Октомври е наяве с детокс за здраве!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Cvet

Re: Октомври е наяве с детокс за здраве!

Мнение от Cvet »

Привет, Пепи! Радвам се, че се появи :) И много ще се радвам, ако детоксваме заедно през уикенда. И на мен ще ми бъде трети детокс и все още не съм го правила със сокове, но в следващите месеци вероятно ще го направя съвсем по правилата ;) Днес имах особени болки в стомаха, което ме караше непрекъснато да посягам към храна :126 Надявам се да поправя пораженията от това с двата дни детокс и вече ми се иска да се науча най-накрая да се храня разумно :1069
Утре ще пиша как върви при мен. Желая ви хубав уикенд и прекрасни преживявания :329
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Еййй, два дни нямах време да вляза и сте пуснали нова тема, че и 2 страници сте изписали.
Аз ще карам на последните плодове микс, а цитрусите ще ги пазя за следващия месец.
Вер, радвам се че ще си с нас :954 . На мен след житото много ми се свива стомаха (четох, че е до естествените размери!) и не успявам да прекалявам с храната. А и ПО дните си казаха думата този месец. Успях да задържа резултата и най-накрая почвам от 59 кг! :1081
Чери, аз миналата година така си карах доста детокси до следобяд на фреш, следобед на ябълки. Все не успявах да си направя сока за следобяд и се налагаше да прибягвам до ябълките.
Cvet написа:и вече ми се иска да се науча най-накрая да се храня разумно :1069
Цвет, всичко е в главата! Съсредоточи усилията си там и ставай винаги малко гладна от масата! Това са две добри насоки за начало.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утро момичета!!! Успех на всички, започващи днес!!! :524
Верка, много се радвам да те видя и тук ! :923
Аз ще съм този месец 2 дена, макар че бях решила само един. :1044 Вероятно на ябълки.Така че на 11-ти и 12-ти, съм с вас ! :plezya se
Cvet написа:Днес имах особени болки в стомаха, което ме караше непрекъснато да посягам към храна
Цвет,аз за болките вземам СПАСКУПРИЛ. Зори ми го беше препоръчала, когато на 2-рия детокс се превивах от болка и малко остана да прекъсна, но спасих положението.Та и сега ми се налага от време на време да прибягвам до услугите на спаскуприла - помага.

Сега аз съм на ред да обявя война на кантара :221 Вчера като стъпнах и видях 2 кг. отгоре за 2 дена и полудях.Набутах го в най тъмния ъгъл и няма да го потърся до преди детокса.Така де, не може живота ми да зависи от един кантар :126
А един апетит ми се е отворил..........и си хапвам :1044
Хубав и усмихнат ден на всички ! :329
Ver

Мнение от Ver »

bobichan написа:Вер, радвам се че ще си с нас :954 .
droidd написа:Верка, много се радвам да те видя и тук ! :923
Благодаря ви момичета! :923 :923 :923
Аз нямам никаква идея какви ще ги свърша, защото нещо волята ми се изпари яко дим ...., ама аз съм си така на приливи и отливи. Трябва да се подържа равновесието :1062
droidd написа:Успех на всички, започващи днес!!! :524
Защо още днес? 10, 11 и 12 аз за тогава го мисля :222
droidd написа:.Така де, не може живота ми да зависи от един кантар :126
:524 Напълно съм съгласна! Щастието не трябва да зависи от подобни, дребни, подли и коварни :1062 външни фактори! :923 :923 Аз поради тази причина отдавна не се меря ;)
Осланям се само на вътрешното си усещане.
Cvet

Мнение от Cvet »

Хей, здравейте от мен! Вече си изпих ансола и започвам с кафе, чайчета и диня. Засега съм добре, освен болките в стомаха, които започнаха вчера. Дроид, ще попрочета за това лекарство СПАСКУПРИЛ, за което ми каза. Благодаря ти :923 Притеснителното е, че аз много рядко, да не кажа почти никога не съм имала болки в стомаха, но се надявам да е нещо временно и да отшуми дори без да се наложи да взимам лекарства за това.
Та засега се очертава да си хапвам диня през деня, но ако ми писне, мога да хапна мъничко и друг плод.
Верка, започвам днес детокса, защото през седмицата съм на работа и ми е невъзможно да го направя, докато работя :) Доколкото разбрах, може да се направи детокс преди тези три дни на пълнолунието. Не бивало да се започва в деня след пълнолуние.
Боби, абсолютно съм съгласна, че всичко е в главите ни и се надявам най-после верните неща да се наместят в моята :221

Ще пиша довера как е минал деня. Хубав ден, момичета, постарайте се да извлечете от него максимално удовлетворение! :329
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Цвет, можеш да пиеш и клеева тинктура на гладно. и тя и спаскуприла, не ти пречат на детокса.Оправяй се! :923
Cvet

Мнение от Cvet »

Благодаря за инфото, Дроид! :329
dora

Мнение от dora »

Здравейте,момичета,аз от понеделник съм на грозде.Втория и третия ден на круши и ябълки.Успешен детокс на всички. :954 Аз няма да приемам английска сол,защото съм на работа,а там няма как да притичвам.
Cvet

Мнение от Cvet »

Здравейте, момичета! Отчитам първия детоксов ден като нормален. Дори болката в стомаха почти изчезна и сега усещам само лека тежест отвреме навреме.
Днес ядох диня и дотук съм изпила около 3 л чай, но вероятно ще пийна още малко докато си легна.
Това е засега от мен :) Спокойна нощ на всички :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cvet написа:Здравейте, момичета! Отчитам първия детоксов ден като нормален. Дори болката в стомаха почти изчезна и сега усещам само лека тежест отвреме навреме.
Днес ядох диня и дотук съм изпила около 3 л чай, но вероятно ще пийна още малко докато си легна.
Това е засега от мен :) Спокойна нощ на всички :329
Браво, Цвет! Невероятно е, че успяваш събота и неделя да детоксваш :326 :326 :326 - мен точно тези дни ми е невъзможно! Мен ме боли корема, но винаги си има конкретна причина - преяждане :1062 :1062 или ротавирус! И затова не се чудя откъде ми е дошло. Ама като гледам си се справила и ти! :524
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И аз ще детоксвам.
Най-вероятно с ансол, ябълки и грозде.
Ще си го карам на 10, 11 и 12, нищо че са делнични дни и съм на бачкане.
Миналият детокс ми се отрази изключително благотворно, въпреки че нарушавах всяка вечер :oops:
Дано този път волята ми бъде по-силна!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Заключено