Утре ще пиша как върви при мен. Желая ви хубав уикенд и прекрасни преживявания
Цвет, всичко е в главата! Съсредоточи усилията си там и ставай винаги малко гладна от масата! Това са две добри насоки за начало.Cvet написа:и вече ми се иска да се науча най-накрая да се храня разумно![]()
Цвет,аз за болките вземам СПАСКУПРИЛ. Зори ми го беше препоръчала, когато на 2-рия детокс се превивах от болка и малко остана да прекъсна, но спасих положението.Та и сега ми се налага от време на време да прибягвам до услугите на спаскуприла - помага.Cvet написа:Днес имах особени болки в стомаха, което ме караше непрекъснато да посягам към храна
bobichan написа:Вер, радвам се че ще си с нас.
Благодаря ви момичета!droidd написа:Верка, много се радвам да те видя и тук !![]()
Защо още днес? 10, 11 и 12 аз за тогава го мисляdroidd написа:Успех на всички, започващи днес!!!![]()
droidd написа:.Така де, не може живота ми да зависи от един кантар![]()
Браво, Цвет! Невероятно е, че успяваш събота и неделя да детоксвашCvet написа:Здравейте, момичета! Отчитам първия детоксов ден като нормален. Дори болката в стомаха почти изчезна и сега усещам само лека тежест отвреме навреме.
Днес ядох диня и дотук съм изпила около 3 л чай, но вероятно ще пийна още малко докато си легна.
Това е засега от менСпокойна нощ на всички