Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Мнение от ellis_stoyanova »

Нелка,Фюти,благодаря за посрещането :923
Наминавам за няколко минути,преди да се отдам на........чиниите за миене в мивката ....вие какво си помислихте,романтичните вечери,излегнати пред телевизора ми се струват като далечен мираж...но какво пък,бездействието казват убивало човешкия стремеж за съвършенство,а усъвършенстването в миене на чинии да не мислите че е лесна работа :227
Фюти,как да съм имам толкова неща да ви разказвам,които едва ли някога ще успея да ви споделя,но това няма почти никакво значение,важното е че съм тук,а за Истанбул как ти завиждам само......много искам да отида там,а и като цяло съм много запленена от тази култура,не само от Турция а като цяло от Изтока,може би в предишен живот съм живяла именно там....
Лека нощ,а защо не и страстна ;) :329
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Ver

Мнение от Ver »

Привет, Елис :)
Щом си намерила време за форума, значи си го отпочнала от някъде ;)
Не съжалявай за вечерите пред телевизора, нищо не си изпуснала :222
Минорните нотки в поста ти, ги отдавам на сезона.
Приятен съботен ден :954
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Eми :529 Добро утро дами. Как ли е изкарала Чери вчера на именния си ден :222 Аз съм коледно настроена . Много ми се иска да завали сняг .Изпуснала съм малкото снежец дето е валял онзи ден . В Истамбул беше толо и валя дъжд . Изненадах се когато пристигнахме . Хотела се оказа 5 звезден и много приятен . После след пристигането веднага отидохме в един мол. Аз познавам добре историческата част на града и затова не съжалявам ,но се чудя как другите не проявиха интерес да разгледат историческите забележителности а хукнаха направо в мола :1044 Там мащабите са огромни. Бяхме в много елитно заведение където клиентите са известни хора и имаше много папараци който чакаха отвън с огромни фото апарати да снимат . Много приятно местенце . Направено да ти напомня за Италия . Една калдъръмена уличка цялата покрита с лампички където спират луксозни автомобили и слизат" звезди " Един кръг и в средата кафенето,а покрай него магазини на известни дизайнери.Вътре в сградата едно голямо фоайе с огромен стъклен полюлей Прекрасна елха :1155 и красив дървен под в средата. Мол в който само за да обиколиш магазините без да влизаш за необходими около 2-3 часа. :222 След изморителната разходка там ( за мен и леко досадна ,предпочитам разходките в парка)Се отправихме към БОСФОРА . Там вечеряхме в рибен ресторант с красива гледка. На следващия ден отидохме на изложението за храни ,но останах разочарована . Очаквах по голямо изобилие.Успях да убедя компанията да посетим Египетския пазар. Изключително колоритно място. Покрит базар където има изобилие от подправки , сувенири ,риба ,локуми , и всичко каквото ви дойде на ум. Зад него в тесните улички има хиляди магазинчета.Разбира се ние си купихме локум,но съвсем различен от това което съм опитвала до сега . Направен от нар с шам фъстък и мед. Скъп ,но вкусът оправдава цената.Опитах и сирене което е много маслено с вкус различен от нашите тебеширени млечни продукти.Атмосферата е толкова различна.Пазара има пощад отпред с джамия и зааставайки там за миг, виждаш морската гара и лодките по брега на които се пече риба и се предлага в меко хлебче с парче лук и е много вкусна .Ориенталски аромат и емоция! :954Истанубул е град с много история Препоръчвам да се посети !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Фюте страхотен разказ, изкарала си добре супер направо се пренесох и аз в Истанбул, никога не съм ходила но надявам се и аз да отида, майка ми това лято беше там за 6 дни, снимки много разказа и тя се върна напълно пременена от този красив свят! :923 :923 :923
Хубав уикенд на всички
valrus

Мнение от valrus »

Елисче,здравей и от мен!Направо си те представям как търчиш от едното на другото място.И аз се подготвям за този момент. :954 :1062 Има няма 40 дни ми остават. :)
Чери,казвай как си изкарала,имаше ли изненади? :)
Приятен и Божествен ден ви желая!
Какво пък,....няма сняг,но Рождество наближава :1141 Толкова е хубаво!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Добро утро
Фюти,направо ме пренесе по местата,оито си посетила,страхотно
Вер,незнам защо си мислиш че съм настроена "минорно",напротив,чувствам се страхотно и съм щастлива и в пред Коледно настроение,може би е от факта,че имам проблем със споделянето на това,което чувствам и именно тук се опитвам да се спрвя с това :128
приятен уикенд мили момичета :329
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Епиктет
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Валче,здравей и на теб,ама разбрах аз прекрасните новини :329 ,да си призная на моменти изнемогвам,тъй като се гледаме абсолютно сами по цаял ден,но когато вечер ги сложа да спят и направя равносметка на деня,погледна ги докато спят блаженни и някак вълшебно спокойни осъзнавам че това са най-прекрасните мигове в живота ми :329 ,всичко ще бъде наред :524

Епиктет
emi-1

Мнение от emi-1 »

оооо,Ели,радвам се да те "видя".Нацелувай двете кукли... :923
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ели, добре дошла отново сред нас :940
Фюти, че ти си можела да пишеш и то се справяш много добре .Ще се радвам и за в бъдеще ако мога да чета твои по дълги постове :222
Рая беше много въодушевена от празника в петък.И нашите сладки (праскови) спечелиха и от целия клас само те се класираха за изложбата в училище :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехеййййй, здравейте всички! :954 :954 Много се радвам на почивните дни - едно ми е такова отпуснато, лежерно, неангажирано.... Много дълго време изпитвах скука и депресия особено през зимните съботи и недели.... искрено се надявам тази положителна промяната да е окончателна :) :) .

Елисче, сети се вече за нас?!? :940 :940 :940 Знаеш ли, тези твои думи
ellis_stoyanova написа:...... но когато вечер ги сложа да спят ................., погледна ги докато спят блаженни и някак вълшебно спокойни осъзнавам че това са най-прекрасните мигове в живота ми :329
съвсем наскоро прочетох доразвити от едно друго момиче, което точно като теб се завърна най-неочаквано (а може би отдавна чакано :) ) тук - Петя! Ето какво сподели тя с мен, с нас.....

Има нещо много интересно с вас двете, за което може и да ми се обидите дори, но няма да съм аз ако не го споделя :oops: :oops: , а и някакси.... ако не се разсърдите, може би ще е някаква прошка за мен :oops: :oops: . Знаете за тази екстра "камбанката за празници" - онази малка разлюляна джаджичка в началото на форума, върху която като кликнете и разбирате кой какъв повод има да празнува в даден ден. Та преди 2 или 3 седмици добавях нечия дата - не помня вече на кого. И гледах нещастно записите, които вече бях вкарала за Петя /Drebno dupe/. Гледах, гледах ииии ги "архивирах" - Петя не беше влизала от много време и реших, че няма и да го направи..., а може би не й допада форума и т.н. И архивирах нейните дати с цел, ако някога пак влезе във форума, лесно и бързо да ги добавя пак. Още на другия ден, буквално на другия ден след тази моя "изява", Петя се появи!!!! Да, факт е! Петя, когато един ден на скайп ти казах, че те вписвам в ремайндъра, всъщност...... те връщах там, където те имаше от доста време! :923

Онзи ден, петък, отново праверявах списъка с рожденици за да видя дали Сами на Цвети е вътре и с мъка видях записите на Елисчето, които.... ми напомниха, че и нея вече я няма и може би няма да се появи. Архивирах ги точно както тези на Петя! Иииииииии, не е истина - това беше в петък около обяд. Няколко часа по-късно тя се появи...... :1044 :1044 :1044 . На тези неща ни да се смея, ни да плача, ни да съжалявам! Мога само да се радвам, че и двете - Петя и Елисчето са отново тук сред нас и сме заедно! :923 :923

Има още едно момиче, което "архивирах", но още не се е появила - Аси! Нещо повече - изтрила ме е от контакт листа си в скайп :1044 :1044 :1044 . Не знам какво става с нея, но се надявам, че когато се почувства в кондиция, тя сама отново ще дойде тук!

И така - това с моите терзания. Фютко, страхотен разказ за Истанбул - вярвай ми.... ох, как да го кажа, мисля, че ти трябват много такива големи емоции, за да прекъснеш серията с факс-изявленията! Дано не ме разбереш погрешно - не те критикувам или ти казвам нещо за това, че пишеш кратко. Честно казано ти правиш много повече от повечето от нас! Но...... ти си силно емоционален човек и когато "нахраниш и напоиш" сетивата си с нужното им, те виждам в твоята истинска светлина! :923 :923 :923 И на мен ми се ще да ида до Истанбул, но............. с тебе заедно! :940 :940 :940 :940 :940

Как изкарах имения си ден?!? Ами..... вечерта преди него едната ми приятелка от у-ще отказа да дойдат на гости..... На другия ден, другата ми приятелка, но от входа на блока в Горна, където и досега живеят родителите ни, се оказа, че заминава на спешна командировка и тя не можа да дойде. Следобяд, към 4 часа, ми се обажда третата приятелка от детинство - и ми казва, че също няма да дойдат (с дъщеря й и сестра си). И по този начин празнувахме само с най-добрата ми приятелка от у-ще за всички времена, мъжа й и 10 месечната им прекрасна бебка - Зорничка! Мисля, че онзи горе си знае работата, и ми даде спокоен и крайно необходим празник с хората, които най-много обичам! :)

Подаръците, получих още предната вечер :mrgreen: - един ръчен масажьор (с приставки и за антицелулитни масажи) и масажираща възглавничка за стол, кола, легло и т.н. :D :D :D Много им се зарадвах, но и до този момент най-големите им консуматори са децата :221 :221 :221 :221 .

А на самият 9-и декември, докато пръхтях по пътя към вкъщи, телАфонът ми звъни..... в този момент държах 1 чанта с пържоли, втора чанта с пресни салати, пакет с прясно опечени ядки, брокат и картон и говорех по служебния телефон :1062 :1062 :1062 . И звъни и личния, направо се изприщих :fan :fan :fan :fan - гледам, Нелката се обажда! Веднага приключих служебния разговор и при все заетите ми ръце, нямаше начин да изпусна да чуя гласа на Нели - много се развълнувах! :roll: :roll: :roll:

И така..... приключвам, щото се унесох и олях..... и за утре няма да остане за споделяне.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

ellis_stoyanova написа:,може би е от факта,че имам проблем със споделянето на това,което чувствам и именно тук се опитвам да се спрвя с това ...
Да, навярно точно това е :)
Мисля, че тук е мястото :524
Заключено