Мартенски детокс на вратата ни чука

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
MortishaAdams

Re: Мартенски детокс на вратата ни чука

Мнение от MortishaAdams »

ЕМИ написа:Момичета не съм Исето, но аз също опитах да пия джоджен и започнах да се запичам, след което веднага го спрях, говорих лично с док и той каза че явлението запичане било временно,0 сега правя следното, сутрин с кафето пия една чаша зелен чай, докато през това време правя запарка на още една чаша чай мате и джоджен, повялвайте няма никаква следа от запек, зеленият чай и матето имат разхлабващо действие, за мен това е идеалната комбинация, а и аз обожавам да се наливам с течности! :D
Еми,благодаря ти!Още днес ще си направя такъв чай.
Само да питам още нещо(ставам вече досадна),но какво колличество джодженов чай се пие за целия ден.Някъде четох,че е 1 чаша горе долу.

П.П.В интерес на истината,аз нямах запек като го пиех чая-пила съм го 7-8 пъти.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, Чери, :955 :955 :955 :955 В приятна компания и добро настроение по лесно се отслабва.Този месец смятам пак да се пробвам с тридневен детокс..Да видим дали ще се справя със захранването после.Иначе си задържам сваленото от предния детокс.Еми, благодаря за отговора :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Черита, много свежа история! :1062
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа: --------- Цони, като каза "Сякаш взе да ми липсва нещо", не мога да се стърпя да не пусна линк към една страхотна статия - "Нещо липсва", Иво Иванов. .....
Статията е страхотна!!!
Иво Иванов от Канзас пише много увлекателно.
Мерси, Чери :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Купих си намален кафяв ориз на крина за детокса.Тия хора как усещат, че е детоксово време и намаляват цените, на това което ми е необходимо :1062 Тия дни ще си приготвя и масълцето и съм на линия :524
олеся

Мнение от олеся »

Някои от бременните мами ще правят ли детокс :?:
Каква беше дозата на англ.сол при бременно състояние :?: :?: :?:
magnolia777

Мнение от magnolia777 »

привет и в тази тема :923
много ми харесва да съм и в "здравословното отслабване" в "часът на мама" и съм сигурна,че и тука ще се чувствам страхотно... :524 ,много от вас ги познавам от там :954
:923
mamadida

Мнение от mamadida »

Привет и от мен :-)
Този път съм решила да опитам Детокса с Гхи.
Цвети мила мисля че ти така детоксваше. Би ли споделила от колко масло си приготвяш Гхи за детокса. В рецептата която гледах пишеше половин кг но ми се струва че ще е много?
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Oле, за кърмачки и бременни дозата е 1 чаена лъжичка анслол.Запомнила съм го, защото кърмех, когато започнах първата си детоксикация.
magnolia777, добре дошла :940
mamadida, детокса с Г(х)ее до сега го правих само по два дена и ми стигаше едно пакетче от 250 гр, че и оставаше от него.Този път ще се опитам да си три дните и за тази цел ще си приготвя Г(х)ее от две пакетчета по 250гр.Нищо ,че ще остане от него.Те децата ще му видят сметката :1062 Изчезвам, че моите хубосници се събудиха :plezya se
mamadida

Мнение от mamadida »

Много благодаря Цвети за инфото. Довечера и аз ще варя масълцето. :954
Предполагам че става доста по вкусничко от ансолчето.
Хайде хубав и усмихнат ден на всички :329

А и забравих снимките на Исето са страхотни, много ме мотивираха. :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

magnolia777 написа:привет и в тази тема :923
много ми харесва да съм и в "здравословното отслабване" в "часът на мама" и съм сигурна,че и тука ще се чувствам страхотно... :524
Мдааааааа, и аз така си мисля :954 :954 . Ти си права за това, че да "си" в подобна тема си е направо привилегия, пристрастеност, че и принадлежност :D :D . Но пък хич не е лошо. Т.к. аз почти нямам време да чета в часът, ще те помоля с 2 думи да кажеш колко детокса имаш, как ги правиш и нещо по-интересно от тях - какво бориш: килограми или здраве, или и двете :lol: :lol: :lol: ? Аз боря килограми, а целя второто..... и засега целта ми е факт, но борбата с килограмите си и е същинско опълчение вече.... :328 :328 :328 . Бягам сутрин, тичам по задачки денем и резилът е.... 75 кг от 3 месеца..... Не е истина просто.

Цвете, радвам се, че си толкова заредена всеки път като пишеш тук :923 :923 :923 . Някакси като ти видя ника и се усмихвам :) :) . Напоследък се замислям какво ли би било, ако имам и трето дете :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...... после бързо превъртам конвейра със скарлатините на Коко и нощната кашлица на Бела и забравям скоропостижно за какво съм си мислела :1097 :1097

Дидка, мъчно ми е че само по детокс те виждам....... предполагам обаче, че всичките задължения дето ги имаме като жени ..... са причина да нямаш време за комп.

И така, бандата, дека сте?!?! Детоксът се дотътри вече..... досами вратите ни е, утре вече ще чука :1037 :1077 В крайна сметка ние с Момчил ще почваме детокса от четвъртък. Както обикновено - на сокчета.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено