Един детокс през април, здравето ни би подобрил

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
futarela
Философска система

Re: Един детокс през април, здравето ни би подобрил

Мнение от futarela »

ЕЕЕЕ <ЧЕРи готин пост , как го правиш/ :lol: Аз стартирах . изпих солта сега съм на кафе и след малко ще цедя сок . А да видим как ще я караме . 69кг бях снощи сега не съм се мерила . КИКИ също е с нас . Имам си подкрепа ))). Айде лек и успешен :222
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
олеся

Мнение от олеся »

УСПЕШЕН ДЕТОКС НА ВСИЧКИ!!!
АЗ СЪМ В ГРУПАТА ОТ УТРЕ :954
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Успешен старт и за мен днес - солта е изпита, видях сметката на 2 големи чаши сок, сега пия кафенцето и ви чета. Всъщност се засилвам към темата за плодово оризовия ден - никога не съм го правила, а мисля, че ми е време.
Сашето от сутринта е много нервен, съответно и аз... чакам да стане 10:00-10:30 и заминаваме към южния парк... :222
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добро утро,

Стартирах и аз. Сега чакам да мине първоначалния ефект от солта, че да тръгвам за работа. Днес ще съм на ябълки, може би и трите дни ще карам на това, че ми идват много 4 литра със соковете. Чакам черешките, но май и другия месец ще им е рано.

Зори, другия Гергьовски детокс какво ще правиш, много лово се пада?

Хубав ден и успех Момичета - чакаме още кандидати за конкурса :923
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Аз също съм от утре, вероятно Жоро и свеки също. Мисля да съм на ябълки,но ще огледам по-късно какво ще ми хареса.
Дани, честно да ти кажа, не се бях замисляла за Гергьовден че се пада детоксово време,а знаеш че от 3 до 7 май програмата ни е много натоварена. Най-вероятно ще пропуснем, а после ще минем на ударни ПОД-ове.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Успех на всички :954 Аз ще съм за един ден само в петък.И другия месец се очертава да е същото положението.Имам именници, рожденници.....
Чери, благодаря за пожеланието предложено по този интересен начин.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

И аз съм тук, вече пих солчицата рано-рано, пих и едно кафенце, сега съм подкарала чая, ама и ВЦ-то рано-рано посетих. Въобще, готова съм за подвизи. Успешен детокс на всички детоксващи и много свалени кг.
mary

Мнение от mary »

И аз започнах детокса от днес :527 . Засега всичко върви по план и настроението е :954 . Пожелавам на всички пречистващи се успех. :1078 :1075 :1078
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Vicky-Picky написа:Всъщност се засилвам към темата за плодово оризовия ден - никога не съм го правила, а мисля, че ми е време.
Вики, ще те чакаме в ПОД-а :524 :326 Когато му дойде времето :1062
Stef

Мнение от Stef »

Момичета - приемате ли нови желаещи за детокс и слабеене :940
Запасила съм се с всичко необходимо, с мен ще детоксва и мъжът ми - и двамата искаме да се пречистим, смятаме занапред редовно да правим всичко по схемата на д-р Михайлов. Имам доста килца за сваляне, пречат ми, и не се чувствам добре. Тежа си толкова, колкото излезнах от родилния дом - 86кг :1044 Почти 3 години си стоя на това тегло - свалих 2-3 кг. по време на един коледен пост, от тогава станахме и вегетарианци вкъщи, детето пък по рождение си е такова :1062
Допадат ми препоръките и въобще цялостната концепция на детокса и храненето след това, само дано успея да се справя!
Ще имам нужда от подкрепа, затова се записвам при вас :954
danid
Философска система

Мнение от danid »

Стеф,

Тук си на правилното място

Успех
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено