се трупа библиотека с инфо за лечение на деца, както и теми с въпроси и отговори. Ще изчакаме да видим и Зори като мод какво ще може да предложи и дали ще е съгласна на тази организация.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

На мен би ми харесало това.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Др идея: за тема в подфорума за здравето на дечицата.
Не знам дали ще има смисъл от нея, но... ще пробвам да ви попитам.
Да има тема за всякакви въпроси свързано със здравето на децата, с различни лекарства, дали да се дават - нещо такова. Например в Спам - темата питах , дали има смисъл да давам няколко лекарства за имунитет, и тям може да ми отговорите, но тъй като съм нова в лечението с хомеопатия ще имам мн такива и глупави въпроси(предварително ще искам да ме извините), и не знам дали в Спам - темата ще е уместно да се питат такива работи.
А не искам да правя темата, ако не ви допадне и я сметнете за излищна, да не създавам допълнителна работа за триене.
Та да пояна - в тази тема предлагам да се питат неща, за коитп няма създадени все още теми и евентуално може да се създават така евентуални теми.
Или по накратко, сега се сетих, може темата да е обобщителна ца подфорума за здравето на децата ми.
Ох, написах, дано съм се изразила правилно.
DJULY

Мнение от DJULY »

cchery написа:
DJULY написа:МецАнке,с риск да се повторя,ама и аз нещо не получавам на пощата си съобщения за отговори,уж се абонирах :1044

Благодаря предварително :940
Джулката, това засега няма как да се оправи. Пак ще питам и ще настоявам. :)
БЛАГОДАРЯ МНОГО! :326
emi-1

Мнение от emi-1 »

Когато имах проблеми с компютъра,в гугъл открих това-http://metsababa.net/.От тук не успях да се ориентирам къде е форума,в който пишем.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

emi-1 написа:Когато имах проблеми с компютъра,в гугъл открих това-http://metsababa.net/.От тук не успях да се ориентирам къде е форума,в който пишем.
Емииииии, Еми, ти изпревари нещата. Това ми е сайта, който почнах да правя септември, но така и не направих..... трябва много да уча и не ми стигна времето. Тръгнах да подготвям материалите за Лийвстронг деня, да правя консултации и да борим директорката на градината на Бели, после дадох зор на презентацията за Детокса, която ще пусна съвсем скоро, и Париж огрях :954 :1062 :1062 :1062 ..... и сайтът не стана. Живот и здраве ще го правя и него.

За да се зарежда форума на мецабаба в гугъл трябва да напишеш мецабаба+форум :) и идваш тук. Разликата с линка, който ти си пуснала е едно разширение накраяя, а имено http://metsababa.net/phpBB3/ - това е нашият форум - отворен код за форуми пиейчпи. :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Чери , относно предложението ти за отделен подфорум за житния режим, си мисля следното: Подфорума да е нещо от сорта "Хранителни режими и диети" и там да си има теми за "Житния режим", "Разделно хранене", може би "Котешката диета", "Лечебен глад", "Диети за напълняване" и всякакви други, които момичетата спазват или искат да започнат. Там може да намерят място и теми с рецепти за отделните диети. Това е само предложение разбира се.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

mari_ko написа:Чери , относно предложението ти за отделен подфорум за житния режим, си мисля следното: Подфорума да е нещо от сорта "Хранителни режими и диети" и там да си има теми за "Житния режим", "Разделно хранене", може би "Котешката диета", "Лечебен глад", "Диети за напълняване" и всякакви други, които момичетата спазват или искат да започнат. Там може да намерят място и теми с рецепти за отделните диети. Това е само предложение разбира се.
Марико, на мен това много ми допада. Тъкмо мислех да пиша във вашата тема да дадете идеи дали да го правим и ако да как точно. Освен да дам линк към твоя и моя пост тук и да сондираме мненията. :954

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

mari_ko написа:Чери , относно предложението ти за отделен подфорум за житния режим, си мисля следното: Подфорума да е нещо от сорта "Хранителни режими и диети" и там да си има теми за "Житния режим", "Разделно хранене", може би "Котешката диета", "Лечебен глад", "Диети за напълняване" и всякакви други, които момичетата спазват или искат да започнат. Там може да намерят място и теми с рецепти за отделните диети. Това е само предложение разбира се.
От скоро се подвизавам във този форум и ми е много приятно :940
Това, което предлага mari_ko ми допада като идея
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Публикувай отговор