Отвънка ухае на пролет, отвънка е синьо небе...

Свобода на словото
Заключено
MortishaAdams

Re: Отвънка ухае на пролет, отвънка е синьо небе...

Мнение от MortishaAdams »

Добро утро и от мен!
Виждам,че говорите за петте тибетски ритуала.Ако някой все пак не зне за какво става дума ето:

Бях пуснала цяла тема в "Часът....." за тях.
Напоследък съм занемарила всякакви движения,освен ходенето пеша,за мой голям срам. :oops: :oops:

П.П.Изтрих линка,защото не се отваря.
Последно промяна от MortishaAdams на 21 Фев 2011, 10:55, променено общо 1 път.
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Добро утро и от мен :954
И аз доста се почудих какво вали,ама добре,че Фюти попита,та да не се излагам :1062 :1062 :1062
Пожелавам спорна седмица!Да се усмихваме повече и да бъдем по-добри!
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро от мене!!! Макар да сме в пролетна темичка, пролетта ни изневери яко :cry: :cry: :cry: . Обичам зимата, обичам и снега, но с мярка. Вече ми е в повече. Вярно, декември не беше студен поне до средата, ноември и той се колебаеше дали да бъде зимен или есенен месец и реално един януари остана по-сериозно предизвикателство. Но когато ни отпуснат юздите, и се постоплим малко, почнем да оставаме до 18.30 часа на площадката, вече не ми се прибира вкъщи и ми се ще да хвърля зимното яке.

Бързам да ви предам поздрави от Аси - периодът й е такъв, че в момента не й се пише и контактува. Но когато всичко това отмине, тя отново ще е с нас. :954

Ние вкъщи изкарахме едни 2 разлагащи се почивни дни. Вчера дори не излязох никъде. Събота поне ходихме на кино - "Клуб Уинкс" гледахме и Бела беше на върха на щастието си. :D :D И на мен ми хареса макар многото лилаво и розово във филма :1062 :1062 . С Момчил се захранихме като пичове в събота, а снощи ядохме невероятна риба на скара - пангасиус-филе, което по стечение на обстоятелствата бях попреовкусила и се получи пикантен, но за сметка на това със страхотен вкус...... мммммм...... И нищо друго интересно. Готвим Коки за математическите състезания "Кенгуру", тренираме синтактичен разбор на изречение, говорихме за Левски - какъв е той и какво значи за България, но не стигнахме до тържеството на паметника ..

Та така, действам си сега по задачките и Боби, казвай какво трябва да помагам. :)
Последно промяна от cchery на 21 Фев 2011, 10:57, променено общо 1 път.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
emi-1

Мнение от emi-1 »

Хубава седмица и от мен.
Мортиша,този линк не отваря упражнения.Пише ми,че има неправилен идентификатор на клип...
Да похваля мехлема от мед и мас.Вчера следобяд се намазах,вечерта преди лягане още веднъж и сега почти не усещам дискомфорт.
Аси,най-после...Не изчезвай за толкова дълго...Няма жив човек без проблеми,но когато си сред приятели,нещата не изглеждат толкова черни.
MortishaAdams

emi-1 написа:Хубава седмица и от мен.
Мортиша,този линк не отваря упражнения.Пише ми,че има неправилен идентификатор на клип...
Да похваля мехлема от мед и мас.Вчера следобяд се намазах,вечерта преди лягане още веднъж и сега почти не усещам дискомфорт.
Аси,най-после...Не изчезвай за толкова дълго...Няма жив човек без проблеми,но когато си сред приятели,нещата не изглеждат толкова черни.
Еми,благодаря !Просто не съм го пускала ,а преди тръгваше.
Ето друг линк,надявам се да е по-добър от първия. :razz:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Mstar

Мнение от Mstar »

Здравейте милички!
Да ви сеоплача:
- децата още са в къщи и утре ще ходим при личната да решава дали ще ги пускам навън или ще пазим дома.Ама вече взех да се притеснявам,че изтърват материал.......как ще наваксваме не ми се мисли
- аз нали бях най-здравата и не се разболявах, и покрай грижите за другите не ми остана време да се погледна, и си карах на крак грипа,....и на последния преглед се оплаках на личната,че ме боли гърба и тя реши да ме прегледа... и......познайте :plezya se отглеждала съм си пневмония Ми ..ииии.... минах на антибиотик,колкото и да се ужасявам !И не знам :1044 от антибиотика ли,от друго ли , но постоянно ми се повдига :1052 ....освен другите болки.Но няма кой да ме гледа мен и не мога да си позволя да се отпускам.
Много ми хареса стихотворението на Сиренце за болните! как бих искала и аз така да се поглезя, но от къде този късмет!?
От последната дупка, в която попаднах , изпаднах във вихъра на грипа - ама наистина е много гаден, и т.н.Много ме е яд на мъжа ми и много ме дразни в последно време.....
Такива ми ти работи......
Но се надявам и на моята улица да :954 :954 :954
Все повече се ядосвам на себе си!Аз съм си виновна за всичко.....идват ми разни поговорки на ум, но каква полза???
Желая на всички много здраве, повече усмивки, любов и оптимизъм!
:329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329
emi-1

Мнение от emi-1 »

Мими,бързо оздравяване желая.Как така изведнъж пневмония?Освен болки в гърба,нямаше ли някакви други симптоми-кашлица,хрема,отпадналост...?
MortishaAdams

emi-1 написа:Момичета,открих много интересна диета.Ето я:http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p15178.html
Еми,диетата изглежда супер!
При другите може и да свърши работа,но аз за съжаление не мога да я приложа. :221 :221 :328 ,защото моят мъж отсъства много.
Лек и спорен ден ви пожелавам и болните да оздравяват! :954
MortishaAdams

Момичета,кажете ми как се приготвя този мехлем с мас и мед.Ще съм ви много благодарна!
Заключено