Януари с детокс да започнем, килата за враг да нарочим!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
vesin

Re: Януари с детокс да започнем, килата за враг да нарочим!

Мнение от vesin »

Ехее! Честито на бременните мами! Поздравления и лека бременност!
Аз съм към края на тридневният ми детокс. Малко зор видях тази вечер, подгони ме глад, но с една огромна чаша билков чай положението е овладяно. Дано утре успея да се захраня по правилата.
Лека нощ!!!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vesin написа:Ехее! Честито на бременните мами! Поздравления и лека бременност!
Аз съм към края на тридневният ми детокс. Малко зор видях тази вечер, подгони ме глад, но с една огромна чаша билков чай положението е овладяно. Дано утре успея да се захраня по правилата.
Лека нощ!!!
Веси, големи поздравления за успешния детокс и справянето тази вечер! :326 :326 :326 Явно страхотна воля си възпитала щом така добре се справяш!

Вики, честито на тебе! :954 :954 Да ти е лека бременноста и здраво бебче на финала :971 :628 :963 :965 :964 :973 :221 :221 . Навестявай ни по-честичко. :222 Погледнах в обобщената тема - там има мнения на съфорумки, които са правили детокса бременни - така че могат да са ти от полза!
mirka_ss написа: След цяла година без прекъсване през 2011г. от гевезелък не правех детоксикация, което ми се отрази пагубно......
Мирка, какво по-точно те демотивира?! :1044 :1044
мама на мария написа:Привет на всички момичета,във форумчето!
Аз също бих искала да се присъединя към вас,и силно се надявам да сваля едни 10кг.,които ме тормозят от както съм родила. :???:Не заради друго,ами не се чуствам комфортно с всичките тези сланинки по коремчето и ханша. С интерес ще прочета темите до момента за детокса,защото ще ми е за първи път.Единственото нещо,което ме притеснява е солта,но се надявам да се справя.
Успех на всички и пожелания,за достигане на мечтаните резултати. :524
Здравей - радвам се да те видя сред нас! Повечето оттам тръгнахме - не се харесвахме след раждането :) . Само дето килата, които имахме/имаме да сваляме са и над 10!! :oops: :oops: :oops: Успех ти желая и не й мисли много на солта - има различни начини да я изпиеш: с много вода, с никаква вода или само навлажнена да я изсипеш накрая на езика.... Да, отначало е гадно, ама.... бързо преминава! Питай ако нещичко те интересува. Ааааааа ...... само кажи как да се обръщаме към теб :954 ?!

Чева, не се и съмнявам, че ще си правим компания и този детокс! :923 :923 Вихърче, и теб прегръщам. Дидиииии..... нещо липсваш :!: :?: :razz:, а пък Мони съм сигурна, че мята по един белтък от Пловдив :1028 :1028 :mrgreen: :923 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
vesin

Мнение от vesin »

Хихихи, много съм доволна!!! Стартирах 53.800 кг., тази сутрин 50.400 кг. знам, че е важно колко ще бъда в неделя например, но не мога да не се радвам!!! :955
Малко ми е отпаднало днес, но сигурно е нормално. Такъв резултат не съм постигала до сега, това е защото тези килограми бяха бързо качени по празниците.
Чери благодаря за подкрепата!!! :923 Успех на всички, които стартират тези дни! Дано бъде както при мен, без неприятни усещания и изблици на вълчи глад! А в понеделник на финала ще направя един ПОД.
Днес се захранвам с ябълки и кисело мляко, на вечеря салата от зеле. Млякото май не е особено подходящо, но нямам друго под ръка!
Хубав ден!!! :329 :329 :329
Дроидка, къде се губиш тези дни?! Липсваш ми! :923
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Тука съм бе хора :222 :923
Надниквам и ви чета, ама нещо нямам време тия дни. :1044
Весин, поздравления за успешно преминалия детокс :326
Виждам тука добри новини :969 :326 Вики, лека бременност :524
мама на мария написа:Аз също бих искала да се присъединя към вас
И се множим и с нови попълнения ! :225 :923
За сега съм настроена за детокс на 7-ми и 8-ми. 9-ти ми е под въпрос, че започвам курс.
Няма да мога да пиша, планувам да съм извън дома по детокса, че имаме авария с водопровода и ще има майстори, та по-добре да изчезвам. Но съм с вас, макар и нещо не особено мотивирана, и се надявам да се справя :fan
:923 :923 :923 :329
pepa_ilkova

Мнение от pepa_ilkova »

Здравейте!
Аз съм имала един успешен детокс миналата година, сега пак се записвам при вас.
Искам да попитам, сега зимно време какви плодове ядете през детокса, защото когато правих първия ядох на корем диня и пъпеш?
И виждам, че някои имат намерение да го правят по-малко от 3 дни, а аз се чудех дали да го започвам, т.к. в понеделник съм на работа и не знам как ще съм с тази английска сол. Но сега решавам, че ще започна от утре, а с времето ще преценя дали и в понеделник да детоксинирам или да се захранвам.
Сега се връщам да прочета малко за самия детокс, и искам да кажа моето мнение за Детоксинацията-много диети съм спазвала, но единствено килограмите свалени с детокса си задържам, с другите диети в момента, в момента в който започна да се храня нормално и виж ти 2 кг се качват веднага, а с детоксинацията няма такова нещо.
мама на мария

Мнение от мама на мария »

привет отново,
Ами аз се казвам Петя и съм от Пловдив.За вашето форумче ми каза една мама,която ми е и приятелка.понеже утре си заминавам при майка за една седмица,та съм решила детокса да го направя-7,8 и 9.Дано после успея и правилно да се захраня.Дано не объркам нещо.Приемам съвети всякакви.
Пожелавам на бремените мами,една лека и безпроблемна бременост.На финала-здрави и хубави бебчета.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

pepa_ilkova, оригиналната рецепта е за цитрусов сок.

Аз лично на ден ям от 500 до 800 грама плод - този път ще съм на мандарини.
Сутринта ще хапна един малък грейпфрут, че имам. :954
Детокс може да се прави и по-малко дни - 1 или 2, но най-голям ефект има при
тридневния. :222

мама на мария, успех! Щом си се решила на детокс - на верен път си!
В началото е малко объркващо, ама с времето се свиква. :923
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
gaka

Мнение от gaka »

Здравейте, момичета. Радвам се, че мога да ви чета и ползвам полезни съвети. Благодаря на всички пишещи. Детоксвам от март 2011всеки месец заедно с мъжа ми. Не мога да опиша усещанията през това време, минахме през еуфория, възторг, несекваща енергия, много присъединили се към детокса приятели и щастлива раздяла с доста излишни килограми /аз с 16, мъжът ми с 25/. И всичко вървеше по ноти до Коледа. Как за тези две седмици успях да изляза от релси и да се чувствам така натежала - не знам. Сега съм се настроила с кеф да изкарам трите дни и ще съм редом с вас. Желая на всички леки и щастливи дни!
pepa_ilkova

Мнение от pepa_ilkova »

Добро утро!
Аз започнах с анасола сега си направих едно кафенце.
Пожелавам на мен и на всички детоксиниращи много издръжливост и ползотворност от прочистването!
petya_d75

Мнение от petya_d75 »

Здравейте и от мен! Днес в 7:30ч сутринта стартира и моят първи детокс с приемането на ансол, около 8:20ч изпих и първия фреш-около 250мл, и до този момент съм изпила около литър вода и чай (непрекъснато ми се пие нещо), но аз по принцип си пия повечко течности, а и едно кафенце също изпих.
Опасенията ми за ходене до тоалетната слава богу засега не се оправдават, всичко е в рамките на нормалното, само пишкането е по-често, но и това е нормално в предвид на течностите, които поемам.
Засега се чувствам доста добре, единствено като че ли ми е обложен езикът, нищо друго по нетипично (но както се казва-има време за всичко) :mrgreen: . След малко отивам да си направя втората порцийка фреш. :mrgreen:
Само искам да попитам дали ще е проблем ако ми се събере по-голямо количество течност, имам предвид от водата и чая или трябва да следя да е до към 2л?
Успех на всички детокстващи! :923

П.С. А най-хубавото от всичко е, че и дечицата ми на 2г. и 3г. също са на плодове(само че цели) и чайчета от сутринта-имам си компания! :222
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

petya_d75 написа: Само искам да попитам дали ще е проблем ако ми се събере по-голямо количество течност, имам предвид от водата и чая или трябва да следя да е до към 2л?
Няма проблем и повече да е .
Обложеният език е много добър симптом за ефективно пречистване. :954

И аз съм на линия от днес. :954
Стартирам от ужасните 63,5. :128
Кога ги качих - не ме питайте. :fan

gaka, страхотни резултати сте отбелязали , браво ! :326
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Заключено