vesin написа:Ехее! Честито на бременните мами! Поздравления и лека бременност!
Аз съм към края на тридневният ми детокс. Малко зор видях тази вечер, подгони ме глад, но с една огромна чаша билков чай положението е овладяно. Дано утре успея да се захраня по правилата.
Лека нощ!!!
Веси, големи поздравления за успешния детокс и справянето тази вечер!

Явно страхотна воля си възпитала щом така добре се справяш!
Вики, честито на тебе!

Да ти е лека бременноста и здраво бебче на финала

. Навестявай ни по-честичко.

Погледнах в обобщената тема - там има мнения на съфорумки, които са правили детокса бременни - така че могат да са ти от полза!
mirka_ss написа:
След цяла година без прекъсване през 2011г. от гевезелък не правех детоксикация, което ми се отрази пагубно......
Мирка, какво по-точно те демотивира?!
мама на мария написа:Привет на всички момичета,във форумчето!
Аз също бих искала да се присъединя към вас,и силно се надявам да сваля едни 10кг.,които ме тормозят от както съм родила.

Не заради друго,ами не се чуствам комфортно с всичките тези сланинки по коремчето и ханша. С интерес ще прочета темите до момента за детокса,защото ще ми е за първи път.Единственото нещо,което ме притеснява е солта,но се надявам да се справя.
Успех на всички и пожелания,за достигане на мечтаните резултати.

Здравей - радвам се да те видя сред нас! Повечето оттам тръгнахме - не се харесвахме след раждането

. Само дето килата, които имахме/имаме да сваляме са и над 10!!

Успех ти желая и не й мисли много на солта - има различни начини да я изпиеш: с много вода, с никаква вода или само навлажнена да я изсипеш накрая на езика.... Да, отначало е гадно, ама.... бързо преминава! Питай ако нещичко те интересува. Ааааааа ...... само кажи как да се обръщаме към теб

?!
Чева, не се и съмнявам, че ще си правим компания и този детокс!
Вихърче, и теб прегръщам.
Дидиииии..... нещо липсваш :!: :?:

, а пък
Мони съм сигурна, че мята по един белтък от Пловдив

.